Κυριακή, Αυγούστου 15, 2010

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από αύριο ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Ισραηλινού πρωθυπουργού στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών με τον Γιώργο Παπανδρέου αναμένεται να βρεθούν οι διμερείς σχέσεις των δύο χωρών και διεθνή ζητήματα, μετά και την ένταση που υπήρξε πρόσφατα στην περιοχή από την επίθεση των ισραηλινών στο στόλο, με την ανθρωπιστική βοήθεια που μετέβαινε στη Λωρίδα της Γάζας.

Να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου είχε επισκεφθεί το Ισραήλ στις 22 Ιουλίου, όπου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, κατά τη συνέντευξη Τύπου των δύο ηγετών είχε επισημάνει με νόημα πως "ακόμα προσπαθούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν αυτό είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι ή όχι. Ωστόσο το σίγουρο είναι ότι Ελλάδα και Ισραήλ έχουν πάρα πολλά κοινά, τα οποία βασίζονται στις αρχές και τις αξίες που διδαχθήκαμε από έναν άλλο πολιτισμό προερχόμενο από την Ελλάδα".

ΠΡΕΖΑ TV
15-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kati pou mou arese apo tvxs:

Να μην αφησουμε τον δολοφονο προθυπουργο του κρατους-δολοφονου να συναψει συμμαχικες σχεσεις με το κρατος μας και κατα συνεπεια με μας.Το αν θα εχουμε συμμαχους τους Ισραηλινους η τους Παλαιστινιους ειναι μια αποφαση που δεν θα την παρει το κωλοπαιδι ο Γιωργακης.Ας μην τον αφησουμε να παρει μια αποφαση για μας,χωρις εμας,η οποια θα μας ειναι βαρος στη συνειδηση μας.Ολοι στη συγκεντρωση εκεινη τη μερα.Και γιατι οχι να γινουν και συγκεντρωσεις πανελλαδικα οπως τοτε με την δολοφονικη επιθεση στο στολο της Ελευθεριας.Να γινει μια μεγαλη προσπαθεια,ο κοσμος αν ενημερωθει θα συμμετασχει οπως εγινε και τοτε.Δεν ειναι ενα θεμα μισθων η συνταξεων,ειναι ενα θεμα που πρεπει να μας χτυπησει στην ανθρωπια μας.Και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε ανθρωπια μεσα μας.Εγω λοιπον λεω να βγει μια ανακοινωση και να διαδωθει οσο το δυνατον πεερισσοτερο,η οποια δεν θα αναφερει με ξυλινη γλωσσα οσα ηδη ξερουμε,αλλα να ενεργοποιει τα ανθρωπινα συναισθηματα.Θυμαμαι τοτε με την επιθεση στο στολο,οποιον ακουγα να αναφερεται στην επιθεση ειχε ενα τονο στη φωνη του σαν να μην πιστευε τι πραγματικα ειχε συμβει,σαν να ειχε παθει σοκ απο τα γεγονοτα και ετσι οπως μιλουσε ή εγραφε,καταλαβαινες οτι νιωθετε την ιδια απεχθεια για τους δολοφονους και την ιδια συμπαθεια και θλιψη για τους δολοφονημενους και αιχμαλωτους ακτιβιστες.Ας θυμησουμε αυτο το συναισθημα στον κοσμο,και μπορουμε να δημιουργησουμε ενα κινημα εναντια σε αυτη την κινηση του Γιωργακη για συμφιλιωση με τους δολοφονους.Εμεις μπορουμε.

Ανώνυμος είπε...

εαν εχω να διαλλεξω μεταξι του ιραν που εκτελει ανυπαντρε χηρες επειδη εχουν αντρα εκτως γαμου και του ισραηλ σαφως προτιμω το ισραηλ...ημουν εναντιων των σιωνιστων οσο αυτοι υποστηριζαν τους τουρκους εναντιων μας τωρα που επαψαν γιατι να ειμαι εναντιων? ισα ισα που πρεπει εμεις να κανουμε συμμαχια με το ισραηλ δεδομενου οτι το διεθνες εβραικο λομπι ελεγχει και την αμερικη και τις παγκοσμιες τραπεζες που μας δανειζουν..ιδη ο ομπαμα παγωσε την πωλιση μη επανδρωμενων ιπταμενων οχηματων μαχης predator στην τουρκια λογω της φιλοισλαμικης στασης των τουρκων απεναντι στο ιραν και στην χαμας..ας αφησουμε τους ψευτοσυναισθηματισμους και ας κοιταξουμε μια φορα αυτο που μας συμφερει..αρκετες σφαλιαρες εχουμε φαει μεχρι τωρα..