Δευτέρα, Αυγούστου 09, 2010

"ΤΟ ΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ"...ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ...

Το ΙΚΑ χάνει 250 - 300 εκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα, όπως εκτιμά ο νέος διοικητής του Οργανισμού Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", προσθέτοντας ότι το συσσωρευμένο χρέος από ιδιώτες και δημόσιες επιχειρήσεις φτάνει στα 8 δισ. ευρώ.
Ο κ. Σπυρόπουλος στέλνει επίσης το μήνυμα ότι από 1ης Νοεμβρίου δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο θέμα της εισφοροδιαφυγής.
Σημειώνει ακόμα ότι εκτός από την εισφοροδιαφυγή, υπάρχουν και άλλες πηγές απωλειών για το Ίδρυμα, όπως οι υπεραιωνόβιοι συνταξιούχοι.
Όπως επισημαίνει θα ενισχυθούν οι μηχανισμοί ελέγχου "κοινοπρακτώντας με τα υπόλοιπα Ταμεία και με το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, το οποίο μετεξελίσσεται".
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Σπυρόπουλου, οι δικαιούχοι παροχών του ΙΚΑ είναι γύρω στα πέντε εκατομμύρια, μηνιαία σύνταξη λαμβάνουν περίπου 1,1 εκατ. άτομα, ενώ οι εργαζόμενοι εντός ΙΚΑ είναι 12.000.

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ψάξουν εκεί στο ΙΑΣΩ γιατί το 60-70% των νεογέννητων μπαίνει θερμοκοιτίδα για μια μέρα...

Μήπως για τα 1600 Ευρώ που τσιμπάνε απο τα ταμεία?

Επίσης να μας ενημερώσουν όλοι οι μεγαλογυναικολόγοι και όλα τα μεγάλα μαιευτήρια, γιατί στο Ελλαδιστάν οι γέννες με καισσαρική είναι πάνω από το 50% του συνόλου, οταν σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη το ποσοστό των καισαρικών είναι κάπου στο 15%...

Ανώνυμος είπε...

εγω θα ελεγα να ψαξουν τιποτα ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ που εχουν να πληρωσουν εισφορες απο τοτε που ηταν οι ιδιοι εργαζομενοι ή τα φιλαρακια του Τσιτουριδη που τιναξαν την μπανκα στον αερα προπερσι...

απο τα 1600 Ευρω δεν μπηκε "μεσα" το ΙΚΑ ξερεις