Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Το δεύτερο απαντητικό μνημόνιο στην υπόθεση της από 17 Νοεμβρίου 2008 προσφυγής της ΠΓΔΜ κατά της χώρας μας, που αφορά την υποτιθέμενη παραβίαση του άρθρου 11 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, κατέθεσε η ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, το μνημόνιο, το οποίο υποβλήθηκε εντός της καθορισθείσης από το δικαστήριο προθεσμίας, περιέχει τις απαντήσεις της ελληνικής πλευράς στα επιχειρήματα που προέβαλε η ΠΓΔΜ στο δεύτερο μνημόνιο που κατέθεσε στις 9 Ιουνίου 2010.

Το κείμενο συνέταξαν επιφανείς αλλοδαποί διεθνολόγοι, οι οποίοι έχουν ορισθεί ως νομικοί σύμβουλοι της Ελλάδος στην υπόθεση, σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της χώρας μας ενώπιον του δικαστηρίου.

Με την κατάθεση του απαντητικού μνημονίου ολοκληρώνεται η γραπτή διαδικασία ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου ενώ θα ακολουθήσει η προφορική διαδικασία, η οποία θα διεξαχθεί στην έδρα του τελευταίου στη Χάγη. Σημειώνεται ότι μέχρι την έναρξη της προφορικής διαδικασίας, τόσο το αρχικό μνημόνιο της ΠΓΔΜ όσο και τα μετέπειτα απαντητικά μνημόνια της Ελλάδος και της γειτονικής χώρας, θα παραμείνουν εμπιστευτικά.

ΠΡΕΖΑ TV
27-10-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.


Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. Πρόκειται για έναν 57χρονο ιδιοκτήτη φορτηγού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι του και στα χέρια του αυτόχειρα βρέθηκε το πιστόλι, ενώ δίπλα του είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

Ποιά η πρωτοτυπία μακαρίτη άνθρωπε ??

Οταν μπλέκεις με δολοφόνους μην περιμένεις οίκτο.


ΑΛΗΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Πότε θα έλθει η δικηά σας ώρα ??

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΠΩΣ??? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ?? ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ (πιθανον) ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (εξου και οι κλησεις του στρατου στους Ι5) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!! ---> ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΑΙΔΕΣ!! Υ.Σ: "ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ 100%, ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ Ι5 ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.... ---> ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΜ.... * ΠΡΟΦΗΤΗΣ *