Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο αντιτρομοκρατικό επιτελείο, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις στο πρόβλημα της εγχώριας τρομοκρατίας.Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική έχει προχωρήσει σε βάθος τις έρευνες για τη δολοφονία του στενού συνεργάτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Γιώργου Βασιλάκη, και ότι είναι πιθανόν ακόμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια οι διωκτικές Αρχές βρίσκονται κοντά σε πρόσωπα που συγκροτούν τη «Σέχτα Επαναστατών» και έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τις διασυνδέσεις τους με άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Εχουν φωτίσει, επίσης, τον τρόπο προμήθειας του οπλισμού της οργάνωσης. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από καμία επίσημη πηγή.
Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της Αστυνομίας κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά και σε σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις απαντούν στερεότυπα ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι δεν σταματούν ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά είχαν κρατήσει τα χαρτιά τους και πριν από την εξάρθρωση του Επαναστατικού Αγώνα και τις συλλήψεις των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση. Για την υπόθεση δεν είχε γίνει καμία διαρροή από το αντιτρομοκρατικό επιτελείο, γεγονός που αποτελεί δείγμα υψηλού επαγγελματισμού, ενώ έγιναν επίσημες ανακοινώσεις όταν είχε ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των ερευνών και των συλλήψεων.
Το γεγονός, πάντως, ότι εκφράζονται από στελέχη της Αστυνομίας φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα, και μάλιστα σε πολιτικό στόχο, αναιρεί την αισιοδοξία ορισμένων που θέλουν την Αντιτρομοκρατική να έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις έρευνές της.

ΠΡΕΖΑ TV
23-8-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: