Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ...ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

Πυρ άνοιξε στα γραφεία εταιρείας διανομής μπίρας απολυμένος υπάλληλός την Τρίτη, σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ άτομα πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός.
Το πρωί ζητήθηκε από τον υπάλληλο, που δούλευε ως οδηγός στην εταιρεία, να υποβάλει την παραίτησή του. Ο υπάλληλος αρνήθηκε και, σύμφωνα με τις αναφορές, άνοιξε πυρ.
Στο σημείο βρίσκονταν την ώρα του περιστατικού περίπου 70 εργαζόμενοι, ενώ το χάος ενέτεινε και φωτιά που ξέσπασε παράλληλα στην αποθήκη της εταιρείας. Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, ενώ εκτός από την Αστυνομία κινητοποίθηκαν και ομάδες ειδικών δυνάμεων.
O δράστης εργαζόταν για περίπου δύο χρόνια στην εταιρεία, αλλά η διεύθυνση τον είχε καλέσει τις προηγούμενες ημέρες σε «πειθαρχική ακρόαση».
Πρόκειται για το πιο αιματηρό περιστατικού τέτοιου είδους στις ΗΠΑ μετά το θάνατο 13 ατόμων στο Fort Hood του Τέξας τον περασμένο Νοέμβριο.

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o eklipon energise enstiktodos apo autoamina os pros tin peretero epiviosi tou stin zougla pou legete kapitalismos EVGE KAI NA DOSEI TO PARADEIGMA KAI SE ALLOUS