Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ…ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ…

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις Πάγκαλου ότι οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν ένα από τα πλέον αντιπαραγωγικά κομμάτια της δημόσιας διοίκησης έδωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι αυτός εκφράζει την κυβερνητική πολιτική σε ό,τι αφορά τις ένοπλες δυνάμεις και τα στελέχη αυτών. Η κυβέρνηση τιμά και σέβεται και υποστηρίζει όλα τα στελέχη και στέλνει χαιρετισμό αναγνώρισης και στήριξης σε αυτούς.

ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άτυπος εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (λέσχη Μπιλντενμπεργκ )στην Ελλάδα, είναι ο κύριος Πάγκαλος…

Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι αυτός ο επίορκος «έλληνας»,

Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους πόσα καταχράστηκε αυτός ο επίορκος σοσια-ληστής που επί είκοσι πέντε χρόνια άρμεγε την Ελλάδα ,παραμυθιάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ,με κενολογίες- μπουρδολόγιες-παπαρολογίες…

Είναι απαίτηση του δύσμοιρου Ελληνικού λαού νας μάθει πόσα πλήρωσε η γυναίκα του για τις ολοσέλιδες παρουσιάσεις στις κυριακάτικες εφημερίδες και πόσο για την υπερβολική τηλεοπτική παρουσία της στα κανάλια των εξωνημένων δημοσιογράφων που διαμορφώνουν συνήθως το εκλογικό κλίμα.

Κύριε Ρακούση υπάρχει νομοθετημένο όριο στα οικονομικά που αφειδώς σπαταλούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και αν ναι ,την κύρια Χριστοφακη-Πάγκαλου ποιος θα την ελεγχει ???

(Ο αντιπρόεδρος της σοσία-ληστή-κης κυβέρνησης ???...Ο Χατζηνικολάου ???...Ο Παπαγιαννης ???...Ο κουμπάρος Καρατζαφέρης??? …Ο Φουφούτος ???...Η OI ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ???... )

Ανώνυμος είπε...

Του Πάγκαλου ο όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του εκτοπίσματός του…

Η Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μαζί με ένα συρφετό αυτόκλητων οικονομισάριων , ετοιμάζονται γιά το μεγάλο φαγοπότι στο ομορφότερο κομμάτι της ανατολικής παραλιακής Αττικής που λέγεται διευρυμένος Δήμος Σαρωνικού ….

Η κυρία Χριστοφάκη με ολοσέλιδες διαφημιστικές καμπάνιες σε όλες σχεδόν τις κυριακάτικες εφημερίδες (που διαμορφώνουν το πολίτικο κλίμα ),με συνέχεις δε τηλεοπτικές παρουσίες σε όλα σχεδόν τα κανάλια των ιδιόκτητων αυτών των εφημερίδων , προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς να τους ψηφίσουν . ( Τα προεκλογικά έξοδα τεράστια και ολοφάνερα πέρα από τα επιτρεπόμενα και τα οριζόμενα εκ του νόμου… )
Αυτά μήπως είναι από τα δανεικά που φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε ???.

Δηλώνει αυτάρεσκα η κυράτσα ότι θα σηκώσει το πολιτικό της ανάστημα …και θα διεκδικήσει τα λιμνάζοντα χρήματα στα ευρωπαϊκά ταμεία ,για υποσχόμενα δημοτικά έργα …

Αφού το Χριστινακη καταφέρνει άξια και σηκώνει …το υπέρβαρο ανθρωποειδές (αυτού με τη ξεχειλωμένη κοιλία που έχει ούτε τουρκαλβανή πατσαβούρα δεν του κάθεται.) …γιατί να μην σηκώσει και τα δημοτικά και τα ευρωπαϊκά …ταμεία …

Δεν μου γαμ--σαι και εσύ !!! κυρία μου με κανένα φυσιολογικό άνθρωπο ,να το ευχαριστιέσαι εσύ και κυρίως να μην το ακριβοπληρώνουμε εμείς…που δεν χρωστάμε σε κανένα να σηκώνουμε στις πλάτες μας εσαεί τα διαχρονικά , χοντρόπετσα , αδηφάγα ,τρωκτικά του Ελλαδισταν…

Δίκαια μας αρμέγουν γιατί τέτοιοι αχόρταγοι μας αξίζουν….

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κουραδο-μηχανή , πρέπει επιτέλους να μάθει να συμπεριφέρεται.

Όταν βγαίνει ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μπροστά και αρχίζει και ξερνάει από το στόμα του όσα δεν μπορεί να εκτόξευση από τον φαρδύ τον κώλο του τι περιμένουμε …..τις περί ηθικής αναλύσεις του συνταξιούχου Καψή ….

Αν διέθετε, ίχνη μόνο, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας, θα πρέπει να είχε ήδη αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου μετά τα Ιμια .

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.!

Ανώνυμος είπε...

καλα ειπε ο μπουχεσας...αντε γαμηθητε κι εσεις και τα οπλα σας...αχρηστοι παγκαλε...να φανταστεις οτι υπαρχουν κωλοι εκει μεσα με περισσοτερη κυταριτιδα κι απο τον δικο σου...ΟΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