Κυριακή, Αυγούστου 08, 2010

ΣΥΕΝΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Παρασκευη βραδυ η τοσιτσα ήταν κυριολεκτικα γεμάτη κόσμο. Κοσμος όμως που δεν ήταν εκεί ούτε λόγω της ζέστης, ούτε επείδη δεν πήγε διακοπές και άραζε στο πράσινο δρομάκι της τοσίτσα και στο αρχαιολογικό μουσείο.

Ήταν κόσμος που αυτοκτονούσε..
Στον τοίχο του Πολυτεχνείου 5 σωριασμένα "πτώματα" και δίπλα τους ένα έκτο που έκανε την ένεση εκείνη τη στιγμή.
Ενω μεταξύ τους να κυκλοφορουν εμποροι (η απλα βαποράκια) κύριως αφρικανοι μετάναστες προσπαθώντας είτε να πουλήσουν περισσότερο είτε να βοηθήσουν τους χρήστες να πάρουν τη δόση τους.
Απέναντι ακριβώς και σαν μη συμβαίνει τίποτα δυο μπάτσοι της ομάδας Διας, έκαναν έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο με τρείς η τέσσερις μετανάστες ψάχνωντας εξονυχιστικά οτι υπήρχε μέσα στο αμάξι.

Χαρακτηριστική εικόνα των τελευταίων ημερών στη τοσίτσα. Η μόνη διαφόρα χθές ήταν οτι λόγω των μπάτσων έλειπε ο τσιλιαδόρος καράφλας στο στενό.

Ας μη ξεχνάμε οτι καταστολή δεν είναι μόνο οι μπάτσοι. Η πρέζα είναι μεγαλύτερος και πιο ύπουλος εχθρός.
Να αντισταθούμε. Το πολυτεχνείο είναι χώρος που συμβολίζει την αντίσταση και τους αγώνες πολλών γενεών και κινημάτων. Είναι χώρος ζωής και όχι θανάτου. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δραστηριοποιηθούμε και να αντιμετωπίσουμε (όσο προφανώς μπορούμε, δεν γίνεται να εξαλείψουμε τη πρέζα απο όλο το κόσμο) το πρόβλημα. Η πλατεία ήταν μια αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε..

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φασιστες εξαρχιωτες!!!!!ρατσιστεεεεεεεεες!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω και επαυξανω αυτοι οι ρατσιστες οι Εξαρχιωτες οι ντοπιοι εκαναν την περιοχη τους γκετο και αντρο ναρκομανων και εμπορων.Ενω επρεπε να ειναι φιλανθρωποι ανθρωπιστε να συντρεχουν στον ανθρωπινο πονο αυτοι κλειδαμπαρονοντε στα σπιτια τους και αδιαφορουν.

Ανώνυμος είπε...

εχω μια καλυτερη προταση, η οποια θα λυσει μια για παντα το προβλημα των εξαρχειων

εδω και τωρα απαλλοτριωση, δηλαδη, να δωσει το κρατος (λιγο απιθανο), ή η ΕΕ, ή καποιος αλλος φορεας (ας πουμε το ταμειο για τους πυροπληκτους) καποιο σεβαστο ποσο, γυρω στο 1 δις, και να απαλλοτριωσει, ολες τις πολυκατοικιες, στο τετραγωνο, πλατεια εξαρχειων, κανιγγος, πεδιον αρεος, μαζι και με το πολυτεχνειο, εννοειται,
ε λοιπον ολη αυτη η περιοχη, να γκρεμιστει, (ειπαμε και το πολυτεχνειο μαζι, σιγα την ιστορια, εχουμε βαρεθει τα επισοδια) και να γινει πρασινο,παρκο, παρκιν κλπ
ετσι με ενα σμπαρο 3 τριγονια,
ομορφαινουμε το περιβαλλον, τερμα πλεον στους αναρχικους, τερμα και στα πρεζακια

Ανώνυμος είπε...

Βασικα το προβλημα των Εξαρχειων ειναι η ελλειψη κωλομπαρων, στριπτιτζαδικων , μπουρδελων, τσιφτετελομαγαζων κτλ οπου ο συμπαθης κλαδος των αστυνομικων καθως και τα οικοσιτα της χρυσης αυγης θα μπορουσαν να απασχοληθουν part-time ως μπραβοι, πορτιερηδες, παρκαδοροι, τσιλιαδοροι, νταβάδες (οι ανωτεροι αξιωματικοι), κονσομανσιονιστ (οι κατωτεροι) και αλλα συναφη επαγγλεματα.

τί να κανει ο καημενος μπατσος στο βιβλιοπωλειο, στο δισκαδικο και στο μπαρακι ρε παιδια? να διαβαζει δεν ξερει, απο μουσικη μοναχα "τσικουλατα" ακουει και στα μπαρακια δεν εχει Ρωσιδες!

αισχος! απαραδεκτον! πού βαδιζομεν κυριοι? :ρ