Τρίτη, Αυγούστου 03, 2010

"64 ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Με πρόσχημα την "ασφάλεια" και την "αποτροπή παράνομων πράξεων" θα λειτουργούν 64 κάμερες στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης καταγράφοντας όλες τις κινήσεις μας καταγγέλουν εργαζόμενοι
Τα δεδεομένα θα αποθηκεύονται με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εργασιακό γκέτο υποστηρίζει η παράταξη "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία" των εργαζόμενων στο δήμο που ζητά "να ξηλωθούν οι ηλεκτρονικοί χαφιέδες". "Κανένας εργαζόμενος δεν θα παρακολουθείται" λέει ο Β.Παπαγεωργόπουλος καθως "Δεν υπάρχουν κάμερες στους χώρους εργασίας, αλλά στα ασανσέρ, τους διαδρόμους και τους εξωτερικούς χώρους για λόγους ασφαλείας"

Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ;;;

http://seleo.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
3-8-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The Truman Show
http://fuckthetv.blogspot.com/2010/08/truman-show.html

Ανώνυμος είπε...

καλα θα κανουν να τους καταγραφουν οποιος κανει σωστα την δουλεια του δεν εχει να φοβηθει τιποτα χαραμοφάιδες ολοι

Ανώνυμος είπε...

ok ρε καρντάση 5:22 και πες πως δεν είσαι η σεχτα, μπεχτα, σβεχτα κτλ πως αξιολογείς πως κάνεις σωστά την "δουλειά" σου από την στιγμή που συναινείς στο φακέλωμα σου; Άρα είτε είσαι κομμάτι της παρακολούθησης, είτε ΠΟΤΕ δεν υπήρχες.

Εγώ σαν Ελληνογερμανός είχα την τύχη να μην πιάσω όπλο ποτέ μου. Είχα την τύχη επίσης να υιοθετήσω ένα ελληνόπουλο (ξέρεις από αυτά που πετάνε στα ελληνικά νοσοκομεία τα θύματα παιδεραστίας της επαρχίας). Πληρώνω τα χρέη μου, κάνω φορολογικές δηλώσεις. Ποια απειλή μπορεί να αποτελέσει η παρουσία μου στο συγκεκριμένο δημαρχιακό κτίσμα; Γνωρίζω ανθρώπους με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από πολλούς δημάρχους της χώρας και ποτέ δεν έχουν χρειαστεί προσωπική φρουρά και κάμερες ασφαλείας!!! Όσοι φοβούνται για την ασφάλεια τους, την ακεραιότητα της ζωής τους είναι κάπου μπλεγμένοι, αυτό λέει η λογική παλικάρι. Όπου επιβάλλουν την μεθοδευμένη παρακολούθηση καλό θα είναι η ΣΔΟΕ να κάνει ελέγχους και θα βρει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τοποθετηθούν κάμερες παντού και να καταγράφουν τα πάντα.
Όποιος είναι καθαρός και δεν θέλει να κρύψει κάτι , τις κάμερες τις θέλει.