Τρίτη, Αυγούστου 17, 2010

ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΚΝΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ...

ΠΟΛΥ κοντά σε συμφωνία για τον Δήμο της Αθήνας βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής. Οι συζητήσεις της Κουμουνδούρου με τον καταξιωμένο δημιουργό έχουν προχωρήσει και πιθανόταταεάν δεν υπάρξει εμπλοκή- η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Αυγούστου. Στελέχη του ΣΥΝ επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τον κ. Τσακνή έλεγαν χθες πως «εάν όλα πάνε καλά και ανακοινώσουμε την κάθοδό του στον Δήμο της Αθήνας, τότε σε συνδυασμό με μια ισχυρή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής θα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι προς το παρόν έχει δυστοκία στην εξεύρεση της προσωπικότητας που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, όπου σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του χώρου η μάχη θα είναι αμιγώς πολιτική. Η διαρροή που αποδίδεται στον Αλέκο Αλαβάνο περί καθόδου του στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας χάλασε στο παρά πέντε τη συμφωνία που επρόκειτο να κλείσει η Κουμουνδούρου με την ανεξάρτητη βουλευτή Σοφία Σακοράφα και η οποίασύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του ΣΥΝ- θα δημιουργούσε μεγάλη δυναμική. Ομοίως, λένε οι πληροφορίες, η ημιεπίσημη ανακοίνωση από μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Ψαριανού για την Αττική περιόρισε τα σενάρια που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει είτε την υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου είτε εκείνη του Βασίλη Οικονόμου. Κι αυτό διότι και τα δύο στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν θέσει ως προϋπόθεση για την κάθοδό τους με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ τη στήριξή τους και από τη Δημοκρατική Αριστερά του κ. Κουβέλη. Την ίδια ώρα έντονες ζυμώσεις γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές γίνονται και στη Δημοκρατική Αριστερά. Μάλιστα βρίσκεται σε καλό δρόμο η πρόταση που έχει απευθύνει η Δημοκρατική Αριστερά προς το ΠΑΣΟΚ για εξεύρεση μιας προσωπικότητας εκτός πολιτικής που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας έχοντας τη στήριξη τόσο των δύο χώρων όσο και των Οικολόγων Πράσινων. Εάν αυτή η προσπάθεια δεν τελεσφορήσει, τότε πιθανότατα το νεότευκτο κόμμα να κατεβάσει ως υποψήφια στην Αθήνα την πρώην βουλευτή της Α΄ Αθηνών Αννα Φιλίνη, η οποία ωστόσο μιλώντας χθες στον 9,84 είπε ότι μια αξιόλογη υποψηφιότητα για την Αθήνα θα μπορούσε να είναι ο καθηγητής του Πολυτεχνείου και πρόεδρος του Οργανισμού Αθήνα, Γιάννης Πολύζος. Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, η Δημοκρατική Αριστερά έχει ήδη δείξει τη συμπάθειά της προς την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη, άλλωστε στελέχη της ανήκουν στον συνδυασμό του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία, ενώ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δρομολογεί την υποψηφιότητα της Ασημίνας Ξηροτύρη.

ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...PLEASE.

ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: