Πέμπτη, Αυγούστου 19, 2010

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Στο νοσοκομείο έπεσαν θύματα κλοπών γιατροί και ασθενείς, καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι τελείως αφύλακτο. Για το σύνολο των τεσσάρων κλοπών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα, δράστες είναι τρεις νεαροί, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη, καθώς εντοπίστηκε στο όριο του αυτόφωρου, ενώ κατά των δύο, που παρήλθε το όριο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία.
Οι δύο νεαροί δράστες πραγματοποίησαν τρεις κλοπές μέσα στο νοσοκομείο, στο διάστημα από 7 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, ενώ τρίτος δράστης “χτύπησε” πάλι στο νοσοκομείο πριν από τρεις ημέρες.
Γιατροί και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι νοσοκομείο είναι τελείως αφύλακτο, αφού εδώ και καιρό έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία φύλαξης και δεν ανανεώθηκε.
Η τελευταία κλοπή μέσα στο νοσοκομείο Γρεβενών, με θύμα και αυτή τη φορά έναν γιατρό, διαπράχτηκε χτες στις 2 τα ξημερώματα, όταν ένας άλλος νεαρός αφαίρεσε ένα μπουφάν μηχανής, ένα σακίδιο μηχανής, ένα τσαντάκι μέσης και μία ζώνη μέσης για μηχανή, συνολικής χρηματικής αξίας 230 ευρώ.
Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον παθόντα.
Άλλη μία κλοπή διαπράχτηκε την περασμένη Δευτέρα στο δημαρχείο Γρεβενών. Το απόγευμα, όταν έφυγαν οι υπάλληλοι του δημαρχείου, στο οποίο βρισκόταν μόνο η καθαρίστρια, μπήκε ένας νεαρός σεσημασμένος για ναρκωτικά. Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή του δημάρχου, καθώς και δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, τις οποίες βρήκε στο συρτάρι του δημάρχου.
Ο νεαρός δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γρεβενών. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο δήμαρχο, ο οποίος να σημειωθεί δεν κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη.

Του Χρήστου Βήττα

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: