Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

ΚΌΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΣΕ ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ ΚΑΙ 902 ...ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;ΕΑΝ ΝΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Οι μειώσεις στον Ριζοσπάστη και στον 902 έγιναν. Και είναι πολύ δραστικές. Μεγαλύτερες ακόμα κι από αυτές που επέβαλλε το ΔΝΤ στους δημόσιους υπάλληλους. Δικαίωμά του στα πλαίσια της καπιταλιστικής αγοράς εργασίας. Επέλεξε όμως το ρόλο του στυγνού εργοδότη. Γιατί αυτό είναι. Εκμεταλλευτής της εργατικής δύναμης. Οι ψηφοφόροι του τα ξέρουν όμως αυτά. Γιατί αν τα μάθουν σίγουρα θα το μαυρίσουν στις εκλογές.

ΥΓ Η ΕΣΗΕΑ τι κάνει; "Χαϊδεύει" τα μουσάκια του Ράμμου;

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

alites prodotes kommounistes...

Ανώνυμος είπε...

η απαντιση της παπαρηγα για αυτο το θεμα πριν λιγο καιρο ηταν οτι "εργαζομενοι στο ριζοσπαστη και στον 902 ειναι μελη του κομματος και δινουν κοκκινα μεροκαματα στο κομμα με την θελιση τους!! εμεις δεν καναμε καμια μειωση" καταλαβατε τι καναν οι παμπονυροι κκεδες στα χαρτια δινουν τα ιδια λεφτα μη τυχον και φανε κραξιμο απο τα μμε αλλα κατω απο το τραπεζι τους τα περνουν μεσω "κομματικων" εισφορων..ευτυχως που νικησε η δημοκρατια στο γραμμο και στο βιτσι..μας λυπηθηκε ο θεος τοτε..

Ανώνυμος είπε...

τι το ψαχνετε ρε μαγκες?οταν μια επιχειριση παει καλα προσλαμβανει κοσμο,οταν δεν παει απολυει.ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΕΔΙΩΞΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΛΔ?εδω καθε μερα γινονται εργασιακα εγκληματα.εδω λεει να την κανει γι αλλου η κοκα κολα,κι εσεις εχετε κολλησει με το κκε.

Ανώνυμος είπε...

3:04 μμ
Η ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΑΤΑ..ΣΤΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 902 ΘΑ ΠΑΝΕ? ΟΥΕ ΟΥΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος είχε κάποτε εργοδότη που δήλωνε κομμουνιστής, δεν νομίζω ότι εκπλήσσεται ιδιαίτερα από την πληροφορία αυτή.