Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

ΝΕΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ…ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΚΛΙΜΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

ΕΛΛΑΣ,ΕΛΛΗΝΩΝ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ

Φορώντας μαύρα μπλουζάκια και τζιν παντελόνια, κρατώντας το κράνος και την ελληνική σημαία, συγκεντρώθηκαν στα σκαλοπάτια του Αγ. Παντελεήμονα Αττικής περίπου 500 ακροδεξιοί και κάτοικοι της γειτονιάς. Διαμαρτύρονταν «για την οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος» και φώναζαν «έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα» αλλά και «όχι στη χούντα του ΔΝΤ». Τα φέιγ-βολάν της συγκέντρωσης απευθύνονταν σε «Ελληνες-πολίτες». Καλούσαν, δε, σε διαμαρτυρία για «ελεύθερες ανθρώπινες γειτονιές». Οι νεότεροι φορούσαν μαύρες μπλούζες και τζιν παντελόνια και κρατούσαν ελληνικές σημαίες. «Μισές συντάξεις, μισοί μισθοί, μισές να είναι οι μέρες τους», έγραφαν οι μακό μπλούζες στην πλάτη.

Ο πατέρας Μάξιμος, ο ιερέας που διαδέχθηκε τον πατέρα Προκόπιο στον Αγ. Παντελεήμονα, γνωστό για το ανθρωπιστικό του έργο, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην είσοδο του ναού, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους. Αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της γειτονιάς, που οφείλεται και στη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών: «Δεν θέλουμε να διασύρεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, να αποτελεί η γειτονιά πάρκινγκ ανθρώπων χωρίς μέλλον», είπε, ζητώντας την εκπόνηση σχεδίου διαχείρισης «με ειρηνικές μεθόδους, αξιοπρέπεια και ήθος που διακρίνει τους Ελληνες και την Ορθοδοξία όταν έχουν φτάσει στα όρια». Ορισμένοι τον χειροκρότησαν.

Ακολούθως, εκπρόσωποι επιτροπών κατοίκων από τις περιοχές Αγ. Παντελεήμονα, πλ. Αττικής, Φάληρο, Δάφνη, Αγ. Νικόλαο Αχαρνών, Μοσχάτο και Καλλιθέα πήραν το λόγο. Επίκεντρο των ομιλιών ήταν «οι κλέφτες πολιτικοί», ενώ ακούστηκαν φράσεις, όπως «καμιά ανοχή, απέλαση των Ταλιμπάν διακινητών ναρκωτικών και κλοπιμαίων». Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα καταδικάζοντας ολόκληρο το πολιτικό σύστημα: «Να τιμωρήσουμε τους αλήτες πολιτικούς, ζητάμε δήμευση των περιουσιών τους, συστράτευση όλων και αυτοάμυνα». Αποδέχθηκαν δε ότι ήταν αυτοί που φώναζαν «κλέφτες» στις συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή.

Ενταση δημιουργήθηκε όταν από μικροφώνου ακούστηκε το «Ζήτω η Ελλάς, ζήτω το έθνος, ζήτω ο ελληνικός στρατός». Καθώς και το «Οχι στον αφανισμό των ελληνικών μαγαζιών, όχι στο παραεμπόριο, στην οικονομική εξαθλίωση της Ελλάδος». Συμφώνησαν στην επιλογή αποκλειστικά ελληνικών προϊόντων, ελληνικών εταιρειών και σουπερμάρκετ.

Κρατώντας ψηλά τις ελληνικές σημαίες έψαλαν τον εθνικό ύμνο και κατέλαβαν το οδόστρωμα της οδού Αχαρνών. «Το παιδί σου είναι άνεργο. Οι τράπεζες και οι λαθρομετανάστες σε ληστεύουν. Ψήφισε συνδυασμούς που δεν περιλαμβάνουν λαθρομετανάστες στη λίστα», φώναζαν από την ντουντούκα. Ακολούθησε πορεία μέχρι την πλατεία Αττικής και προπηλακισμός ανυποψίαστων, διερχόμενων μεταναστών, καθώς και δημοσιογράφων που κατέγραφαν τα περιστατικά βίας.

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
21-9-2010

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά πήγαινε πέστα στους κατοίκους εκεί, να δω τι θα σου πουν οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΔΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΙ ΦΟΝΟΙ,ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ,ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΏΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ;ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟ 44 ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

η συγκεντρωση εγινε απ τους κατοικους λογο τις δολοφονικης επιθεσης που δεχτηκαν 3 παιδια απο ομαδα αφγανων!χθες ξανα αφγανος χτυπησε με μπουκαλι 18χονο που εφευγε απ τηυν συγκεντρωση!μηπως εσυ βρισκεσαι σε παραληρημα?

Ανώνυμος είπε...

το παιδι μου ειναι ανεργο επειδη τα ΕΠΟΠια σας και οι Ειδικοφρουροι σας διοριζονται κατα χιλιαδες ενω οι επιστημονες μας διοριζονται με το σταγονομετρο

το παιδι μου ειναι ανεργο επειδη τα Στρατά σας και η Χωροφυλακη σας τρωνε τον μισο προϋπολογισμο του κρατους ενω ολες οι αλλες υπηρεσιες μας εχουν ρημαξει

το παιδι μου ειναι ανεργο οχι επειδη υπαρχουν οι ξενοι (ξενοι παντα υπηρχαν) αλλα επειδη υπαρχετε ΕΣΕΙΣ

και βαλτε το καλα στο ανυπαρκτο μυαλουδακι σας:

ουτε το παιδι μου θα φυγει, ουτε οι ξενοι θα φυγουν

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

1.44 γυναικα ειναι ...γεωργια δαμα νομιζω!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε που λες για το παιδί σου... μακάρι να μη βρει ποτέ δουλειά, και να του τη πάρουν οι Αφγανοί για να μάθεις παλιάνθρωπε... όταν έχεις σπίτι πρώτα θα ταισεις το δικό σου παιδί και μετά των γειτόνων.. Να πάρεις όλους τους σκατομετανάσταες στο σπίτι σου!! Γκεγκε?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 1:08.Μην τους ξεχναμε,ωραια εκφραζουμε εμεις τις αποψεις μας απο τους καναπεδες μας.

Ανώνυμος είπε...

Να φύγουν οι φασίστες απ το πλάνητη και μας αφήσουν στην ησυχία μας!!!

Αντε καιρός να ζήσουν οι ανθρωποί αδερφοποιίμενοι και οι φασιστές με σκινη κρεαμασμένοι!!!

Σκάτα σε όσους πρωοθούν το μίσος!!
Το μίσος είναι ένδηξει αδυναμίας!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ti ahdies grafei ayth h dama re paidia. AISXOS

Ανώνυμος είπε...

Ναι φυσικά, οι Ελληνες είναι ρατσιστές.
Όπως εξάλλου και οι αλβανοί, οι βούλγαροι, οι ρουμάνοι, οι ρώσοι, και γενικά όσοι λευκοί εχουν απομείνει στο κέντρο της Αθήνας, είναι όλοι τους ρατσιστές.

Σε πια περιοχή μένεις εσύ μορη;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ελευθερία γνώμης παρεμπίπτοντος, να χρειάζεται έγκριση το σχόλιο μου, να την χεσω αυτή την ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!! ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΩ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΝΑ ΒΡΑΔΙ [ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12] ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ GPS ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ. ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΙΛΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΘΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ,. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Τ Ω Ρ Α ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ..... ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ. *** Υ.Σ: " ΟΧΙ ΒΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

ας τολμησουν να ερθουνε και προς την θεσσαλονικη να κανουν τα γκετο τους και τα τζαμια τους θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι!! ξυλο και σφαιρες στο ποπουδακι για τους πακιστανους (που αναγνωρισαν πρωτοι το ψευδοκρατος)!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας Κ. ΔΑΜΑ. Το άρθρο σας είναι συκοφαντικό και συνάμα ανθελληνικό.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικα ο Καρατζαφερης πρεπει να δωσει οχι απλως μεροκαματο,αλλα χρυσο πριμ στους αυτοκλητους διαφημιστες του και να τους κανει και αυξηση καθε μηνα.Αν ειχε μυαλο και ο Μιχαλολιακος επρεπε να κανει το ιδιο.Συνεχιστε να κανετε το ασπρο μαυρο παιδια!Πολυ καλη δουλεια κανετε!Και σεις στα χναρια του Λαζοπουλου και της Ελληνοφρενειας που του κανουνε τζαμπα διαφημιση ειστε.

Ανώνυμος είπε...

Προβλήμα στον Αγ. Παντελεήμωνα υπάρχεί όπως και γενικότερα στο κέντρο.Το να εκδίδεις κοριτσάκια, να πουλάς ναρκωτικά και να κλέβεις είναι πρόβλημα ήτε το κάνει Ελληνας ήτε μετανάστης.Ομως το να εκμεταλεύονται αυτό το πρόβλημα τα φασιστάρια της χρυσής αυγής και του καραντζαφέρη και να μιλούν γενικά για κακούς μετανάστες είναι απαράδεκτό.Η συγγέντρωση στην πλατεία ακροδεξιών και άλλων γραφικών με κίνητρο το μίσος για τους ξένους και το πάθος τους για βία δεν λύνεί κανένα πρόβλήμα.Οσο για την αντίθεση τους στο ΔΝΤ να την εκφράσουν στον πατριώτη τον καραντζαφέρη που ψήφησε υπέρ του.

Οι μετανάστες δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα για τουρισμό.Δεν ήταν όνειρο της ζωής τους να καθαρίζουν τζάμια στην Ελλάδα και να πουλάνε τσάντες στα πεζοδρόμια.Στις χώρες τους πεθαίνουν από πείνα ή υπάρχει πόλεμος και η δύση έχει μεγάλη ευθύνη για ότι συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

@2:57

συμφωνών απολυτα

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΑΣ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Oi papoudes mas prosfiges, oi goneis mas metanastes kai emeis ratsistes...

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουφαλες φασιστες καμια 200 ειστε ολοι και ολοι, το απογευμα χουντοβαρδια στην Αχαρνων , το βραδυ σχολια στον Πρεζα και το πρωι ΓΑΔΑ για τα περαιτερω, ποτε κοιμαστε ρε κουφαλες...αυτος ειναι κυριοι ο συγχρονος ελλην ρουφιανος...αντεχει οπως και το αρκουδακι της duracel...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς, φταίει η Δύση για την κατάσταση. Οι μετανάστες φεύγουν από χώρες με πόλεμο και φτώχια και ψάχνουν πως θα επιβιώσουν. Για την επιβίωση τους θα κάνουν τα πάντα (και παράνομα) όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλά όταν όλοι η υπόλοιπη Δύση αρνείται είσοδο και τους σπρώχνει όλους στον σκουπιδοτενεκέ που λέγεται Ελλάδα δεν πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα? Όταν το παίζουν όλες οι άλλες χώρες ανθρωπιστές αλλά ουσιαστικά τους διώχνουν με κλωτσιά έρχονται στην ευρωπαική χώρα που είναι πιο μπάτε σκύλοι αλέστε από όλες. Μπορούμε να σηκώσουμε τους μετανάστες όλου του πλανήτη? Ναι στους μετανάστες, όχι στην υποκρισία της Ευρώπης που τους φορτώνει μόνο σε εμάς. Μέτρα για ισοκατανομή σε όλη την Ευρώπη ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε χώρας. Φιλόξενος λαός είμαστε αλλά μην γίνουμε Ο μαλάκας της υπόθεσης πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σείς, φταίει η Δύση για την κατάσταση. Οι μετανάστες φεύγουν από χώρες με πόλεμο και φτώχια και ψάχνουν πως θα επιβιώσουν. Για την επιβίωση τους θα κάνουν τα πάντα (και παράνομα) όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλά όταν όλοι η υπόλοιπη Δύση αρνείται είσοδο και τους σπρώχνει όλους στον σκουπιδοτενεκέ που λέγεται Ελλάδα δεν πρέπει να παρθούν κάποια μέτρα? Όταν το παίζουν όλες οι άλλες χώρες ανθρωπιστές αλλά ουσιαστικά τους διώχνουν με κλωτσιά έρχονται στην ευρωπαική χώρα που είναι πιο μπάτε σκύλοι αλέστε από όλες. Μπορούμε να σηκώσουμε τους μετανάστες όλου του πλανήτη? Ναι στους μετανάστες, όχι στην υποκρισία της Ευρώπης που τους φορτώνει μόνο σε εμάς. Μέτρα για ισοκατανομή σε όλη την Ευρώπη ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε χώρας. Φιλόξενος λαός είμαστε αλλά μην γίνουμε Ο μαλάκας της υπόθεσης πάλι.

Ανώνυμος είπε...

"Γκεγκε?"

γεια σου ρε "ΕΛΛΗΝΑ" 4:18!!!

αντε πες μας και το "ΕΛΑΣ 'Ι ΤΑΙΦΡΑ" το "ΖΙΤΟ ΤΟ ΑΙΘΝΟΣ" να γουσταρουμε

αγραμματα και αμορφωτα μοσχάρια, βρωμοποδαράδες και κλανιαρηδες, σας πληρωνουμε και μισθο - γι αυτο και φαληρησε το Κρατος αλλωστε

Ανώνυμος είπε...

pros "kirio" 6:30

maurila exeis esi mesa stin psixi sou.
kai exeis dikio. tha eprepe na drepesai
gia auta pou les. alla distixos oute esi drepesai, alla oute kai oi ipoloipoi "ellines" misanthropoi.

oraioi xristianoi kata ta alla. anavoun kai keri otan pane stin eklisia kai agapane ton sinanthropo tous, opos orizei o theos.
ton sinanthropo, giati ton metanasti ton dernoun. les kai den einai anthropos autos.

apo katoiko tis perioxis, pou ntrepete na leei pos einai ellinas, logo tis simperiforas kapoin allon "ellinon".

Ανώνυμος είπε...

12:37 ??? Ποιός είναι αγράμματος; Μάλλον εσύ δεν πρέπει να ζεις σε αυτό τον τόπο. Ντρόπή σου, τι να πω δηλαδή... Θέλω να σου πω πως σιχαίνομαι τους φασίστες κάθς είδους.. είτε είναι απο Χαλάνδρι - Μελλίσια - Γέρακα (αριστεροι - αναρχικοί) είτε είναι απο Χρυσή Αυγή... Πρέπει να σας αγγίξει λίγο το θέμα των λαθρομεταναστών... Εσείς την έχετε βολέψει... Ονειρεύομαι έναν πλανήτη που που θα είναι πλανήτης εθνών αγαπημένων που θα ζουν ειρηνικά και όχι να γίνουμε όλοι ένα κουβάρι.. Γκεγκε? Σκατοαριστεροί στη θεωρία με ακούτε; Σκατοαριστεροί με καταθέσεις με ακούτε; σκατά στις μάνες σας αν νομίζετε πως είμαστε φασίστες. Εμείς αγαπάμε και τον πολιτισμό των Πακιστανών και των Αφγανών, και δεν θέλουμε να τους κάνουμε να υποφέρουν εδώ.. Ας πάνε στις πατρίδες τους να αγωνιστουν και να πολεμήσουν για τις χώρες τους.. Κάποια ανθρωποειδή λένε ότι και οι Έλληνες ήταν μετανάστες... προφανώς δεν γνωρίζουν πως τους Έλληνες τους καλέσαν και δεν πήγαν με σαπιοκάραβα και με δουλέμπορους στο Αιγαίο...
Αντε με εκνευρίσατε ανθελληνικά σκουπίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W90IZq8UQSM&feature=player_embedded 3.05 εμενα καμια 50αρια μου φαινονται

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εμείς που ζούμε ήρεμα και εργαζόμαστε σκληρά στην Ελλάδα , που τελικά εμείς την φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια και όλοι μας βρίζατε και μας λέγατε Αλβανούς , χαιρόμαστε που μια κυρία και είμαι σίγουρος με αλβανικές ρίζες λόγω ονόματος , είναι τόσο καταξιωμένη και προκαλεί τόσο φθόνο , πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ κυρία ΔΑΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΥΣΗ Η Η ΑΝΑΤΟΛΗ.. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ Η ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?
ΜΑ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΥΚΑΡΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΝΤΕΣ Η ΜΑΥΡΗ Η ΝΤΑΒΑΝΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

tha,naibw se mia mpanania kai tha ,rxhsw na trow mpananes............................................

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4:00μμ........ ναι ντρεπομαι που το λεω αληθινα. Μισανθρωπος ομως θα το πουν οι μεταναστες που εχω βοηθησει οπως προσταζει και η θρησκεια... Εχω δωσει και αιμα τον Μαρτιο 2005 στον ευαγγελισμο για εναν κουρδο... Ειχα παραχωρησει και μια γκαρσονιερα για τρεις μηνες δωρεαν σε μια οικογενεια ινδων, αφιλοκερδος μεχρι να σταθουν στα ποδια τους (απ'τις πραξεις μου ακουσα να με λενε ανθελληνα οι αλλοι Ελληνες). Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κατσουν αιωνια στην Ελλαδα και ειδικα τωρα που η χωρα μας καταστραφηκε οικονομικα... Εγω τουλαχιστον βοηθησα, εσεις που ντρεπεστε να λεγεστε... Ελληνας, βοηθησατε..? Η μονο στα λογια ειστε φιλανθρωπος? Εστω ενα πιατο φαγητο δωσατε? Αν οχι, τοτε παρακαλω παρτε πισω τους χαρακτηρισμους σας περι μαυριλας, μισανθρωπιας κ.α [ ο 6:30 ]

Ανώνυμος είπε...

"Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

επισης η πλειοψηφια των Ελληνων δεν θελει ουτε και ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλα μαλλον αυτο ντρεπεσαι να το πεις...

Ανώνυμος είπε...

μαθε κ δαμα οτι οι κατοικοι απο αυτες τις περιοχες επιζητουν προστασια και τηλεφωνουν στα γραφεια της χρυσης αυγης.
Μαθε οτι ειχαν βαλει λουκετο σε παιδικη χαρα για να μην μπαινουν οι εξαθλιωμενοι φιλοι σου να κοιμουνται στα παγκακια ωστε να μπορουν να πηγαινουν οι μητερες ελευθερες βολτα τα μικρα παιδια και το εσπασαν οι αριστεριστες επειδη το θεωρησαν ρατσισμο.
Μαθε επισης οτι πλεον τρωνε ξυλο και οι αλβανοι κατοικοι της περιοχης που ως ενα βαθμο ζουν αρμονικα με τους ελληνες και διαμαρυρονται και αυτοι.
Οταν κ δαμα γινεις μητερα και καταλαβεις την αξια της παιδικης χαρας ισως να αρχισεις να σκεφτεσαι καλυτερα καποια πραγματα.
Εισαι αξιολυπητη το λιγοτερο που μπορω να σου πω

Ανώνυμος είπε...

"Μαθε οτι ειχαν βαλει λουκετο σε παιδικη χαρα ...ωστε να μπορουν να πηγαινουν οι μητερες ελευθερες βολτα τα μικρα παιδια"

καλα ρε παιδια, πως θα πηγαινουν οι μητερες βολτα τα μικρα παιδια, αφου καποιοι εβαλαν λουκετο?

ειστε αυτοι που ειστε, προσεχετε τουλαχιστον λιγο με τις ασυναρτησιες σας - καρφωνεστε :ρ

Ανώνυμος είπε...

"Εισαι αξιολυπητη"

αξιολυπητη ηταν η ντουλαπα που στειλατε εψες στον Τριανταφυλλοπουλο να παραστησει τον "φαρμακοποιο"

ετσι μιλανε οι φαρμακοποιοι ρε ζωα?

δεν του εβγαινε με ΤΙΠΟΤΑ, ο ανθρωπος δημοτικο εβγαλε με το ζορι και "πορτα" δουλευει αφου, τί ¨φαρμακοποιος" και πρασινα αλογα ρε?

στειλατε και τον αλλον τον βλακα με το αρχαιοελληνικο μουσι μας πει πως η Θρακη εχει δικη της σημαια (!!!)

ξερετε, καποιοι μεγαλωσαμε στην Κομοτηνη λετε να μην ξερουμε εμεις τι γινεται και να περιμεναμε αυτο το νουμερο να μας πει για την πολη μας?
αμφιβαλλω εχει παει ποτες του πανω απο την Λιβαδεια...

ειχατε και τον"παρεμποριο" να μιλαει για μπουργκες και σαριες - αλλο ανεκδοτο αυτος παλι

ρε απιστευτοι 500 χρονια ηταν οι Τουρκοι στα Βαλκανια ειδατε πουθενα μπουργκα? για καντε μια βολτα στη Τουρκια - θα πηξει το ματι σας στο στρινγκ, κολλημενα χαϊβανια

αλλα δεν πειραζει, σε λιγο καιρο θα φτιαξει η Ντορα το Κομμα της και θα σας εξαφανισει απο το χαρτη - οσο παιξατε, παιξατε :ρ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα ήθελα να βρεθούμε όλοι εμείς κάπου να τα "ανταλλάξουμε" απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Η ακροαριστερα θολοκουλτουρα εχει καταντησει ετσι την Ελλαδα. Οι αστοι ανθελληνες των βορειων προαστιων ουρλιαζουν υπερ των καημενων εισβολεων-''μεταναστων''. Σκουλικια ανθελληνες που ονειρευεστε σε κρεμαλες τους Ελληνες, για πειτε μας απο ποια σκοτεινα κεντρα της παγκοσμιοποιησης χρηματοδοτουντε οι οργανωσεις σας?(αντιφα, αναρχοαριστεροι,κ.α.)

Ανώνυμος είπε...

που ΄σαι "Ελληνα" 5:46, το "σκουλικια" γραφεται με "η" και το "χρηματοδοτουντε" γραφεται με "αι"

κοτζαμ φαρμακοποιος εσυ, να κανεις τετοια λαθη - ουτε τα παιδια των Πακιστανων δεν τα κανουν :ρ

ΥΓ1. οταν με το καλο (ελπιζω συντομα) η "ακροαριστερη θολοκουλτουρα" κυβερνησει την Ελλαδα, θα δουμε πως θα την καταντησει.
Για την ωρα βλεπουμε πως την καταντησαν 2 Καραμανληδες και 1 Παπαδοπουλος :ρ

ΥΓ2. για πες μας, εσυ που ξερεις καλυτερα, τα ονοματα 4 αναρχοαριστερων οργανωσεων - γιατι εγω δεν ξερω καμια, βλεπεις ειμαι απο χωριο :ρ

Ανώνυμος είπε...

