Σάββατο, Αυγούστου 28, 2010

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ»...Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΧΑΜΑΡΜΠΕΡΓΚ

Δεκάδες χιλιάδες είναι οι Ρομά που ζουν στην Ευρώπη χωρίς όνομα, χαρτιά, πατρίδα και δικαιώματα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν φαίνονται... πουθενά, μια και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν... φροντίσει συνειδητά να τους αφήσουν χωρίς πατρίδα και δίχως έγγραφα που να πιστοποιούν την ύπαρξή τους, πολύ πριν αρχίσει και επισήμως ο ομαδικός διωγμός τους από τη Γαλλία και τη Γερμανία. Σ'αυτές τις διαπιστώσεις προβαίνει ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Τόμας Χάμαρμπεργκ, στο βιβλίο του για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη, που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και στο οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία που κάθε άλλο παρά συνάδουν με την πολυπολιτισμικότητα που ευαγγελίζεται ότι διαθέτει η Ευρώπη.
Δεν τους έχει χορηγηθεί εθνικότητα, δεν διαθέτουν πιστοποιητικά γέννησης, ταυτότητα, διαβατήριο και τα παιδιά τους είναι σαν να μην υπάρχουν, αφού δεν περιλαμβάνονται στις... ανύπαρκτες οικογενειακές καταστάσεις, λέει ο επίτροπος.

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια, όπου έχουν ήδη εγκριθεί περιοριστικοί όροι για την πολιτογράφηση των Ρομά.
Στη Σλοβενία, χιλιάδες άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των Ρομά, έχουν διαγραφεί από το μητρώο των μόνιμων κατοίκων από το 1992, ενώ στη Σερβία και την Κροατία, οι Ρομά που επιθυμούν να επισημοποιήσουν την ύπαρξή τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με περίπλοκες διοικητικές διαδικασίες και υπερβολικά τέλη.
Ο επίτροπος στηλιτεύει το γεγονός ότι το 38% των Ρομά που απελάθηκαν από τη Γερμανία θεωρήθηκαν απάτριδες, καθώς και ότι το 42% των παιδιών των Ρομά δεν περιλαμβάνονται στις οικογενειακές καταστάσεις.
Το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και η έλλειψη εγγράφων ταυτότητας καθιστούν πιο δύσκολη για τους Ρομά την πρόσβαση στην εκπαίδευση και στις υπηρεσίες υγείας, ενώ η μη χορήγηση εθνικότητας τους μεταβάλλει σε εύκολο στόχο για ομαδικές απελάσεις, παρ' όλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καταλήγει ο κ. Χάμαρμπεργκ.

ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζωα, καλη η επανασταση σας αλλα οταν καιτε αμαξια να καιτε αυτα που ειναι ελευθερα εξω σε ανοιχτωσια εστω.

οχι κατω απο πυλωτες και διπλα σε σπιτια.

ΜΑΛΑΚΕΣ

θα καει κανενα σπιτι και κοσμος και μετα θα φατε ισοβια μεσα.
αλλωστε ξερετε οτι αν θελουν σας βρισκουν αμεσα..

που ξερετε αλλωστε οτι το σπιτι που θα καει διπλα δεν ειναι καποιου που σας υποστηριζει θερμα και ειναι μαζι σας?

ΜΗΝ ΚΑΙΤΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΤΩ Η ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν μας χεζεις ρε χαμαρμπεργκ..η ΕΣΔΑ απαγρευει τις απελασεις μονο σε πολιτικους προσφυγες..ο υπ. πολιτικος προσφυγας πρεπει να αποδειξει οτι εχει αυτην την ιδιωτητα.οι τσιγγανοι δεν ειναι πολιτικοι προσφυγες..

Ανώνυμος είπε...

Ξερει κανεις να μας δημοσιευσει ΟΛΑ τα στοιχεια και τα ονοματα των ελληνων και αλλοδαπων επικοινωνιολογων του Πασοκ και του αλητη Παπανδρεου?

Μισθους, Διευθυνσεις κτλ...?

Ανώνυμος είπε...

Makari na eixe ta kotsia na kanei o papandreou auto pou ekane o Sarkozi na glytosoume apo auti tin skatofara stin ellada...
Preza eukola milas giati den exeis ta skata dipla sou na deis ti oraia einai na ta mirizeis kathe mera kai na se enoxloun me oti kanoun (apo dynati mousiki mexri proiias alla emporio narkotikon dipla sou)

Yg.: Skata --> (kolo)gyftoi.

Ανώνυμος είπε...

4:58 πολυ ασχετο αυτο που γραφεις σε αυτο το θεμα!!! δηλαδη αντε και τα βρηκες τα στοιχεια τους, τι θα τους κανεις? θα πας να τους κανεις ντα-ντα? Κατσε εκει που καθεσαι γιατι θα σε βαφτισουν τρομοκρατη, και ειναι αμαρτια να καταστρεψεις την ζωη σου με τους αλητες που μας κυβερνουν. Εαν θες να τους τιμωρησεις μην ξαναπας στην καλπη

Ανώνυμος είπε...

5:35 ΣΥΜΦΩΝΩ 100%!! ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ!!! Ο ΠΡΕΖΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ "Ο Χ Ι" ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.... **ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΣΑΡΚΟΖΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ**

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικο. οποτε δουν οι φασιστες θεμα για τη μεταναστευση , μονο τοτε τους πιανει ο πονος και σχολιαζουν , αντε και για κανενα μπατσο.
ευτηχως που υπαρχουν οι "γυφτοι" γιατι αλλιως που θα βγαζατε και τα απωθημενα σας, σκατοψυχοι

Ανώνυμος είπε...

6:38 μμ Η ΛΕΞΗ ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΗ..ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ..ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΑΛΛΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ..ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΞΕΜΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 'ΚΑΚΟΙ' ΚΑΙ 'ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ' ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ..ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!..ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

6:38 μμ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΦΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικο. οποτε δουν οι αριστεροί θεμα για τη μεταναστευση , μονο τοτε τους πιανει ο πονος και σχολιαζουν , αντε και για κανενα μπατσο.
ευτηχως που υπαρχουν οι "γυφτοι" γιατι αλλιως που θα βγαζατε και τα απωθημενα σας, σκατοψυχοι

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι 7:25 και 7:32,την εποχη της τουρκοκρατιας ο Μοριάς και η Ρουμελη ηταν γεματη αρβανιτες, βλαχους, σλαβους και φραγκολεβαντινους.

επειδη ολοι αυτοι δεν φυγανε το 1821, αλλα μεινανε και επειδη κανεις σας δεν νομιζω να αμφισβητει την ελληνικοτητα π.χ της Αχαιας ή των Κυκλαδων, αποδεικνυεται περιτρανα πως Ελληνας ΚΑΙ γεννιεσαι ΚΑΙ γινεσαι

διαφορετικα, πατε στη Λακκοπετρα, την Αραχοβα και στα αλλα αρβανιτικα χωρια ανα την Ελλαδα και διωξτε τους ντοπιους, πατε στο Μετσοβο να τα βαλετε με τους ρουμανοβλαχους ή πατε στη Συρο και κυνηγηστε τους αλλοδοξους καθολικους

σε καθε περιπτωση, μη μας πρηζετε αλλο τα αρχιδια με τις μαλακιες σας... ζηταμε πολλα?

Ανώνυμος είπε...

''αγαπητοι 7:25 και 7:32,την εποχη της τουρκοκρατιας ο Μοριάς και η Ρουμελη ηταν γεματη αρβανιτες, βλαχους, σλαβους και φραγκολεβαντινους.'' KAI ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΛΑΧΟΣ..ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ H OI ΟΧΙ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ? ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ? ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ? ΤΙ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

''ή πατε στη Συρο και κυνηγηστε τους αλλοδοξους καθολικους'' ALLO FYLI ALLO THRISKIA..OI FRAGOLEMVANTINOI HTAN ELLINES STIN KATAGOGH ME KATHOLIKO THRISKEYMA..KAMIA SXESH ME TOYS GYFTOYS POU EINAI ALLHS KATAGOGHS KAI NOOTROPIAS..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΕΖΑ! Βρήκες την καραμέλα και λες (φασίστες) όσους μιλάνε για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ! Όλοι αυτοί που δεν τους θέλουν δεν είναι φασίστες Καρατζαφερικοι . ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΡΕΖΟΝΙ!
Ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που φοβούνται να πάρουν την οικογένεια και να πάνε μια βόλτα με τα πόδια στην Αθήνα. Που φοβούνται να αφήσουν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή. ΞΑΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ. Αλλά τι άλλο μπορεί να γράψει ένα μούλικο σαν και εσένα που καταστρέφουν τ ην πατρίδα σου ( ποια πατρίδα με αλβανό σε έκανε η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΝΑΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ και εσύ το χαβά σου πληρωμένε ΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Μ Ο Υ Λ Ε!.

Ανώνυμος είπε...

Μην μας πρηζετε τα @@ για καταγωγες και τετοια ρε μαλακες. ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Η ΡΑΤΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

11:00 μμ NΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

11:07 ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

εξω οι φασιστες απο τη χωρα που πολεμησε και νικησε το φασισμο!!!!

ουστ κοπροσκυλα...! μου το παιζετε και καθαροαιμοι!

Πρεζα μην τους ακους ...οτι έμεινε απο τη ΝΔ το ΛΑΟΣ και τη Χρυση Αυγη ειναι , τη μετα ΔΝΤ εποχη...


κουφαλες το στηριξατε και τωρα παιζετε μπαλα με τοους μεταναστες για το ξεκαρφωμα!!


αρε ουστ!!!
μας τα πρηξατε με τις μαλακιες σας ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

11:56 μμ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ Η ΝΔ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΤΑ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ..ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

5:37 μμ

ρε φοβισμενο ανθρωπακι με την αποχη τους ΒΟΗΘΑΣ

μονο αν ΨΗΦΙΣΕΙΣ μικρα κομματα τους ριχνεις το ποσοστο και ποναει λιγο..

δεν το εχεις παρει χαμπαρι γιατι ολα τα πορνοκαναλα τους τυπου MEGA εμμεσα προμοταρουν την αποχη και ολο αναφερονται σε αυτην?

ξυπνα ζωο

γιατι αλλωστε νομιζεις ποτε δεν διωκουν κανεναν ενω η ψηφος ειναι αναγκαστικη απο τον νομο?

γιατι τους συμφερει η αποχη βλητο

Ανώνυμος είπε...

η ακροδεξια παγκοσμιως ειναι συμμαχος του νεοφιλελευθερισμου, η εδω καμενοι οπως γη Χρυση Αυγοι, το παιζουν πατριδα και αλλα τετοια αλλα επι της ουσιας στηριζουν το ΔΝΤ. εδω πριν απο λιγο καιρο διαφοροι εθνικιστικοι κυκλοι πηγαν να φωναξουν υπερ του Βγενοπουλου κρατωντας ελληνικες σημαιες. ενταξει μη τρελαθουμε κιολας. βασικα και που κανουμε συζητηση για οργανωσεις που σε ενα κανονικο κρατος θα ηταν παρανομες αυτο λεει πολλα για το ποσο μπουρδελο ειμαστε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TT7QH5K4hiw&feature=related

Ανώνυμος είπε...

@1¨:22

Δεν ξερω ποιος ειναι ποιο πνευματικα αρρωστος . Εσυ η ο Χατζαρας? Τουλαχιστον αυτος επαιρνε και κανα μισθο απο το Πασοκ παλια και πο την ΕΥΠ πιο προσφατα.

χαζουλη