Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ METROPOLIS ΚΑΙ MULTIRAMA

Σε κινητοποιήσεις προχωράει ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά απαιτώντας την άμεση ανάκληση παράνομων απολύσεων που έγιναν στις επιχειρήσεις «ΠΑΝΔΩΡΑ ΑΕ - ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ» και στο κατάστημα «MULTIRAMA».

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 7 Οκτώβρη, το σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην τρίωρη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει στην επιχείρηση «ΠΑΝΔΩΡΑ ΑΕ - ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ» από τις 6μ.μ.-9μ.μ. και στην περιφρούρηση έξω από το κατάστημα. Η επιχείρηση απέλυσε εργαζόμενο επειδή μαζί με άλλους συναδέλφους του αντιστάθηκε στην επιβολή της εκ περιτροπής εργασία. Το σωματείο ζητά την επαναπρόσληψη του εργαζόμενου και να μη γίνουν άλλες απολύσεις.

Την Παρασκευή 8 Οκτώβρη το σωματείο έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 6μ.μ.-9μ.μ. στα καταστήματα «MULTIRAMA» του Πειραιά. Το σωματείο προχωράει στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων καθώς η εργοδοσία παραμένει ανυποχώρητη στην απόλυση εργαζόμενου που έγινε για συνδικαλιστικούς λόγους, απαξιώνοντας μάλιστα και το ρόλο του κλαδικού σωματείου που ζήτησε να συναντηθεί με τη διοίκηση της επιχείρησης.

Παράλληλα, το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο τους και μαζί να παλέψουν για τα δικαιώματά τους.

ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: