Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS…ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ…

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΓΙΝΕΤΑΙ;;;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ...

Στην προαναγγελία της προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens προχώρησε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης. "Δεν θέλω να εξειδικεύσω, αλλά από την ίδια τη δικογραφία υπάρχουν θέματα που αφορούν σε ευθύνες υπουργών και μάλιστα μη παραγεγραμμένα", σημείωσε.
Ο πρόεδρος της Εξεταστικής είπε ότι οι συμβάσεις που υπέγραψε η Siemens με το ελληνικό δημόσιο είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το τελευταίο με τουλάχιστον 10% επί του ποσού των συμβάσεων.
Εξαπέλυσε επίθεση και κατά του προέδρου του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη, λέγοντας ότι παρά τις ευθύνες του είχε την κάλυψη της προηγούμενης κυβέρνησης.
Τέλος, άσκησε κριτική και στις εταιρείες αξιολόγησης των συμβάσεων, στις οποίες καταλόγισε ότι δεν θα υπήρχαν αποκλίσεις αν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

ΠΡΕΖΑ TV
8-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: