Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ…ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Αποκαλυπτικό βίντεο που εξασφάλισε το tvxs.gr αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη συνεργασία αστυνομικών με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, το βίντεο τραβήχτηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 περίπου το βράδυ στον σταθμό Λαρίσης από κινηματογραφιστή που βρέθηκε στην περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου, οι Χρυσαυγίτες έφτασαν στο σημείο συγκέντρωσής τους με την κλούβα της αστυνομίας, στιγμιότυπα τα οποία δεν πρόλαβε να καταγράψει. Ακολούθησε η διαμαρτυρία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας φώναζαν συνθήματα κατά των μεταναστών και τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο.

Λίγο αργότερα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής εισήλθαν στην κλούβα. Τους ακολούθησαν οι αστυνομικοί. Έπειτα από αρκετά λεπτά, ξαναβγήκαν, η αστυνομία αποχώρησε, ενώ οι Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο βράδυ μετανάστες δέχτηκαν επίθεση στην περιοχή γύρω από τον σταθμό Λαρίσης.

tvxs.gr

ΠΡΕΖΑ TV
29-9-2010

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"συμφωνα με πληροφοριες"..ποιανου? αποτι ξερω μεχρι στιγμης ουτε ειναι ποινικο αδικημα η ειρηνικη συνγκεντρωση ουτε ειναι δικημα το να τραγουδα καποιος τον εθνικο υμνο..οσον αφορα την συνοδια απο τα ματ θα εγεινε για λογους ασφαλειας οπως ειχε γινει και με τους αναρχικους οταν διαδηλωναν στην αμαρυνθο τοτε με την υποθεση του "ομαδικου βιασμου" που τελικα οι κατηγορουμενοι αθωοθηκαν..να κραζουμε την ΧΑ οταν κανει κατι οταν δεν κανει το να τους κραζουμε απλα και μονο επειδη διαφωνουμε μαζι τους ειναι φασισμος

Ανώνυμος είπε...

Δεκα μαλα - δεκα μαλακες εισαστε
δεκα μαλακες εισαστε.

Τα λατρευω αυτα τα γηπεδικα συνθηματα.

Sloth είπε...

Γαμω το σπιτι και την οικογενεια του καθε ακροδεξιου φασιστα που μας κανει να σιχαινομαστε το κωλοκρατος το οποιο καποια εποχη μεγαλουργησε και συστησε την δημοκρατια...Σκατα στο ταφο καθε πουστη μπατσου και στο παρακρατος που εχουν δημιουργησει και το πληρωνουμε εμεις...Ψοφηστε ζωα.

Ανώνυμος είπε...

ola ta katharmata douleuoune mazi

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα να δεις που δεν...προλαβε να καταγραψει το οτι τους εφερε η κλουβα.Ετσι θα στεκοτανε και λιγο η ιστορια να δουμε πως παιζεται το παιχνιδι της ακροδεξιας.Εγω παω τωρα να δω το παιχνιδι ΠΑΟ-Κοπενχαγη.

e8blue είπε...

Προς Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2:31πμ, που ξεκινάει: "σύμφωνα με πληροφορίες"..ποιανού?. Θεωρείς ότι δεν είναι ποινικό αδίκημα τα συνθήματα κατά τον ξενών σε μια χωρά που έχει ανοίξει τα σύνορα της;
Θα μπορούσα να σου πω και άλλα.. καλύτερα όμως να τελειώσω με κάτι που ίσος καταλάβεις. Είναι ένα σύνθημα που διάβασα στο δρόμο γραμμένο από σοφούς 15 χρόνους ¨ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ¨

Ανώνυμος είπε...

12:02 μμ oxi den einai poiniko adikima..ta poinika adikimata anagrafontai ston poiniko kodika kai ena apo ayta einai kai i paranomi eisodo allodapou stin xora..me to 'ekso oi ksenoi' den prokaleis anataraxi,politiki gnomi ekfrazeis..poios sou eipe oti exoume anoixta synora? i frontex ti rolo paizei tote?

Ανώνυμος είπε...

12:02 μμ και να κανουμε την παγκοσμια διακυβερνιση-χουντα που ζητα και ο πανδρεου ε? αρε αναρχονεοταξιτες..εδω οι δηλωσεις παπανδρεου..http://www.youtube.com/watch?v=keC4rjMmDcQ

Ανώνυμος είπε...

ω ναι, "εξω οι ξενοι!" εκτος φυσικα απο τον Μιλαν Τομιτς, τον Ντραγκαν Ταρλατς, τον Μπανιε Πρελεβιτς κτλ κτλ
αυτοι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! :ρ

α ρε βρεγμενη σανιδα που θελετε...

Υ.Γ. με αρεσε ο Μιχαλολιακος ο ΚΥΠαρας προχθες στον Χ'νικολαου που τσιριζε "δεν υπαρχουν νομιμοι μεταναστες στην Ελλαδα!!!"

τοσοι ποδοσφαιριστες και μπασκετμπολιστες τί ειναι ρε μ***κες? ή αυτοι δεν πιανονται?

ζωα ε ζωα...

(με τον χαρακτηρισμο "ζωα" απλα εκφραζω μια βιολογικη-επιστημονικη αποψη, αναλογη της πολιτικης αποψης "εξω οι ξενοι", δεν πιστευω να εχετε προβλημα...)

e8blue είπε...

4:23 μμ ,4:30 μμ -δεν καταλάβατε ούτε την κριτική που ασκό στο ανύπαρκτο για έμενα ποινικό δίκαιο ούτε το σύνθημα. Άπλα διαλέξατε να ζείτε με τον φόβο...

Ανώνυμος είπε...

11:35 μμ oi mpasketmpolistes pou anafereis den klevoun oute skotonoun gia 20 eyro..kai nai afou i ellada exei polla talenta sto basket kakos oi omades agorazoun sxedon apokleistika ksenous..allo gelio epixeirima exete?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ...................ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΩΡΑ?ΣΑΝ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΤΟΝΕ ΛΕΓΑΝΕ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΙΑ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΑΚΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

oti na nai lete edw mesa xanete tin ousia... klasikoi ellines

Ανώνυμος είπε...

e8blue, esy eipes oti einai poiniko adikhma omvs, tvra to allazeis.

Telws pantwn, dikaiwma ths xryshs ayghs einai na leei oti 8elei, opws dikaiwma twn loipwn einai na diadhlwnoyn. To na toys fimwnoyme einai fasismos.

Ανώνυμος είπε...

καλά πού πάνε και τους βρίσκουν; γιατί δεν ψοφάνε όλοι μαζί με τους χριστιανο-ηθικιστές του λάος να γλιτώσουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.....ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΗ..........Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ(ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΙΚΑ).ΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O Αλαβάνος και η ομάδα του κινείται με συνοδεία αστυνομικών!

Ανώνυμος είπε...

SLOTH ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΣΑΝ ΠΡΕΖΟΝΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ, ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΡΕΚΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΤΥΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο SLOTH ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ,ΣΕ ΔΕΡΝΑΝ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ?!ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΑΠΟΓΕΥΜΑ?!Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ?!ΕΕ ΣΤΑ 18 ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ!1 ΣΤΟΥΣ 4 ΚΑΝΟΝΙΚΚΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΤΗΡΟΠΩΝ!?!