Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

ΓΑΛΛΙΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ;;;

Κοινή επιχείρηση της βρετανικής και της γαλλικής αστυνομίας οδήγησε στην εξάρθρωση μεγάλου αλβανικού δικτύου διακίνησης λαθρομεταναστών, το οποίο περνούσε παράνομα Αλβανούς και κατοίκους της Σρι Λάνκα στη Βρετανία.
Δεκαοκτώ φερόμενοι ως διακινητές λαθρομεταναστών συνελήφθησαν στη Γαλλία και οκτώ στη Βρετανία, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Μετανάστευσης.
"Στο πλαίσιο των συντονισμένων επιχειρήσεων που έγιναν ταυτόχρονα στη Γαλλία και τη Βρετανία από τις 14 έως τις 23 Ιουλίου, οι γάλλοι και οι βρετανοί αστυνομικοί εξάρθρωσαν ένα αλβανικό δίκτυο διακίνησης λαθρομεταναστών που οργάνωνε την παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Αλβανία και τη Σρι Λάνκα μέσω των λιμανιών του Καλαί και της Δουνκέρκης", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.

ΠΡΕΖΑ TV
2-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχωτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)

Ανώνυμος είπε...

anti na ta xoseis stoy alvanoys mafiozoys ta xoneis stis gallikes arxes poy toys synellavan?