Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΤ

Την επιβολή Προσωρινών Μέτρων κατά του ΟΤΕ, αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ, ύστερα από καταγγελίες των εταιρειών HOL A.E., FORTHNET A.E. και WIND A.E., για την εμπορική διάθεση στο κοινό, οικονομικών προγραμμάτων χωρίς την προαπαιτούμενη από το νόμο έγκριση της ΕΕΤΤ, γεγονός που, όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή, συνιστά παραβίαση της νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, με την απόφαση αυτή, η οποία είναι άμεσα εκτελεστή και η οποία στην ουσία αποκλείει τον ΟΤΕ από τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, η ΕΕΤΤ απαγορεύει στον ΟΤΕ την με οποιοδήποτε τρόπο διάθεση, προώθηση και διαφήμιση στο κοινό των οικονομικών προγραμμάτων :
- OTE TALK 24/7 + 60F2M (ΟΛΗ ΜΕΡΑ+60 ΚΙΝΗΤΑ),
- DP24+60F2M (INTERNET+ΟΜΙΛΙΑ-DP24),
- DP2=30F2M (INTERNET+ΟΜΙΛΙΑ-DP2),
- Σταθερά+ κινητά 300 (ή ΟΤΕ 250+50F2M),
- CONN-X INTERNET + ΟΜΙΛΙΑ MIXED 300 ή CONN-X 24mbps+250+50F2M,
- Σταθερά + κινητά 200 (ή ΟΤΕ 180+20F2M) είτε με την ως άνω ονομασία είτε με οποιαδήποτε άλλη εμπορική ονομασία.

Η ΕΕΤΤ επιβάλλει στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. χρηματική ποινή 100.000 ευρώ για κάθε ημέρα μη συμμόρφωσης προς τα Προσωρινά Μέτρα και τον καλεί να εκθέσει τις απόψεις του επί των Προσωρινών Μέτρων και να προτείνει μέτρα αποκατάστασης εντός 15 ημερών από την κοινοποίηση της Απόφασης.

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελουν ελευθερη αγορα μονο στα χαρτια...ξερουν οτι μονο με αρπακολιες μπορουν να βγαλουν λεφτα οι υποστηρικτες του νεοφιλελευθερισμου, γι'αυτο και προσπαθουν να διαλυσουν οτε δεη ευδαπ

Ανώνυμος είπε...

Για την OTEplus πότε θα τους τιμωρήσει η ΕΕΤΤ;

Δεν τους απασχολεί καθόλου ότι χρησιμοποιεί τεχνικούς της OTEplus σε ΚΑΦΑΟ, κατανεμητές και όπου αλλού βάλει ο νούς σας;;