Κυριακή, Αυγούστου 01, 2010

ΙΝΤΡΑΛΟΤ - ΟΠΑΠ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αλλη μία προνομιακή συμφωνία εξασφάλισε η Ιντραλότ από τον κρατικό οργανισμό του τζόγου, τον ΟΠΑΠ. Ο οργανισμός για την υποστήριξη βασικών του λειτουργικών, ανανέωσε με απευθείας ανάθεση τη σύμβαση του 2007 που είχε συνάψει με την ίδια εταιρεία, συμφερόντων του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, για χρονικό διάστημα ενός έτους, με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης για ένα ακόμα έτος (1 και 1). Παράλληλα έκανε την Ιντραλότ και συνεταίρο του αποδίδοντάς της μέρος των εισπράξεων.
Για να χρυσώσει το χάπι ο κρατικός οργανισμός, απέναντι στην κριτική των απευθείας αναθέσεων και της εξάρτησής του από μία συγκεκριμένη εταιρεία, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για να βρει ανάδοχο με ανταγωνιστικές προσφορές. Το ίδιο είχε κάνει η προ-προηγούμενη διοίκηση του οργανισμού (Κωστάκος-Νειάδας), αλλά ο διαγωνισμός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η νέα κατ' ανάθεσιν δουλειά, προβλέπει ετήσιο τίμημα 57 εκατ. ευρώ και κρυφό τίμημα απροσδιόριστου ύψους επί του τζίρου, όπως αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη η «Ελευθεροτυπία». Πρόκειται για χρυσό συμβόλαιο εάν κανείς λάβει υπόψη του τις εκτιμήσεις της αγοράς με τις οποίες αποτιμάται η αξία του εξοπλισμού που έχει πουλήσει η Ιντραλότ στον ΟΠΑΠ και υπολογίζεται σε λιγότερο από 50 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, η Ιντραλότ θα εισπράττει το 8% επί του τζίρου των παιχνιδιών (ΚΙΝΟ, Στοίχημα κ.λπ.) που θα παίζονται μέσω των τερματικών αυτόματης χρήσης (ΤΑΧ), των μηχανών δηλαδή που έχει πουλήσει η Ιντραλότ με την προηγούμενη σύμβαση, αλλά μέχρι τώρα υπολειτουργούσαν.
Με άλλα λόγια, η Ιντραλότ γίνεται και συνεταίρος του ΟΠΑΠ στις εισπράξεις, συντηρώντας τα μηχανήματα και το λογισμικό της.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως το λενε?..α ναι "ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ..."!!!!!!!!!!τσ τσ θρασος..

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωστοί, άγνωστοι Ελευθεροτύπια, ΣΚΑΙ, δηλαδη Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος και τα αφεντικα τους ξανακτύπησαν. Η Ιντραλοτ εχει κλείσει δουλειές σε όλο το πλανήτη. Η ελληνική αγορά ειναι μια πορδή για τα κέρδη της. Η Ελευθεροτυπία με δανεια του Βαρδινογιάννη (Πειραιώς 25.000.000 ευρώ) είναι για φούντο, τώρα που κόπηκαν τα μαύρα. Η τηλεόραση του Σκαι είναι παράνομη, όπως φυσικά και των άλλων καναλιών.Αυτά.