Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Προειδοποιουν τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αν δεν πληρωθούν και αναφέρουν ότι πριν από λίγους μήνες, ο διοικητής, Ανδρέας Μαρτίνης, είχε αναφέρει πως το οικονομικό αποτέλεσμα λειτουργίας του νοσοκομείου για το πρώτο τετράμηνο του 2010 ήταν θετικό κατά 1,2 εκατ. ευρώ. "Πώς ξαφνικά τα έσοδα του Ερρίκος Ντυνάν δεν επαρκούν για την κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζομένων του; διερωτούνται.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ανδρέας Μαρτίνης ανέφερε ότι η καταβολή έχει καθυστερήσει για τέσσερις ημέρες και είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στα δέκα χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου. Ανέφερε ότι πολλοί φορείς χρωστούν πολλά χρήματα στο Ερρίκος Ντυνάν και ανακοίνωσε ότι αύριο θα συνεδριάσει το δ.σ. για το ζήτημα.

ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ:

- Γιωργάκης και κομπανία
- Τρόϊκα και παρατρεχάμενοι γλύφτες
- Ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι
-Τραπεζίτες και τοκογλύφοι
-Χρηματιστές και διάφοροι αλητήριοι τσιμπούρια του λαού.

Με αεροπλάνα και παπόρια και νύχτα. Την επόμενη πρωϊα τους περιμένει στο σύνταγμα μια κρεμάλα.

Γι' αυτό καθάρματα να είστε έτοιμοι. Και όχι συνωστισμό παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Αλλη μια επιχείρηση τρομοκράτησης, αποπροσανατολισμού και αποβλάκωσης της κομπανίας της τρόϊκας και του ΔΝΤ εν όψει εκλογών.

Και μάλιστα με διεθνή "εμβέλεια".

Σπέρνει το φόβο η εξουσία της τρόϊκας και των τοκογλύφων της με την κάλυψη και οργάνωση των εντεταλμένων της φερέφωνων του Γιωργάκη.

Οι μεν πρώτοι παίζουν τα ρέστα τους, τους τόκους τους και τα δανεικά τους. Ο δε αξιοθρήνητος πανίβλαξ (?) την εξουσία της μητρός του.

Ποιός ηλίθιος μπορεί να πιστέψει την άθλια προπαγάνδα που εξαπολύθηκε από χθές ? Ποιός μπορεί να πιστέψει και να ψηφίσει τα φερέφωνα και πάλι ??

ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΟΜΒΑ-ΨΗΦΟ στις 7 Νοέμβρη.

Τρομοκράτησέ τους με τη δική σου αντίσταση. Με το μυαλό σου, με την ψυχή σου. Μαύρισέ τους και κάνε το φυλλοκάρδι τους φύλλο τρεμάμενο στον άνεμο της λευτεριάς σου.

Ανώνυμος είπε...

καλα που δεν πηγε η γυναικα μου στο ΓΑΙΑ του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ να γεννησει τον παιδαρο μου.... Αμα ακους οτι δεν εχει να πληρωσει μισθους, γιατι να εχει φαρμακευτικο εξοπλισμο......