3:42 Δεν εχω παει σε Ελληνικο Σχολειο, και η μητερα μου ειναι Ελληνιδα και ο πατερας μου Γαλλος. Απο την ελλαδα ελειπα, υπηρετησα στην λεγεωνα, και μετα σπουδασα στην Γαλλια και ξαναειρθα τα τελευταια 6 χρονια, οποτε δικαιολογουμε για τα λαθη. Οποτε τα ειρωνικα ''Ελληνα'' αλλου. Και σε ρωταω εσενα τον παντογνωστη ιδυοφυη ακροαριστερο εγω ο''φασιστας''με το χαμηλο iq. Η αντιφα και ολο το αντιρατσιστικο κινημα απο ποιον χρηματοδοτητε? επισης εσεις οι αριστεροι που ειστε κατα των Ελληνων εθνικιστων τι γνωμη εχετε για τον εθνικισμο των γκριζων λυκων, των Αλβανων ''αετανθρωπων'' που εκοβαν τα χερια των Σερβων και τους εριχναν μετα να κολυπμπησουν σε ποταμια, για τις ακροτητες των Σομαλων και Αφγανων και αλλων ακραιων Ισλαμικων καθεστωτων(εχω φωτογραφικο υλικο που σοκαρει απο αυτες τις περιοχες) για τους βιασμους βρεφων στην Αφρικη απο ακραιους νεγρους εθνικιστες, για το σιωνιστικο ρατσιστικο κρατος του Ισραηλ που για να εισαι πολιτης Α κατηγοριας σου κανουν τεστ dna. Ολα αυτα και αλλα πολλα τα καταδικαζετε εσεις οι αναρχοαντιρατσιστες η για ολα φταινε οι διαβολικοι εθνικιστες της χρυσης Αυγης? Ας ημαστε σοβαροι επιτελους, και ας πουμε αληθειες.

Ανώνυμος είπε...

αγορι μου καλο, μονο ΕΣΕΙΣ ειστε υπερ τον εγκληματιων, εμεις ποτε δεν τους υποστηριζαμε

ειδες ποτε αριστερους να πανηγυριζουν π.χ. για τα εγκληματα των Ταλιμπαν? για πες με, ποτε?

και πιστεψε με, κρεμαλες εγω δεν ονειρευτηκα ποτε, εσυ μαλλον βλεπεις τετοια ονειρα

αληθεια ομως, γιατι ξεχασες να αναφερεις τους "αδερφους Σερβους", τους "Τιγρεις" του αρχιμαφιοζου ΑΡΚΑΝ?

αλλα εκεινοι ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι, οποτε τα εγκληματα τους στη Βοσνια δεν πιανονται, ετσι?

πότε με το καλο θα καταδικασετε τη σφαγη των αμαχων στη Σρεμπρενιτσα?

μονο που θα συμφωνησω, ειναι αυτο που λες στο τελος: "Ας ημαστε σοβαροι επιτελους, και ας πουμε αληθειες"

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροι βεβαια δεν μπορουν να πανηγυρισουν για τους Ταλιμπαν που πολεμησαν με μισος και το Σοβιετικο καθεστως. Αλλα οι τιγρεις του αρκαν δεν εφαγαν γυναικοπαιδα. Δεν υποστηριζω παραστρατιωτικες ομαδες και καταδικαζω και ορθοδοξο και βουδιστη, και οτι αλλο θες δεν πιστευω καπου. Σε εναν αγριο εμφυλιο τι νομιζεις οτι γινετε μαργαριτοπολεμος?(εχω βρεθει σε τετοιους πολεμους σε επιχειρησεις ομηρων και εχω δει πραγματα που δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου) και φυσικα καταδικαζω ολες τις πραξεις βιας. Εσεις οι αριστεροι καταδικαζετε τον μελιγαλα? τα εγκληματα του Σταλιν? τις θηριωδιες του 1917? οσο για το αν ονειρευεστε κρεμαλες για τους Ελληνες πατριωτες μπες απλα στο idymedia, η δες τα συνθηματα της αντιφα(δεν απαντησες απο ποιον χρηματοδοτητε, ουτε βλεπω να καταδικαζεις γκριζους λυκους και σιωνισμο). Επισης μιλατε για κακους Ελληνες που βαρανε αλλοδαπους. Για πες ποσοι βιασμοι και δολοφονιες εχουν γινει απο αυτους(το 80% των ακραιων εγκληματων) και μετα πες ποσο κακοι ειναι οι Ελληνες. Και στα λεω εγω που ο πατερας της μητερας μου ηταν στον Ελλας και με κομμουνιστικη δραση μεχρι σημερα που ειναι 90 χρονων. Εσεις(οι αναρχοαριστεροι, δεν μιλαω για παλαιους αντιστασιακους) με το να θελετε την καταστροφη των εθνων και των κρατων, απλα παιζετε το παιχνιδι της Αμερικανοαγγλοσαξονικης νεας ταξης πραγματων που θελει ακριβως το ιδιο.

Ανώνυμος είπε...

1. "Αλλα οι τιγρεις του αρκαν δεν εφαγαν γυναικοπαιδα"

για ψαξτο λιγο καλυτερα και μετα κανε τον πολυξερο... αϊντε μπραβο

2. "Εσεις οι αριστεροι καταδικαζετε τον μελιγαλα?"

γιατι εσεις οι δεξιοι καταδιακσατε ποτε τα Ταγματα Ασφαλειας που εκτελουσαν Ελληνες? ισα ισα, και στο κομμα σας τους βαλατε και υπουργους τους κανατε

3. "ουτε βλεπω να καταδικαζεις γκριζους λυκους και σιωνισμο"

να σε θυμισω πως τα περισσοτερα θυματα των Γκριζων Λυκων ειναι Τουρκοι αριστεροι και συνδικαλιστες? για την Πρωτομαγια στην Πλατεια Ταξιμ προφανως δεν ξερεις τιποτα...

μιλατε και για τους σιωνιστες, εσεις που πανηγυριζατε τη σφαγη στο "Μαβι Μαρμαρα", που βριζετε τους Παλαιστινιους λογω της θρησκειας τους και που ουτε μια (1) φορα δεν διαδηλωσατε στην Ισραηλινη πρεσβεια! τιποτα αλλο?
για τις στρατιωτικες ασκησεις μαζι με το Ισραηλ, μόκο οι δεξιουληδες ε?

4. "Ελληνες πατριωτες"

σωπα ρε, γινατε και Ελληνες πατριωτες? γιατι? επειδη επιτιθεστε 10 μαζι και ξυλοφορτωνετε ξεμοναχιασμενους κοκκαλιαρηδες? ΗΡΩΕΣ εισαστε ρε, τυφλα να 'χουν οι ηρωες του '40!!!

δειρατε εναν μαυρακο και κανετε λες και αποβιβαστηκατε στην Νορμανδια! ωπα ρε παλικαραδες!

θα επρεπε να ντρεπεσαι και που το λες ακομα...

5. "μπες απλα στο idymedia"

δωσε ενα link που να αποδεικνυει αυτα που λες για να σε πιστεψω, αλλιως τί τα λες

6. "δεν απαντησες απο ποιον χρηματοδοτητε"

πες εσυ πρωτα που βρηκε το καναλι, την εφημεριδα και τα οικοπεδα ο Καρατζαφερης και μετα συζηταμε... ή εστω τί δουλεια κανει ο Μιχαλολιακος

7. "απλα παιζετε το παιχνιδι της Αμερικανοαγγλοσαξονικης νεας ταξης πραγματων"

οταν εμεις ψηλε διαδηλωναμε στην Αμερικανικη πρεσβεια, εσεις εισασταν πισω απο τα ΜΑΤ

ΕΣΕΙΣ μια ζωη προσκυνατε τους Αμερικανους, οι αλλοι ειναι προδοτες - τί λε ρε φιλε? σοβαρα?


ΥΓ και επιτελους αυτο το "αναρχοαριστεροι" απλα δεν οριζεται - ή "αναρχικοι" ή "αριστεροι" αν και ετσι οπως το πατε σε λιγο θα μιλατε και για "αναρχοαριστεροπασοκτζηδες" :ρ

Ανώνυμος είπε...

Έχει εξαντληθεί οποιοσδήποτε οίκτος
για οποιονδήποπε αλλοδαπό σ αυτή τη χώρα.Πρέπει να διασώσουμε την Ελλάδα εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

τελικά έχω καταλάβει ένα πράγμα: ¨οσοι μένουν μακριά από το κέντρο (Κηφισιά, Εκάλη, Πολιτεία, Ψυχικό) είναι ανθρωπιστές, ευαίσθητοι, φιλάνθρωποι κλπ. Οσοι μένουν στο κέντρο και κινδυνεύουν να τους σφάξουν οι βρωμιάρηδες οι αράπηδες για 10 ευρώ είναι ρατσιστές, ακροδεξιοί κλπ-Ρε ούστ απο κει πέρα μας καταστήσατε πρόσφυγες μέσα στην ίδια μας τη χώρα, και μας ζητάτε και τα ρέστα... ψευτοπροδευτικοί ηλίθιοι, οι Γάλλοι -οι άλλοι λαοί γενικά-που τους διώχνουν είναι ηλίθιοι οι δικοί μας πολιτικοί είναι οι φωτισμένοι... Οσον αφορά για κάποια κυρία που λέει για το γιό της, μάλλον δεν έχει ανάγκη για δουλειά γιατί μένει στα βόρεια προάστια διαφορετικά θα καταλάβαινε τον φουκαρά που μένει στον Αγιο Παντελεήμονα...

Ανώνυμος είπε...

"μας καταστήσατε πρόσφυγες μέσα στην ίδια μας τη χώρα"

δυστυχως ετσι ειναι... εισαστε ακομα εδω!

κανονικα θα επρεπε να φυγετε τελειως απο αυτη τη χωρα, να ξεβρωμισει ο τοπος!

δεν μας φτανουν τα φιλαρακια σας, τα λαμογια που τωρα με το ΔΝΤ που μας φορτωσατε κανουν παρτυ, εχουμε και κατι ηλιθιους διανοητικα "πατριωτες" της πορδης να μας τα πρηζουν

παρτε χαμπαρι αμισθοι (λογω βλακειας) χαφιεδες της ΚΥΠ...

ΕΣΕΙΣ θα φυγετε! ΕΜΕΙΣ θα μεινουμε!

και θα φτιαξουμε τη χωρα ΜΑΣ οπως πρεπει να ειναι, οχι οπως την καταντησατε ΕΣΕΙΣ λογω της ηλιθιοτητας σας

αιντε τον μπουλο και γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

ti eipe enas kara-karagkiozaros pio panw...? mas kalesane emas tous ellines kai den pigame me to etsi thelw? ...siga re agrammate min mas steilane kai prosklitirio metanastefsis gia mia kaluteri zwi kai ena kalutero avrio... re pate kala? i nomizete anistoritoi arxaiolagnoi oti ''emeis'' otan vgename eksw eimastan tote ta kala paidia. ksupniste fasistoeidh... kaneis den fevgei apo kamia xwra. kai to kserete polu kala katavathos. kai afto ponaei. oute apo ellada, oute apo alvania, oute apo makedonia, oute apo pouthena. mia zwi tha klaigeste kai emeis tha gelame me tis apopseis sas. anoixta sunora pantou gia olous kai gia oles. eleftheria aderfia

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ.ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ.ΣΑΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Κ.Λ.Π.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΝΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΔΩ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.

Unknown είπε...

Ανωνυμος @4:38.: "12:37 ??? Ποιός είναι αγράμματος; Μάλλον εσύ δεν πρέπει να ζεις σε αυτό τον τόπο. Ντρόπή σου, τι να πω δηλαδή..."

Παραδεχομαι.

Ολοι εσεις που γραφεται ουτε πειρα εχετε απο συμβιωση με πασης φυσεως ξενους και ζειτε στο σπιτακι και στο συννεφακι σας με το φαι της μαμας και τα λεφτα του μπαμπα... Δεν χωρανε ολοι και σιγουρα δε χωρανε αλλοι. Οι πολιτικοι προσφυγες εχουν λογο να ζητουν ασυλο στην Ελλαδα και σε οποιαδηποτε χωρα, αλλα οι λαθρομεταναστες να πανε αλλου. Δε μπορουμε να "φιλοξενησουμε" αλλους.
Δεν ειναι θεμα χρωματος, κουλτουρας και θρησκευματος. Το θεμα ειναι οτι δε χωρανε αλλοι "ψηφοφοροι" στο κωλοχωρι (γιατι τετοιο καταντησε η Ελλαδα). Ξεκολληστε ολοι απο τα αριστερο-ανοιχτα και δεξιο-κλειστα μυαλα σας και δειτε την κατασταση ρεαλιστικα.
Και οπως ειπε και καποιος πιο πανω... θα ηθελα να μας δω ολους μαζεμενοι καπου να "ανταλασσουμε αποψεις"