Δευτέρα, Οκτωβρίου 11, 2010

TΖΙΝΑ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ: ΈΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου σηματοδοτεί το τέλος της κατασυκοφάντησης της μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δήλωσε η μητέρα του 15χρονου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Εξέφρασε ακόμα τον προβληματισμό της για τον κίνδυνο επανάληψης τέτοιων φαινομένων με δεδομένο ότι οι θύτες δεν σεβάστηκαν την μνήμη του νεκρού γιου της.

Η δήλωση της έχει ως εξής:

"Η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης για την αναίτια δολοφονία του Αλέξανδρου αφορά όλη την ελληνική κοινωνία. Για μας, την οικογένειά του, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το κλείσιμο της αυλαίας της άθλιας παράστασης κατασυκοφάντησης και βάρβαρης προσβολής της μνήμης του αθώου παιδιού μας, με πρωταγωνιστές τους δράστες του εγκλήματος και την υπεράσπιση του Ε. Κορκονέα. Στην προκειμένη περίπτωση, οι δολοφόνοι, μετά την αποτρόπαια πράξη τους, επιδόθηκαν σε συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας και αδίστακτου διασυρμού του νεκρού παιδιού μας. Στην ακροαματική διαδικασία κατέρρευσε όλη αυτή η νοσηρή, μοχθηρή και ασύδοτη τακτική. Εκείνο που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ο κίνδυνος επανάληψης τέτοιων φαινομένων βάρβαρης δολοφονίας ανυπεράσπιστων παιδιών και πολιτών και βάναυσης προσβολής της μνήμης τους.

Γιατί, ακρογωνιαίος λίθος του ελληνικού πολιτισμού ήταν και παραμένει ο σεβασμός στους νεκρούς. Συνεπώς, είναι αδιανόητο μετά από ένα έγκλημα οι θύτες και αυτοί που τους εκπροσωπούν να προσβάλλουν χωρίς οποιαδήποτε κύρωση τη μνήμη αθώων θυμάτων. Αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους δικηγόρους μας καθώς και τους ανώνυμους και επώνυμους πολίτες, οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον Αλέξανδρό μας. Οφείλουμε επίσης στην ελληνική κοινωνία να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν όσοι συμμετείχαν στην πρωτοφανή και άνανδρη συκοφαντική εκστρατεία σπίλωσης της μνήμης του Αλέξανδρου, καθώς και επίορκοι Αξιωματικοί της Αστυνομίας και ψευδομάρτυρες που επιστρατεύτηκαν στην επιχείρηση συσκότισης και συγκάλυψης της υπόθεσης".

ΠΡΕΖΑ TV
11-10-2010

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κα ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ !!!ιι

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε μαζι σου ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Gia to paidi krima.. ALLA..
Tote na mhn ginontai dikasthria, katey8eian fylakh,
Oute vevaia kapoios einai A8wos mexri na apodeixtei Enoxos, OPWS se olo to politismeno kosmo.
Edw EISAI ENOXOS, apla gia ta matia se dikazoume, dexontai gia EMPOIROGNOMONES, MONO aytoys ths politikhs agwghs, mia teleia dhmokratia.
Emeis k to IRAN, giati omws oxi li8ovolismos, afou thn idia dikaiosynh exome...

Ανώνυμος είπε...

ρε συ Κουγια, αφου ξερεις ελληνικα γιατι γραφεις στα greeklish?

Ανώνυμος είπε...

ουτε τη δηλωση της χαροκαμενης μανας δεν μπορεις να σεβαστεις φιλε 10:14?

τοσοι αυτοπτες μαρτυρες τον ειδαν τον κατηγορρουμενο να πυροβολει, σε τοσες αντιφασεις επεσε ο ιδιος, οι ιδιοι οι συναδερφοι του ειπαν πως δεν ειχε δεχτει επιθεση κτλ κτλ εσυ ακομα αμφιβαλλεις για την ενοχη του?

σιγα το ανεξιχνιαστο εγκλημα της Αγκαθα Κριστυ, που εγινε σε σκοτεινο σοκακι σε ενα χωριο στα νησια Γκουαμ και δεν ειδε κανεις τον δολοφονο...

ΥΓ η οργανωμενη προσβολη της μνημης του νεκρου, απο την πρωτη στιγμη, προφανως δεν σε συγκινει, ετσι?

Ανώνυμος είπε...

H dhlwsh sevasth, alla giati den akousan tous empirogomones, twn kathgouromenwn?? kai mono aytous ths politikhs agwghs. Ayto se mia ypo8esh py h mia pleyra isxyrizetai oti oi sfera, den htan ey8eia volh, alla e3ostakisthke, mporei na kanei th nyxta mera, to video mono deixnei ta atoma.,
OXI thn poreia ths sferas.. Einai to 2010, kai oxi 50 xronia prin, shmera DNA kai Valistikh ek8esh einai krisima, gia tetoies ypo8eseis..

Ανώνυμος είπε...

φιλε 11:56 αν δεν μου διαφευγει κατι, ο κατηγορουμενος:

- πρωτα ειπε "το θυμα ειχε αποκλινουσα συμπεριφορα κτλ κτλ" (μονο που δεν ζητησε να του δωσουν παρασημο!)

- μετα ειπε "μου επιτεθηκαν 40 ατομα με πετρες και ξυλα" (τον διεψευσαν οι αστυνομικοι της Χ. Τρικουπη καθως και ο εαυτος του στην απολογια του!)

- μετα ειπε "πυροβολησα στον αερα" (τον διεψευσε ο συνεργος του καθως και ο εαυτος του στην απολογια του!)

- μετα παριστανε τον τρελο (ντεμεκ στη φυλακη εβλεπε δαιμονες κτλ κτλ)

- μετα ειπε πως "εκπυρσοκροτησε το οπλο καθως το εβαζα στη θηκη του"

- μετα εβαλε τα κλαματα στο δικαστηριο (τωωρα συγκινηθηκαμε...)

κι ερχεσαι εσυ να μας πεις πως η δικη κριθηκε απο τους εμπειρογνωμονες!!!

συγνωμη, επικοινωνεις μ αυτα που γραφεις?
ή μηπως δεεεν γνωριζεις ολα τα παραπανω?

ο δολοφονος αλλαξε 45342 υπερασπιστηκές γραμμες (εμφανιστηκε απο σουπερ-ηρωας που σκοτωνει αλητες, μεχρι δακρυβρεχτο μελό και απο θυμα επιθεσης μεχρι ψυχαπαθης) και περιμενες να αθωωθει?

πλακα με κανεις?

ΥΓ1 να υποθεσω πως για εκεινη την κυρια που υποδεικνυε διαφορετικες θεσεις του πτωματος για να μπερδεψει τον ανακριτη, δεν εχεις να πεις κατι, ε?

μαθε λοιπον πως θα διωχθει για ψευδορκια μαζι με κατι φιλαρακια της, κατι αστυνομικους που την ορμηνευαν τηλεφωνικως...

ΥΓ2 "shmera DNA kai Valistikh ek8esh einai krisima, gia tetoies ypo8eseis.."
ενω οι αυτοπτες μαρτυρες, οι αντιφασεις των κατηγορουμενων και η ομολογια του δολοφονου ειναι δευτερουσες να υποθεσω...

Ανώνυμος είπε...

Plaka se kanw.. Rwthse opoudhpote sto kosmo.. H valistikh ek8esh deixnei AN htan EY8EIA VOLH H E3OSTRAKISMENH (DHLADH XTYPHSE ALLOU PRWTA K META TO 8YMA, AYTO APODEIKNYETAI EPISTHMONIKA).
TWRA TI EIPAN PRIN H META EINAI ASXETO, PROFANWS HTAN OLOI, SE TETOIA TARAXH, POY OYTE 3ERAN TI LEGAN. GIAYTO YPARXOYN VALISTIKH-NEKROPSIA-DNA. SHMERA MONO EPISTHMONIKA, APODEIKNIETAI TI SYNEVH. ENW STO PAREL8ON SE DYTIKA KRATH, APODEIXTHKE OTI ME MARTHRIES MONO, PHGAN FYLAKH, A8WOI AN8RWPOI. K ME OTI H EPISTHMH SHMERA 3EREI, VGHKAN APO TH FYLAKH...

Ανώνυμος είπε...

1:15 πολυ CSI βλεπεις ρε καραγκιοζη

Ανώνυμος είπε...

10;14,11:56,1:15 η' ασκουμενος στo κουγια εισαι η' εχεις δει 2-3 φορες ολες τις σειρες του csi ny.
κατσε καλυτερα στη τιβι και ασε τον υπολογιστη.

Ανώνυμος είπε...

"SE TETOIA TARAXH, POY OYTE 3ERAN TI LEGAN"

αληθεια, οταν μιλαγε για "αποκλινουσα συμπεριφορα του θυματος" και επλαθε ιστοριες επιστημονικης φαντασιας για 2-3 επιθεσεις με μολοτωφ, ξυλα, πετρες κτλ απο 40-50-60 κουκουλοφουρους, εσενα σου φανηκε ταραγμενος? ε?

πιστεψε με, ηξεραν πολυ καλα τι ελεγαν και ΓΙΑΤΙ το ελεγαν...

ο δολοφονος πιστευε πως το βραδυ θα γυρνανε σπιτι του, το πολυ πολυ μια ΕΔΕ τον αλλο μηνα κτλ τοσοι και τοσοι γλιτωσανε, αυτον θα δικαζανε?

αγορι μου καλο, δεν πατησε γατί με το αυτοκινητο, πυροβολησε μεσα στον κοσμο και σκοτωσε εναν ανθρωπο

αλλα μου φαινεται πως καποιοι ομοϊδεατες τους ακομα την τελευταια στιγμη, παρολο που η ενοχη αυτων των δυο εγκληματιων ειχε αποδειχθει, παρολο που ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, εσεις ελπιζατε να αθωωθουνε!!!

δεν αθωωνονται τοσο ευκολα οι δολοφονοι ξερεις...

σας ΕΤΣΟΥΞΕ η ποινη!
επιτελους παραδεξου το!

και μη μας ζαλισεις αλλο τον ερωτα με βαλλιστικες, για ελαφρυντικα και για π**τσες μπλε κτλ

και για να τελειωνουμε, σε μια Δημοκρατια, οπως ολοι οι πολιτες, εστι και ο αστυνομικος θα συλληφθει, και θα δικαστει και θα καταδικαστει και ισοβια θα φαει, - δεν υπερανω του Νομου

ας μην σκοτωνε, να μη μπει στη φυλακη - απο τη στιγμη που σκοτωσε, καλοφαγωτα τα ισοβια

μη ξεφτιλιζεστε αλλο εσεις οι υποστηρικτες του, προσπαθωντας να μας πεισετε πως το καγκουρω δεν πηδαει αλλα παταει... αρκετα ξεφτιλιστικατε με τους ερανους που κανατε και με το χειροκροτημα στον μοντελοπνιχτη συνηγορο του


ΥΓ μερικες δεκαδες διαταξεις του δικονομικου κωδικα παραβιαστηκαν στη δικη της 17Ν, γιατι δεν ειδα κανεναν απο σας να λεει π.χ για "ελαφρυντικο εντιμου προτερου βιου" στον Γιωτοπουλο?

οι ευαισθησιες σας βγηκαν μολις τσακωσανε και δικασανε ενα δολοφονο αστυνομικο - δεν ειναι υπερανω του Νομου ο κυριος, αλλα μαλλον ξεχασατε να του το πειτε στην 4μηνη εκπαιδευση του