Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη του διοικητηρίου, με τρία οχήματα και με μαύρες σημαίες, πραγματοποίησαν από τις 8:30 μέχρι τις 10 το πρωί, πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ ζητούν να καλυφθεί η ενίσχυση του προσωπικού στη Θεσσαλονίκη, με μετατάξεις και τοποθετήσεις μέρους της δύναμης των 236 νεοπροσληφθέντων διασωστών του Φεβρουαρίου.

«Αυτή τη στιγμή λειτουργούν δεκατέσσερα ασθενοφόρα - είναι βέβαια και οι καλοκαιρινές άδειες, αλλά έπρεπε να έχουμε περισσότερα οχήματα στο δρόμο. Τρία, μόνο, φέραμε εδώ για τη διαμαρτυρία μιάμισης ώρας και αναγκαζόμαστε να τα κινούμε κι αυτά, με τις τρέχουσες κλήσεις παροχής βοήθειας που έχουμε» δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ-2, Αντώνης Αντωνόπουλος.

«Αποσπάσεις διασωστών στο δρόμο, όπου μας έχει ανάγκη ο ασθενής και όχι σε άσχετα γραφεία», ζήτησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, επαναλαμβάνοντας τα πάγια αιτήματά της ομοσπονδίας για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα σε περιφερειακούς νομούς και την ανανέωση του στόλου των οχημάτων.

ΠΡΕΖΑ TV
2-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: