Κυριακή, Σεπτεμβρίου 05, 2010

ΠΡΟΦΥΛΑΚΊΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΉ

Δύο από τους συνολικά έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση της αρπαγή και ομηρίας του 50χρόνου καθηγητή Μιχάλη Μιχαηλίδη, προφυλακίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου μετά την απολογία τους στον ανακριτή Λασιθίου.

Ο 40χρόνος αδελφός της σπουδάστριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, που έχει εξαφανιστεί και ο 37χρόνος φίλος του που απήγαγαν τον καθηγητή από τον Κουτσουρά Σητείας στις 26 Αυγούστου, οδηγήθηκαν στις φυλακές. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του πρώτου από την Ασή Γωνιά περίμεναν έξω από το δικαστήριο Νεαπόλεως και αντέδρασαν με αποδοκιμασίες όταν έγινε γνωστή η απόφαση των δικαστικών λειτουργών για την προφυλάκιση τους.
Όπως έλεγαν ο 40χρόνος , έκανε μια πράξη απόγνωστης στην προσπάθεια του να μάθει τι έχει συμβεί στην 20Χρόνη αδελφή του καθώς πίστευε ότι ο 50χρόνος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είχε πληροφορίες για την τύχη της, λόγω της γνωριμίας τους.
Οι ιδιοκτήτες των οικημάτων στο Ηράκλειο όπου κρατήθηκε για πέντε μέρες ο 50χρόνος καθώς επίσης η μητέρα και η αδελφή του 37χρόνου αφέθηκαν με όρους.Ο Μ.Μιχαηλίδης επανέλαβε στον ανακριτή, ότι βασανίστηκε, δήλωσε όμως ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των κατηγορουμένων.

ΠΡΕΖΑ TV
5-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: