Κυριακή, Αυγούστου 01, 2010

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...ΜΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;

Ένα ακόμα περιστατικό στο οποίο κάποιος ασυνείδητος έβγαλε το μίσος του απέναντι σε ένα ζώο, καταγράφτηκε στο Βαμβακόπουλο, την ώρα που στο εξωτερικό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που καταγράφουν παρόμοιες απαράδεκτες συμπεριφορές στην πόλη μας.
Αναγνώστρια των "Χ.Ν." μας έστειλε τη φωτογραφία από ένα αδέσποτο σκύλο, ο οποίος είχε δηλητηριαστεί από φόλα. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, το σκυλί βρισκόταν από τις 6 χθες το πρωϊ στην άκρη του δρόμου, ετοιμοθάνατο, χωρίς όμως να μπορέσει κάποιος να το βοηθήσει.
«Είμαι πάρα πολύ αναστατωμένη και στεναχωρημένη», ανέφερε στα "Χ.Ν." η αναγνώστρια που έστειλε τις φωτογραφίες του άτυχου ζώου. «Δεν μπορώ να καταλάβω ποια τον κόσμο. Τι κακία είναι αυτή που επικρατεί απέναντι στα ζώα», επισήμανε. «Και τα ζώα έχουν ψυχή. Ο Θεός τα έφερε στον κόσμο όπως κι εμάς», ανέφερε η αναγνώστρια, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό.
Το λουλούδι που άφησε ένας περαστικός στο κουφάρι του μικρού σκύλου, ας είναι ο οδηγός για εμάς τους υπόλοιπους, για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Και ίσως το ποιος σημαντικό από όλα, να συνοψίζεται σε μια φράση της αναγνώστριας: «Δεν φταίνε τα αδέσποτα, παρά ο κόσμος που τα παίρνει και μετά δεν νοιάζεται και τα αφήνει ελεύθερα. Γιατί δεν τα βάζουνε με τον ιδιοκτήτη του ζώου; Τι έφταιγε αυτό για να χαθεί;».
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες εβδομάδες πριν, στην ίδια περιοχή, κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει στα σκουπίδια, νεογέννητα γατάκια, προφανώς για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του.

http://www.haniotika-nea.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: