Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

Η ΜΗΤΕΡΑ 25ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ: ΜΕ ΠΙΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ –VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ--

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΈΡΗΣΗ.



Κι ενώ το μεσημέρι αστυνομικοί κύκλοι της Πάτρας έλεγαν πως άλλαξε η κατάθεση της μάνας και του 25χρονου που χτυπήθηκε από τρεις αστυνομικούς και πως ο νεαρός που έχει νοητική στέρηση χτύπησε ενώ έτρεχε για να ξεφύγει, σήμερα η μητέρα του μίλησε στο site attacktv και δήλωσε πως όντως το παιδί της ξυλοφορτώθηκε.

Μάλιστα διαψεύδει τους αστυνομικούς που έλεγαν πως έπεσε και χτύπησε στο χέρι. Παραδέχθηκε πως υπήρξε κατάθεση σήμερα στην αστυνομία, αλλά διατηρεί αμφιβολίες για το τι έχουν γράψει μέσα οι αστυνομικοί. \

Να υπενθυμίσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στην οδό Αστιγγος. Ο 25χρονος περπατούσε, και όπως είπε οι αστυνομικοί τον χτύπησαν και του προκάλεσαν κάταγμα στο χέρι.

http://dete.gr/news.php?article_id=10778

ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, κάνε μια καλή πράξη και αναδημοσίευσε αυτό εδώ: troxaiodistixima.wordpress.com