Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2010

Ο ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Συνέχιση της αντικοινωνικής πολιτικής» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου.

"Αποτελεί πρόκληση προς τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας πως μετά τον πακτωλό των δις προς τις τράπεζες, τώρα ο Πρωθυπουργός προαναγγέλλει νέα μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων, συνεχίζοντας την γραμμή Αλογοσκούφη" τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ.

Επίσης επισημαίνει ότι: "Την ίδια στιγμή οι εξαγγελίες, για νέα περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων, αποκαλύπτουν την πλήρη διάλυση του ελεγκτικού μηχανισμού και την παντελή έλλειψη βούλησης να λειτουργήσει σε μια νέα βάση. Ο στόχος της αύξησης των εσόδων γίνεται όνειρο απατηλό όσο βαθαίνει η ύφεση, όσο αυξάνει η ανεργία και μειώνονται τα εισοδήματα των εργαζομένων και των αγροτών, όσο κλείνουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη.

"Τελικώς το μόνο βέβαιο στην παρουσία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ είναι η συνέχιση της αποτυχημένης και βαθιάς αντικοινωνικής και ταξικής πολιτικής του μνημονίου. Η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι όρος για την επιβίωση της κοινωνίας και της χώρας" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: