Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ;;

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΑ ΜΑΤ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΠΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ...

Αυτεπάγγελτη ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας στην Ακρόπολη, για την εκκένωση του αρχαιολογικού χώρου από τους συγκεντρωμένους συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού.

Η επέμβαση των ΜΑΤ στηρίχθηκε στην κατάθεση του εφόρου αρχαιοτήτων της Ακρόπολης, Ιω. Μάντη, στο αστυνομικό τμήμα Ακρόπολης, που με χθεσινή εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δ. Γκύζη, ανέλαβε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο έφορος κατέθεσε στην αστυνομία, ότι από την κινητοποίηση των συμβασιούχων παρακωλύεται η λειτουργία του ιερού χώρου. Η διαπίστωση διάπραξης αδικήματος επέτρεψε στην αστυνομία να επέμβει σήμερα το πρωί, για την αποκατάσταση της εύρρυθμης λειτουργίας του χώρου.

ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

XOUNTARA.XOUNTARARA.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε χουντα. ΠΑΣΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

με αυτους τους γενιτσαρους τι θα γινει επιτελους, κρατικοδιαιτα αμορφωτα, ρεμπεσκεδες του κερατα , πηραν οπλο και κανουν και το μαγκα..αρε ουστ!!

Ανώνυμος είπε...

ενταξει 7¨31 το καταλάβαμε οτι εισαι μπατσος και αν κρινουμε και απο το επιπεδο των επιχειρηματων σου , μιλαμε για κλασικο παραδειγμα ελληνικης λεβεντιας και παιδιας. να σε χαιρεται η πατριδα σου ρουφιανε.

Ανώνυμος είπε...

7:31 >>> ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : : : " ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG PREZA TV (7:31) --- 7:52 ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΟΛΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.