Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

Αν μη τι άλλο η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, της πιο άγριας λεηλασίας των εργατικών δικαιωμάτων και του αντικοινωνικού Μνημονίου Κυβέρνησης-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Εργοδοτών, γνωρίζει ότι σπέρνει ανέμους και ετοιμάζεται να θερίσει κοινωνικές θύελλες. Ξεπουλώντας τα πάντα στους ιδιώτες, οικοδομώντας εργασιακό μεσαίωνα, επιβάλλοντας φόρους-λιτότητα, εκτινάσσοντας την ανεργία, καταστρέφοντας τους μικροαστούς, αγοράζοντας άχρηστα υποβρύχια και φρεγάτες για να προστατεύουν τα συμφέροντα των εφοπλιστών και τις διεθνείς συμμαχίες του ελληνικού κεφαλαίου εις βάρος των τεράστιων κοινωνικών αναγκών, ο φόβος κοινωνικής εξέγερσης ξεπροβάλλει. Ταυτόχρονα, η κρατική προπαγάνδα «καλλιεργεί» ξανά τον τρομοκρατικό κίνδυνο προκειμένου να ληφθούν ακόμα πιο αντιδραστικά κατασταλτικά μέτρα, να λαβώσουν ακόμη περισσότερο τις λαϊκές ελευθερίες. Μια Πανευρωπαϊκή μεθόδευση που χρησιμοποιεί εντέχνως ο Σαρκοζί στην Γαλλία, που έχοντας να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις κυβερνητικής διαφθοράς και το ογκούμενο κύμα εργατικών διαδηλώσεων, τρομοκρατεί τη Γαλλία στρατοκρατώντας το Παρίσι βασιζόμενος σε φήμες τρομοκρατικού χτυπήματος, που γρήγορα αποδεικνύονται αναξιόπιστες..

Στο όνομα της μείωσης των ελλειμμάτων λοιπόν, που δημιούργησε το Αστικό Σύστημα Εξουσίας διαμέσου του υπέρογκου δανεισμού για τα σκανδαλώδη Μεγάλα Έργα-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-Πολεμικούς Εξοπλισμούς-C4I, για τις μίζες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τη Ληστεία του Αιώνα μέσω του Χρηματιστηρίου, την εξυπηρέτηση των εθνικών προμηθευτών-διαπλεκόμενων εργολάβων, ιδιοκτητών ΜΜΕ, εφοπλιστών και το αφορολόγητο των βιομηχάνων, πραγματοποιήθηκε η λεηλασία ακόμη και της μελλοντικής παραγόμενης υπεραξίας των εργαζομένων.

Τώρα, στο όνομα της καπιταλιστικής Ανάπτυξης, εξαφανίζονται τα εργασιακά δικαιώματα, ιδιωτικοποιείται και εμπορευματοποιείται κάθε κοινωνικό αγαθό, επιχειρείται μια τεράστια καταστροφή του περιβάλλοντος, συνέχεια των πρωτόγνωρων καταστροφικών πυρκαγιών σε περιοχές με «μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον».

Η αντεργατική πολιτική έχει συστατικό κομμάτι την ακραία κρατική βία και τρομοκρατία. Για αυτό, στο τέλος καλοκαιριού ψηφίστηκε στο Θερινό Τμήμα της Βουλής και όχι στην Ολομέλεια, η ακόμη μεγαλύτερη αντιδραστική μετάλλαξη του Τρομονόμου, χαρακτηρίζοντας τρομοκρατία τη μαχητική πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Πλέον τρομοκράτες θεωρούνται οι «κατηγορούμενοι που επιθυμούν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα ή έναν διεθνή οργανισμό, να εκφοβίσουν σοβαρά τον πληθυσμό ή να εξαναγκάσουν παρανόμως δημόσια αρχή ή έναν διεθνή οργανισμό σε πράξη ή παράλειψη». Δηλαδή, οι φορτηγατζήδες που αγωνίζονται για την ανατροπή του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου που τους καταστρέφει και φέρνει τις μεγάλες εταιρείες μεταφορών είναι Τρομοκράτες.

Τρομοκράτες όμως είναι και οι αγωνιστές μαθητές που κατά εκατοντάδες περνούν από μαθητοδικεία, καθώς η Διαμαντοπούλου διαισθάνεται ότι έρχεται κύμα μαθητικών καταλήψεων.

Τρομοκράτες είναι όσοι σέρνονται στα δικαστήρια κατηγορούμενοι με στημένες μαρτυρίες ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας, έχοντας συλληφθέι στην εξέγερση του Δεκέμβρη 2008.

Η δημοκρατία Έκτακτης Ανάγκης, ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός των εθνών κρατών, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ αντιλαμβάνεται κι αντιμετωπίζει ως Εσωτερικό Εχθρό τον κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα.

Όταν επομένως η χειραγώγηση των ΜΜΕ και η προπαγάνδα ξεπερνιέται, όταν οι εργαζόμενοι και η νεολαία σηκώνονται από τον καναπέ που τους έχει καθηλώσει ο Φόβος και ο Ατομισμός, βγαίνουν στο πεζοδρόμιο των μαζικών διεκδικήσεων, τότε είναι η ώρα του Στρατού.

Ο Ελληνικός Στρατός που τέθηκε σε Επιφυλακή κατά τη διάρκεια της Εξέγερσης του 2008 από την κυβέρνηση της ΝΔ και στην γιγαντιαία απεργία το Μάιο του 2009 από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζεται. Έχοντας εκπαιδευτεί στην Καταστολή Πλήθους στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αποστολών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, δηλώνει έτοιμος να βγει και στους ελληνικούς δρόμους, να σταθεί αντιμέτωπος στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Όπως κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς, έτσι και η Χούντα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ θα στηριχτεί στους Μισθοφόρους και στις Ειδικές Δυνάμεις, που εδρεύουν κοντά στα αστικά κέντρα.

Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού, οι Ειδικές Δυνάμεις στο Μεγάλο Πεύκο, εκπαιδεύονται στην ρίψη χημικών και δακρυγόνων, σε μάχες σώμα με σώμα, για να υπερασπίσουν την Ασφάλεια του Αστικού Καθεστώτος Εξουσίας.

Ο φόβος γενικευμένων κοινωνικών εκρήξεων εντοπίζεται χρονικά στο διάστημα 11 Νοεμβρίου έως τα Χριστούγεννα και συνδέεται με την κατάθεση του Προϋπολογισμού, που θα περιλαμβάνει νέα σκληρά και εξοντωτικά αντεργατικά μέτρα. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ΠΡΟΠΟ, προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν κοινωνικά κινήματα, την οργή και την αγανάκτηση των οποίων δε θα μπορέσουν να σταματήσουν οι ορδές των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ, και θα απαιτηθεί η συμβολή του Στρατού για να τα καταστείλει.

Καθώς η κυβέρνηση τρομοκρατεί για να περάσει την πολιτική της, στρατιωτικοποιεί την αστυνομία και ετοιμάζει τον στρατό να αναλάβει κατασταλτικά καθήκοντα, διαπιστώνονται παράμετροι, που τα αστικά επιτελεία δεν έχουν συμπεριλάβει στους σχεδιασμούς τους;

Ποιο είναι άραγε το μέγεθος του συσσωρευμένου κοινωνικού εκρηκτικού δυναμικού, του οποίου τροχιοδεικτική βολή υπήρξε η εξέγερση του Δεκέμβρη 2008, κάνοντας παγκόσμια τον κόσμο της εργασίας να ελπίσει ότι παντού μπορεί «να γίνει της Ελλάδας», ανιχνεύοντας τους δρόμους της κοινωνικής ανατροπής, η ανάγκη και η απαίτηση της οποίας ποτέ δε μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αλήθεια, πως είναι τόσο σίγουροι οι κυβερνώντες ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα στραφούν ενάντια στην κοινωνία; Το νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις συμπεριλαμβάνει καταστροφικές διατάξεις για τα δικαιώματα τους, ενώ πρόσφατα η αγανάκτηση τους εκφράστηκε με Λευκή Απεργία των Πιλότων και με πρωτόγνωρη Συγκέντρωση και Πορεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος, πως είναι τόσο σίγουρη η κυβέρνηση ότι θα μπορέσει να καθυποτάξει την στρατευμένη νεολαία; Πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα μπορέσει να τη διατάξει να καταστείλει τους αγωνιζόμενους συνομήλικους της για τα κοινά μας συμφέροντα; Πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα μπορέσει να στείλει το φαντάροι για εναντίον του απεργού πατέρα;

Δύσκολα Ερωτήματα για την αδίστακτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που γνωρίζει ότι το αντίστοιχο εγχείρημα της κυβέρνησης ΝΔ το 2008 απέτυχε, καθώς συνάντησε την ανησυχία-αμφιβολία των Μονίμων και την Άρνηση των Φαντάρων.

Εμείς απλώς Λέμε σε Όλους:
ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ το 2008.
Τίποτε δε μας κάνει να μην ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ το 2010.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
Diktiospartakos.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
24-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: