Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2010

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΡΙΣΤΙΤΣ... Ο ΣΕΡΒΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Tη σύλληψη του Νέναντ Κρίστιτς διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου, για τον τραυματισμό με καρέκλα του Γιάννη Μπουρούση, στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο… φιλικό ματς Ελλάδας-Σερβίας. Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ στην Αθήνα έφτασε άμεσα η Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας, Σνεζάνα Σάμαρτζιτς-Μάρκοβιτς, για να μεσολαβήσει ώστε ο παίκτης θα αφεθεί ελεύθερος.

ΠΡΕΖΑ TV
20-8-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαλτε μεσα τον πουστη στην φυλακη.... τα αρχιδι ο νταης μονο με καρεκλες ξερει να πλακωνεται.... μονο τα πουστρακια ξερουν να χρησιμοποιουν αντικειμενα στο ξυλο. που ειναι ο αντρισμος ρεεεεεεεεεεε??? αν το λεει η καρδια σου βαρας μονο με χερια... και αν το νεει η κυλοτα σου τοτε βαρας κ με σιδερογροθια...... αφιερωμενο στις αδερφες που εχουν μαχαιρια, σιδερογροθιες,κατσαβιδια

Ανώνυμος είπε...

έλα στο χωριό μου στην Κρήτη κ πες 'όποιος έχει μαχαίρι είναι αδερφή'...
αχαχαχχαχαχ παλιοβλακα

Ανώνυμος είπε...

προς 8.16 μαντεψε απο που ειμαι βλακα? απο τις αρχανες ηρακλειου, και μαθε κατι ακομα το λεω συνεχεια κατω στους καφενεδες... εσυ απο ποιο μερος εισαι ρε φιλαρακι?

Ανώνυμος είπε...

Οι Κρητικοί έχουν μαχαίρια αλλά δεν μαχαιρώνουν άοπλους φίλε έξυπνε...
όποιος το κάνει δεν είναι αδερφή, δειλός είναι με όλη τη σημασία της λέξης!