Σάββατο, Νοεμβρίου 06, 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ:12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΗΡΑΝ «ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ…12 ΒΡΗΚΑΝ…ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τη «μαύρη λίστα» του υπουργείου Παιδείας απαρτίζουν 12 περιπτώσεις νεαρών μαθητών που δήλωσαν ψευδή στοιχεία με πλαστές συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα προκειμένου να εμφανιστούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής. Οι αθλητές των τριών πρώτων ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα κερδίζουν μπόνους στα μόρια εισαγωγής εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον στο 50% συν έναν από τους αγώνες που διεξήχθησαν.
Πρόκειται για μια βασική προ-ϋπόθεση της ειδικής διάταξης που μαζί με τις επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις με τα εθνικά χρώματα διευκολύνουν την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Το έγγραφο που δημοσιεύει το «ΘΕΜΑ» και αποδεικνύει την απάτη χαρακτηρίστηκε «εξαιρετικά επείγον» από τον υφυπουργό Παιδείας κ. Γιάννη Πανάρετο. Η αποκάλυψη του σκανδάλου, όμως,φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τις ψευδείς βεβαιώσεις των συγκεκριμένων 12 αθλητών.
Σύμφωνα με την έρευνα του υπουργείου Παιδείας, υπάρχουν υπόνοιες για περισσότερες περιπτώσεις πλαστογράφησης στοιχείων, ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή για άμεσο επανέλεγχο και των 890 περιπτώσεων αθλητών που επικαλούνται αθλητικές επιδόσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΕΤΟΣ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΟΥΦΑ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...

ΤΗΣ ΙΣΜΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
6-11-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Για εμάς ήταν αδιανόητο να εγκαταλείψουμε την ομάδα μας ενώ δεχόταν το χτύπημα του κράτους, αφού αυτό θα σήμαινε για εμάς ότι εγκαταλείπουμε τις επιλογές μας, τις συντροφικές μας σχέσεις, τον ίδιο μας τον εαυτό." αποσπασμα απο την επιστολη των μελων του επαναστατικου αγωνα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Tον Λαμπρο Φουντα ομως τον παρατησατε και την κανατε ε?χαχαχαχα
ΛΑΜΠΡΟ ΖΕΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΓΗΣ

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη κοταρα εισαι μπασταρδε 4.20 εδω μεσα ρε πουτανας γιε ηρθες να πεις τη μαλακια σου...???και καλα...νομιζεις οτι κανεις κατορθωμα τωρα, πουστης τεραστιος εισαι και πανω απ` ολα ανανδρος οπως και το συναφι σου,γαμω το κωλοσπιτο σου.


εχουμε ακομη πολλους ηρωικους σαν τον ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ.εσεις τι εχετε ρε ψωφιμι? τον αδωνη???ΦΤΟΥ ΣΟΥ και να τα πληρωθεις στα κολοπαιδα σου αυτα που γραφεις

Ανώνυμος είπε...

τυχαιο νομιζεις πρεζα ειναι αυτο που λεει ο λαος; Σ' αυτην την χωρα οτι δηλωσεις εισαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τους μαθητές που φοιτούν σε νυχτερινά Λύκεια χωρίς να εργάζονται, δηλαδή χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις και ύστερα μπαίνουν με ειδικές πανελλήνιες που είναι απείρως ευκολότερες, βάλε και τα παιδιά που έρχονται από το εξωτερικό που μπαίνουν με τις εξετάσεις των ομογενών που είναι παιχνιδάκι να τις περάσεις και με πολύ λιγότερα μόρια οι σχολές, βάλε και τις ειδικές διατάξεις για τα παιδιά των (λαθρο)μεταναστών, βάλε και τις εξετάσεις των μουσουλμανοπαίδων που μπαίνουν με πολύ χαμηλά μόρια και θα δείτε ότι τελικά οι μόνοι που αγωνίζονται είναι οι Έλληνες ορθόδοξοι μαθητές που φοιτούν σε ελληνικά σχολεία στην Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι μπαίνουν απο το παράθυρο.

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορει ενα ανθρωποειδες, ασχετα με τον πολιτικο χωρο που υπηρετει, να σπιλωνει την μνημη ενος νεκρου? Εισαι και δειλος καημενε. Ανωνυμος δηλωνεις.