Σάββατο, Αυγούστου 07, 2010

ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ONIRAMA ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΑΘΕΩΡΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!

Στο στόχαστρο των ελεγκτών έχουν μπει τα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, μετά τους γιατρούς, τους εφοριακούς και τους πολιτικούς. Ονόματα όπως o Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή, η Ελλη Κοκκίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας βρίσκονται στις λίστες ελέγχου του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες ελεγκτών από την Οικονομική Υπηρεσία Ελέγχου, οι οποίες έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο όλων των περιοδειών των μεγάλων τραγουδιστών, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για ακόμα ένα καλοκαίρι. Η αρμόδια υπηρεσία θέλει να σταματήσει τη φοροδιαφυγή που γινόταν τόσα χρόνια, αφού κανείς δεν ήλεγχε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους τραγουδιστές.

ΤΩΝ ΚΩΣΤΗ ΠΛΑΤΖΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΛΑ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ε ΚΑΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΟΥΝ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΚΡΕΣ...
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...

(ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΡΑΚΡΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ...)

ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

skata se ola ta katakathia tis apokaloumenis ellinikis diskografias