Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!11 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ 2008…‏

ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ, ΜΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ –ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ- ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2010, ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΛΛΑΔΑ 2010. ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ. ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ.

""Στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων παραπέμπονται να δικαστούν 11 άτομα στη Λάρισα που κατηγορούνται για σειρά κακουργηματικών πράξεων, ορισμένες από τις οποίες εμπίπτουν και στις διατάξεις του λεγομένου αντιτρομοκρατικού νόμου (187 του ΠΚ περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης).

Οι 11 που είχαν συλληφθεί κατά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, κατηγορούνται για καταστροφές που έγιναν στο κέντρο της Λάρισας μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου κυρίως σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Μεταξύ των έντεκα κατηγοριών περιλαμβάνονται αντίσταση, στάση, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εμπρησμός, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών βομβών με σκοπό τη χρησιμοποίησή τους κ.ά. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 69 μάρτυρες κατηγορίας, εκ των οποίων οι 30 διευθυντές και υπάλληλοι υποκαταστημάτων τραπεζών.

Μαζί με τους 11 ανήλικους είχαν συλληφθεί και 9 ενήλικοι, οι οποίοι στο αρχικό κατηγορητήριο εμφανίζονταν να έχουν δράσει από κοινού.

Τον περασμένο Μάρτιο, με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών, κρίνοντας ότι δεν υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις, απάλειψε τις κατηγορίες για επτά αδικήματα (τα περισσότερα κακουργηματικού χαρακτήρα, ανάμεσά τους η συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης) και τους παρέπεμψε να δικαστούν σε βαθμό πλημμελήματος, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, σε αντίθεση με τους ανήλικους.

Η δίκη τους έχει οριστεί για τις 9 Δεκεμβρίου 2010.""

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=16702

ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βολεύει να δικάζουν αυθόρμητα παιδάκια για να εξαφανιστούν τα ίχνη των πρακτόρων πίσω από τη διοργάνωση επεισοδίων σε όλον τον πλανήτη. Σημείωση τις ίδιες μέρες που πέθαινε ο Αλέξης ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 μωρά έκαψαν ζωντανά οι Ισραηλινοί με βόμβες φωσφόρου. Κι όμως ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ έξω από Ισραηλινή πρεσβεία, ούτε μία Ισραηλινή σημαία καμμένη και κυρίως ... ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για την κτηνωδία.
Λεπτομέρειες για την επιδρομή των Ισραηλινών ναζί που στοίχισε πάνω από ΧΙΛΙΕΣ ζωές ... στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ εδώ...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=2172857

Και το κυριότερο ... μετά από τόσα επεισόδια που κόστισαν 214.000.000 ευρώ κυρίως σε μικρά καταστήματα ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;;;
Γιατι ΔΕΝ τολμάνε να μας την δείξουν;;;
Γιατί απλά ΔΕΝ βολεύει.
Εκτός από τις ζημιές στην Πατησίων ... ένας φτωχόμπατσος των 900 ευρώ μπορεί να πάει επίσης φυλακή διότι είναι αναλώσιμος και χωρίς διασυνδέσεις. Ενώ ΧΡΗΣΙΜΟΙ άνθρωποι για τις βιομηχανίες όπλων όπως ο ΑΚΗΣ ... γλεντούν με τα λεφτά μας στις τσέπες τους.
Η Μπίζνα των 300 ΔΙΣ με επιτόκια πιστωτικής κάρτας άξιζε να καεί η Πελοπόννησος, το κέντρο της Αθήνας και να παίζουν τα κανάλια όλη μέρα σκάνδαλα που βόλευαν.

Ανώνυμος είπε...

σκατα ρε οι ανηλικοι φταινε η το γαμω κρατοσ που με αυτα που κανουν δεν υπαρχει κανενα μελλον για κανενα που δεν υπαρχουν δουλειεσ που η ανεργια εχει χτυπησει κοκκινο και οι νεοι εχουν οργη απεναντι σε αυτο που λεγεται εξουσια γιατι βλεπουν οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα μετα

Ανώνυμος είπε...

ok preza ama den m poreis na dexteis poia einai h alhtheia kai pws einai h katastash kai den mporeis na vgaleis 1 arthro pou leei ta pragmata opws einai ti na pw

Ανώνυμος είπε...

πραγματι "ti na pw"

οταν οι ναρκωεμποροι, σωματεμποροι, δουλεμποροι κτλ αλωνιζουν ανενοχλητοι

οταν οι παιδερες και οι βιαστες
γινονται νομιμοι

οταν διαρρηκτες, πρεζονια και μαχαιροβγαλτες κανουν παρτυ

οι γενναιοι αντρες της ΕΛΑΣ και οι ηρωες του Δικαστικου Σωματος, με απαραμιλλο θαρρος και αυτοθυσια αντιμετωπισαν επιτυχως τον κινδυνο που μας απειλει ολους μας:

συνελλαβαν και θα δικασουν σκληρα 11 ανηλικα!!! θριαμβος!!!

ρε τσουτσεκια της Δεξιας, ρε μπασταρδα του Σανιδα και του Κοκκινου, γι αυτο σας πληρωνουμε ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ???

τον βρωμιαρη τον γυναικολογο απο την Εκαλη που εστησε το κυκλωμα με τα ωαρια και τις Βουλγαρες τον αφησατε ελευθερο ετσι? εννοειται, εκεινος ειχε φραγκα και "ονομα"

ειπαμε, μονο απο αυτα τα πιτσιρικια κινδυνευει η κοινωνια μας, ολοι οι αλλοι "νομιμοι"!!!

ρε δεν πατε στο διαολο και εσεις και αυτοι που σαν βοδια σας υποστηριζουν

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε νιές ξυπνήστε νιοί, βγείτε απ του τάφου τη σιωπή, γίνετε χίλιοι κεραυνοί και κάψτε μας ή σώστε μας, γλιτώστε μας ή θάψτε μας.

Οι νέοι είναι το μέλλον μας. Η γενεια μας τουςπαραδίδει...τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ?