Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11, 2010

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΡΕΠΕΒΕΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ NEWSIT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

'Είχαμε ανακοινώσει ότι θα πετάξουμε τα παπούτσια μας'' λέει ο κ. Στέργιος Πρεπεβέζης. Προσθέτει οτι ήταν μία πολιτική κίνηση.

Ο άνθρωπος που πέταξε το παπούτσι στον πρωθυπουργό, νωρίς το μεσημέρι, μίλησε στο NEWSIT. ''Είχαμε μοιράσει φειγβολάν που δηλώναμε ως Πατριωτικό Μέτωπο, ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλονίκη. Persona non grata για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα εθνικά θέματα και την οικονομία'', τονίζει.

Ο κ. Πρεπεβέζης, ιατρός και συντονιστής του Πατριωτικού Μετώπου, εξηγεί πως δεν θα ήταν ο μόνος που θα έκανε αυτή την κίνηση, αλλά έγινε έτσι επειδή ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή άλλαξε δρομολόγιο και υπήρξε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση.

''Ήμουν στο προαύλιο της Διεθνούς Εκθέσεως και έδινα συνέντευξη στο ΒΒC για τις κινητοποιήσεις που έχουμε προγραμματίσει ενάντια στις πράξεις του ΔΝΤ. Είδα τον Πρωθυπουργό να βγαίνει και να κάνει ανακοινώσεις στον τύπο. Ήμουν πιο γρήγορος από το προσωπικό ασφαλείας, έβγαλα το παπούτσι μου και το πέταξα. Κατάφερα να φτάσω σε απόσταση βολής. Δεν είχα σκοπό να πετύχω τον Πρωθυπουργό. Ήταν μια συμβολική κίνηση σε μια πολιτική που είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού'' τονίζει χαρακτηριστικά.

ΠΡΕΖΑ TV
11-9-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΡΕΖΑΚΙ??? ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΕΝΤΕΣ Ε??? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ!! ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ! ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφησει ο παλιοφασιστας! Ατομα σαν αυτον χαλανε την επανασταση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πρόκειται για φασιστική οργάνωση. Για τον stayros vitalis αμα googlarei κανείς θα δει κάτι για ύποπτος σφαγές ντεμπρενιτσα κτλ.

Ανώνυμος είπε...

εμενα γιατι μου κανει για ναζι και ρατσιστης και οπαδος της λατσιο?

Ανώνυμος είπε...

skata sta moutra tou g.a.p.kai ton ypostirikton tou oxi papoutsia

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 12:01, δεν μου κανει και πολυ σωστος ο τυπος. Εψαξα λιγο και τα αλλα blog που το δημοσιευσαν και δεν ηταν και η χαρα της δημοκρατιας και της ισοτητας εκει μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Και μετωπο και πατριωτικο.Τι λες βρε παιδι μου.Μηπως και το πατουμενο που πεταξε ο πατριωτης ηταν κι αυτο κανα τσαρουχι.
Μαγκες η Σαλονικη παντως δε παει καλα,θαρρω το 'χει χασει,γεμισε βαρεμενους-Ανθιμοευλογημενους.