Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: «ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»…Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Οι διορισμοί είναι η απάντηση στην κατακραυγή του κόσμου «που πήγαν τα λεφτά» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, στη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου τομέα.

"Τα φάγαμε όλοι μαζί ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Από το 2004 έως το 2008, η χώρα παρήγαγε 3,5% πλεόνασμα επί του ΑΕΠ, άλλο ένα 3,5% το δανειζόμαστε, για ναφτάσουμε στο συνολικό 7% και σε σημείο αδυναμίας πληρωμών" υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Θ. Πάγκαλος.

Μιλώντας για την περίπτωση της ΑΓΡΟΓΗΣ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δέχθηκε πιέσεις προκειμένου να μην προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικές με την υπόθεση. "Μη βαδίσεις σε αυτή την κατεύθυνση διότι θα εκτεθούν συνάδελφοι" ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος ενώ υπογράμμισε ότι του ζητήθηκε να κάνει "βήμα συνενοχής" κάτι που δεν δέχθηκε.

Εξάλλου, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης προανήγγειλε και δεύτερο νομοσχέδιο στην ίδια κατεύθυνση, που θα περιλαμβάνει νέο πακέτο συγχωνεύσεων.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΛΥΜΜΈΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΒΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΚΙΧ...
ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ.

ΘΥΜΩΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΘΥΜΩΣΤΕ.

ΠΡΕΖΑ TV
21-9-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε σαποιοκοιλιά μέχρι τα 43 σου, (1981) ιδιώτευες.
Από το 1981 και μετά ασκείς το επάγγελμα του φαταούλα, συνεχώς και αδιαλείπτως μέχρι σήμερα. (Το βλέπουμε άλλως τε και στην κορμοστασιά σου).
Εκείνο που δεν ξέρουμε, είναι, πόσα από τα 50 ακίνητα που δηλώνεις είχες στο τέλος του 1980, και πόσα απέκτησες από το 1981 μέχρι σήμερα.

΄Αντε να χαθείς ρε καραγκιόζη.

Νικόλας Μαλγαρινός.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστό γουρούνι - σίχαμα ο Πάγκαλος εδώ και χρόνια. Τον θυμόμαστε από τα Ίμια, υπόθεση Οτσαλάν (μεγάλος τραγουδιστής), "καταγγελία ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΚΚΕ" και άλλα πολλά.
Ρε ΞΕΦΤΙΛΑ, χιλιάδες άνθρωποι , δεν ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, σπουδάζουν, μοχθούν, εργάζονται και δεν σε γλύφουν όπως τα κομματόσκυλα σου. Πως τα φάγανε μαζί σου ? Κλέφτη, αληταρά , ψεύτη ?


---------------------------------
Η μόνη ευχή για σένα γαμημένο παχύδερμο, ειναι ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΟΥ ΠΡΕΖΟΝΙΑ.
ΜΑΛΑΚΑ , ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Μαζι τα φαγατε;;;Δηλαδη ο διορισμενος με βισμα που παιρνει 8000 ευρω ειναι το ιδιο με τα 800.000;; Και εμεις του κατωτερου θεου που τοσα χρονια ζουσαμε στην ελευθερη αγορα,τι γινομαστε;; Καταραμενα σκουλικια,σας εχουμε σιχαθει!!
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.. ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!