Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

ΚΑΣΤΡΟ: «Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ»

Πυρά κατά του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί για τις απελάσεις των Ρομά και την πυρηνική ισχύ της Γαλλίας εξαπέλυσε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο με άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα.

"Η Γαλλία είναι η τρίτη πυρηνική δύναμη του πλανήτη. Ο Σαρκοζί διαθέτει ένα βαλιτσάκι με κωδικούς για την εκτόξευση μιας από τις πάνω από 300 πυρηνικές βόμβες που διαθέτει η χώρα του", αναφέρει ο Κάστρο, προσθέτοντας: "Ας υποθέσουμε ότι ο Σαρκοζί τρελαίνεται, όπως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. Τι θα κάνει σε μια τέτοια περίπτωση το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον Σαρκοζί και το βαλιτσάκι του;".

Μάλιστα επικρίνει το Γάλλο πρόεδρο και για τη στάση του προς το Ιράν, σημειώνοντας: "Έχει καμία σχέση με την ηθική και το ήθος το να ζητά επίθεση κατά του Ιράν το οποίο κατηγορεί για την πρόθεσή του να αποκτήσει ένα πυρηνικό όπλο, παρόμοιου τύπου με τα δικά του; Που είναι η σωφροσύνη και η λογική στην πολιτική του αυτή;".

Όσον αφορά τις απελάσεις των Ρομά, ο 84χρονος Φιντέλ Κάστρο τόνισε ότι οι απελαθέντες είναι θύματα ενός είδους "ρατσιστικού ολοκαυτώματος".

Από την πλευρά του, το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς του Κάστρο, σημειώνοντας ότι "αυτός ο χαρακτηρισμός για το ολοκαύτωμα από τον κ. Κάστρο δείχνει την άγνοιά του για την ιστορία και την περιφρόνησή του για τα θύματα. Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες". Ο εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών πρόσθεσε: "Το ότι ο κ. Κάστρο ενδιαφέρεται τελικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ε, ναι αυτό πραγματικά είναι επαναστατικό".

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μπουρδελοκαναλο του Πασοκ το MEGA,
που εκπεμπει παρανομα πανελλαδικα και καταλαμβανει συχνοτητες,
που το χοντροαφεντικο του ο σκατομπομπολας χρεωνε καθε δρομο που επαιρνε με μιζα τρεις φορες επανω,
περα και απο τις φορολογικα εγκληματα που εχει κανει το πορνοκαναλο,

ισως πρεπει να κινηθουν νομικες διαδικασιες να κλεισει επιτελους

η να πληρωσει για συχνοτητες, φοροδιαφυγη και τα κλεμμενα του κωλοαφεντικου του με βαρια προστιμα.
να δεις μετα πως θα στρωσει ο προυπολογισμος..

καμαρωστε εδω,

6 πασοκοσκυλα επιστρατευσανε εσπευσμενα, εναντιον ενος, γιατι πηρανε χαμπαρι οτι ο κοσμος ξυπναει.

κρατηθειτε να μην ξερασετε.

http://www.youtube.com/watch?v=sMRUeuFkvG0

σαν αρχη,
οσοι εχετε μηχανακια της AGB να τα εχετε μονιμα γυρισμενα σε οποιοδηποτε αλλο καναλι εκτος του Πασοκο-MEGA, η πειτε το σε γνωστους σας που εχουν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ : ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗ L P G .
Η προώθηση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης δύο μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1010 MW με πρώτη ύλη υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG).
Πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG λόγω επικινδυνότητας. Αναφέρουμε ότι το 1984 στο Σαν Χουάν του Μεξικού η έκρηξη σε δεξαμενή LPG προκάλεσε περισσότερους από 600 νεκρούς, 5.400 τραυματίες και ζημίες που υπερέβαιναν τα 31 εκατ. Δολλάρια Και αν κάποιοι ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από τότε βελτιώθηκε αναφέρουμε ότι το 2009 σε έκρηξη βαγονιού τραίνου που μετέφερε LPG στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκάλεσε 16 νεκρούς και περισσότερους από 30 τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές. Γι’ αυτό επαναλαμβάνουμε δεν λειτουργούν πουθενά στον κόσμο τέτοια εργοστάσια.Σύμφωνα με το υπάρχοντα σχεδιασμό το 70% της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας θα διοχετεύεται μέσω καλωδίων στην Ιταλία. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει ακόμη ο Κάστρο γαλλολουγκρίτσες ε?