Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2010

ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ!Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ…ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών εγκλώβισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου περίπου 40 μετανάστες από το Μπανγκλαντές, στο υπόγειο τζαμί της πλατείας Αττικής.
Σφράγισαν τα παράθυρα με λουκέτα, έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν αναμμένα στουπιά. Η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί χωρίς να καταφέρει ν' αποτρέψει το περιστατικό.

Σπασμένα τζάμια, μαυρισμένοι όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι και η είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Αριστομένους, που στο υπόγειό της στεγάζει τον θρησκευτικό χώρο των Μπανγκλαντεσιανών. Ολα τα παράθυρα και οι τοίχοι είναι καλυμμένα με αυτοκόλλητα της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», η οποία σύμφωνα με τα κείμενά της εκπροσωπεί την εθνικιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή». Επικεφαλής της παράταξης είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος, του οποίου η φωτογραφία καλύπτει τα παράθυρα του τζαμιού.

Ηταν γύρω στις 9 το βράδυ, όταν κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν μέλη της κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» ότι ένα πλήθος «αγανακτισμένων» Ελλήνων συγκεντρώθηκε στην είσοδο του τζαμιού φωνάζοντας: «Να φύγετε, ένα στουπί σάς χρειάζεται». Ο Θαν. Κούρκουλας, εκπρόσωπος της Κίνησης, διαβεβαιώνει ότι «ειδοποιήσαμε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ζητώντας ν' απομακρύνει τους ακροδεξιούς διότι στο εσωτερικό υπήρχαν εγκλωβισμένοι μετανάστες. Μας απάντησαν ότι γνώριζαν το περιστατικό. Ηδη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κοντά στο σημείο υπήρχε περιπολικό της Αστυνομίας, που ήταν παρκαρισμένο σε απόσταση περίπου 50 μέτρων. Επιπλέον, λίγο μετά τις 10 το βράδυ υπήρχε και μια διμοιρία ΜΑΤ. Παρ' όλα αυτά, μετά τις 11, ακροδεξιές ομάδες κυκλοφορούν φωνάζοντας "Εξω οι ξένοι από την Ελλάδα, κανένα τζαμί ποτέ και πουθενά"».

«Αφού κλείδωσαν 40 άτομα μέσα στο τζαμί, τους έριξαν πετρέλαιο κι έβαλαν φωτιά. Το τραγικό είναι πως οι εγκλωβισμένοι μάς είπαν ότι υπήρχαν παρόντες αστυνομικοί» θα πει ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε κλήση για εμπρησμό, σε υπόγειο θρησκευτικό χώρο της οδού Αριστομένους, αλλά οι μετανάστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν φτάσει το πυροσβεστικό όχημα.

Επίσης η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ειδοποιήθηκε για επεισόδιο που προκαλούσαν συγκεντρωμένοι Ελληνες, με απειλητικές συμπεριφορές, υποστηρίζοντας ότι όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή οι ελληνικής καταγωγής εμπλεκόμενοι αποχώρησαν. Στην είσοδο του τζαμιού βρέθηκαν δύο τραυματισμένοι μετανάστες, ένας Αιγύπτιος κι ένας Αφγανός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
1-11-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a kai gamisou re dama me ta koloarthra sou peri Ellinon ratsiston. kathe fora tis idies malakies grafeis. tis idies pipes egrafes kai gia tous katoikous tou agiou panteleimona. na ipotheso pos den eisai i idia Ellinida? allios den eksigite toso misos gia tous Ellines... den tha po ta klasika klise an se viazan , kai an se eklevan, xtipagan ktl ti tha egrafes giati pithanotata me ta tsimpoukia pou grafeis prepei na eisai aresti se olo to mi elliniko stoixeio opote kai den se aggizoun.Giati loipon den tous perneis ooooolous stin storgiki agkalia sou na tous frontiseis, na tous xtiseis kai ena nomimo tzami kai na tous xartzilikoneis gia na min kikliforane deksia kai aristera oste na min kindineoun apo tous alites-roufianous-Ellines ratsistes?Klino opos arxisa. Ai kai gamisou re dama

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω πώς θά σβήσετε τό σχόλιο, ἀλλά τί νά κάνουμε....
Μᾶς καταδεικνύετε ποιοί εἶναι οἱ φασίστες καθημερινῶς!!!


ἒχω τήν βεβαιότητα πλέον πώς μεταφέρετε ψευδείς εἰδήσεις.
Χτυπήθηκαν Ἓλληνες κι ὂχι μόνον ἀπό τούς φίλους σας!!!
Εἶναι στό νοσοκομεῖο παιδιά!!
Κι ἐσείς στήν κοσμάρα σας!!
Ντροπή σας!!!!



Κάποιοι "τεντώνουν το σχοινί" και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το κέντρο της Αθήνας και οι περιοχές με αυξημένη την παρουσία των (λαθρο)μεταναστών, αυτές τις ημέρες έχουν μεγάλη "νευρικότητα".
Αφγανοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν αρχικά απρόκλητα σε αστυνομικούς κοντά στο παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν γρήγορα όταν συγκεντρώθηκαν κάτοικοι.
Οι Αφγανοί αποπειράθηκαν να τραυματίσουν νεαρές κοπέλες ενώ η περιοχή θύμιζε εμπόλεμη ζώνη. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα για το καθημερινό σκηνικό πολέμου που διαδραματίζεται μπροστά από τα σπίτια τους.
Οι Αφγανοί αυτή τη στιγμή είναι "ταμπουρωμένοι" μέσα στο "τζαμί", ενώ οι κάτοικοι της γύρω περιοχής τηλεφωνούν κατ' επανάληψη στα τηλεοπτικά κανάλια για να στείλουν τηλεοπτικά συνεργεία για να καταγράψουν τα γεγονότα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν εμφανίστηκε κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος.
Τελικά, χωρίς να θέλουμε να συνωμοσιολογήσουμε, μήπως κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν και τις επερχόμενες εκλογές;

http://www.roufianos.com/showthread.php/234406-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1

Νέα επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα με τρεις τραυματίες
16 Σεπτεμβρίου, 2010
Ειδήσεις Ελλάδα:
Σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα.
Οι δράστες, τρεις Αφγανοί ηλικίας 18, 22 και 23 ετών, συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε 13χρονο αγόρι από την Αλβανία, τραυματίζοντάς το ελαφρά, με σπασμένο μπουκάλι, στα δάκτυλα του δεξιού του χεριού.
Όταν δυο Έλληνες, ηλικίας 19 και 24 ετών, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε έσπευσαν για να βοηθήσουν το αγόρι, ωστόσο οι Αφγανοί τους τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι και μπουκάλι τον έναν στην κοιλιακή χώρα και τον άλλο στον μηρό.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα όπου και υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των δραστών.
Σημειώνεται ότι μετά τη συμπλοκή κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί.
Για το i-live news

http://www.i-live.gr/news-epeisodia-agios-panteleimonas/



http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/50.html

Ανώνυμος είπε...

Τα τσιράκια του Indymedia άργησαν

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ??? .........ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ?? ......ΑΝΤΕ ΚΑΙ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ???? 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ Τ Ι Π Ο Τ Α .....ΑΝΤΖΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ??? .........ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ?? ......ΑΝΤΕ ΚΑΙ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ???? 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ Τ Ι Π Ο Τ Α .....ΑΝΤΖΥ...

Ανώνυμος είπε...

δαμα βηχου κουρκουλας κωσταντινου μας τα χετε πρηξει!αλλους δεν εχετε να υποστηριξουν τους ξενους?ακου εκει λαθρομεταναστες σε παρανομο τζαμι αφου την επεσαν με μαχαιρια σε ανηλικες ζητουν βοηθεια απ την αστυνομια!!!!!ρε αντε στο διαολο ρε!!!!!