Κυριακή, Αυγούστου 08, 2010

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ...ΔΗΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...

«Όλη η Ελλάδα στάθηκε στο πλευρό μου» δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη σερβική ιστοσελίδα «Blic Online», σχεδόν 24 ώρες μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του στο «Ελ Πάσο» από οπαδούς της ΑΕΚ.
Ο Σέρβος προπονητής της «Ένωσης» αναφερόμενος σε όσα έγιναν στο γήπεδο της Καλλιθέας, εξήγησε στη σερβική ιστοσελίδα ότι ορισμένοι δεν του συγχώρεσαν την αποχώρησή του από την ομάδα το 1996 και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
«Μια μερίδα οπαδών είναι δυσαρεστημένη από το 1996, όταν έφυγα από την ΑΕΚ και πήγα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πάει καλά, αλλά εκείνοι χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία για να με προσβάλου και να μου επιτεθούν με λόγια και τώρα πια και σωματικά» δήλωσε ο 62χρονος κόουτς και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό που έγινε. Το άσχημο όμως είναι ο τρόπος που αυτή η εικόνα πέρασε στον κόσμο. Οι αρχές κάνουν την δουλειά τους, θα δούμε τι θα γίνει τελικά».
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έπειτα από αυτό που έγινε όλη η Ελλάδα στάθηκε στο πλευρό μου».

ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτα τα πρεζονια που τον κτυπησαν θελουν κρεμασμα!