Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ,ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ LIFO,ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...

διαβαζουμε τα οσα συγκλονιστικά και θλιβερα καταγγελει ο Πιτσιρικος μεσα απο το blog του,για τις απειλες που δεχεται απο το Σταθη Τσαγκαρουσιανο,εκδοτη της free press Lifo ,με την οποια συνεργαζονταν επι σειρα ετων...αλλα τωρα...στραβωσε το πραγμα...

Ο κ. Στάθης Τσαγκαρουσιάνος με απειλεί σήμερα από τη στήλη του στη LIFO -χωρίς να αναφέρει το όνομά μου- πως σε λίγο το ονοματάκι μου θα γίνει γνωστό με τον πιο ατιμωτικό τρόπο. Δεν ξέρω πού οφείλεται η επιθυμία του κ. Τσαγκαρουσιάνου να με ατιμάσει, αλλά θα προσπαθήσω να το ανακαλύψω.

Γράφει ο κ. Τσαγκαρουσιάνος: ...δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική τα συντριπτικώς περισσότερα μπλογκ είναι επώνυμα, ενώ στην Ελλάδα το 90% είναι ανώνυμα και τα περισσότερα χολερικά... Έχω ένα μότο: «Ο άντρας πληρώνει τους λογαριασμούς του και οι κότες κάνουν κο-κο-κο». Με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι ο άντρας που έχει να πει κάτι πρέπει να το λέει στο φως της μέρας, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες των λόγων του. Διαφορετικά, πρόκειται για κνώδαλο, χωρίς ραχοκοκκαλιά και χωρίς τιμή.

Δεν ξέρω τι εννοεί ο κ. Τσαγκαρουσιάνος, όταν λέει πως «Ο άντρας πληρώνει τους λογαριασμούς του». Αναφέρεται και σε χρήματα; Έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που μου έχουν πει πως ο κ. Τσαγκαρουσιάνος δεν τους πλήρωσε. Τι να πω; Μπορεί να μου έλεγαν όλοι ψέματα.

Επειδή ο κ. Τσαγκαρουσιάνος αναφέρεται σε εμένα και τον ενοχλεί η ψευδωνυμία, αναρωτιέμαι γιατί δεν τον ενοχλούσε πως επί τέσσερα και πλέον χρόνια έγραφα με ψευδώνυμο στη LIFO; Έπρεπε να φύγω από τη LIFO για να τον ενοχλήσει το ότι δεν έγραφα με το ονοματεπώνυμό μου; Κι αν τον ενοχλούσε, γιατί δεν μου το ζήτησε ποτέ; Επειδή οι πάντες στα ΜΜΕ είναι μετρήσιμοι -η Focus Bari να είναι καλά- και άγιοι δεν υπάρχουν, καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο κ. Τσαγκαρουσιάνος έβγαζε πολλά χρήματα από τα κείμενά μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα με το ψευδώνυμό μου. Αν κάποιος έχει μια άλλη ερμηνεία, ας με ενημερώσει.

Επίσης, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο λόγος που έχει αναγκάσει τον κ. Τσαγκαρουσιάνο -αν και απεχθάνεται την ψευδωνυμία- να έχει έναν δεύτερο ψευδώνυμο λογαριασμό στο twitter και να γράφει άσχημα σχόλια για άλλους (μεταξύ μας, σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι). Επίσης, αναρωτιέμαι γιατί γράφει και ανώνυμα σχόλια στην εφημερίδα του. Όχι, δεν περιμένω απάντηση.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ: Εδώ ο κ. Τσαγκαρουσιάνος με ειρωνεύεται επειδή δεν είμαι όμορφος. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι όμορφος. Έχω γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μου πως είμαι κοντός, χοντρός, άσχημος και καραφλός. Μπλόγκερ είμαι, δεν είμαι μοντέλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να είναι άσχημος ένας άνθρωπος και γιατί πρέπει οι άλλοι να τον κοροϊδεύουν γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν όμορφος.

Αν θες να κρίνεις τον Κακλαμάνη, να αναλαμβάνεις την ευθύνη ότι μπορεί να έρθει στο μπαράκι σου και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος μάλλον δεν θέλει να ατιμάσει μόνο εμένα αλλά και τους συγγενείς μου - μπορεί και όλο μου το σόι. Δεν έχω μπαράκι για να έρθει ο Κακλαμάνης και να μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Λάθος ρεπορτάζ.

Αν θες να είσαι δοτικός, να φανερώνεσαι όταν η ανωνυμία σου πρόκειται να καταστρέψει το όνειρο των φίλων σου.

Εδώ δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Δεν ξέρω πού έπρεπε να φανερωθώ για να μην καταστρέψει η ανωνυμία μου το όνειρο των φίλων μου. Πάντως, είναι συγκινητικό το ότι νοιάζεται για τους φίλους μου. Ποιους φίλους μου εννοεί; Αυτούς που έφαγε; Καλή χώνεψη.

Και όταν άλλοι πληρώνουν για όσα έγραψες, να μην εξαφανίζεσαι σαν έντρομη σκουληκαντέρα στο σουλτανάτο σου, κρύβοντας το ονοματάκι σου και την ταπεινούλα ιστορία σου.

Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος ξεχνάει ότι δεν πληρώνουν πάντα οι άλλοι για όσα έγραψες. Να το συνεχίσω κύριε Τσαγκαρουσιάνε ή το πιάσατε το υπονοούμενο; Επίσης ξεχνάει πως τον περασμένο Απρίλιο του ζήτησα να σταματήσω από τη LIFO και με παρακάλεσε να μείνω με τη δικαιολογία πως μόλις είχε αποχωρήσει ο κ. Πολιτάκης και πως "αν φύγεις κι εσύ, διαλυόμαστε". Γιατί το ξεχνάει; Άγνωστο. Ξαφνικά, συμπεριφέρεται λες και ήμουν ιδιοκτησία του. Φυσικά, γνωρίζει πως όλο αυτό το διάστημα είχα πολλές καλές προτάσεις για άλλες δουλειές και δεν έφυγα. Επίσης, να τον ενημερώσω πως ουσιαστικά αυτό που με έκανε να αποφασίσω να αποχωρήσω από τη LIFO ήταν ο ίδιος με τα υβριστικά και ειρωνικά σχόλια που έγραφε για τους πρώην συνεργάτες του και -ειδικά- για έναν καλό μου φίλο. Αυτή η μαγκιά και το νταβατζιλίκι του ισχυρού προς τον αδύναμο δεν με εκνευρίζει μόνο στους πολιτικούς και στους οικονομικά ισχυρούς - με εκνευρίζει σε όλους. Επίσης, να τον ενημερώσω πως εκνευρίζει τους πάντες, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν από μια δουλειά γιατί δεν θα βρουν άλλη.


Και πάμε στο επίμαχο σημείο: «Γιατί το ονοματάκι σου είναι γνωστό. Το ξέρουν λίγοι, αλλά σε λίγο θα το μάθουνε όλοι, με τον πιο ατιμωτικό τρόπο».

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τον κ. Τσαγκαρουσιάνο, αλλά το «ονοματάκι» μου είναι γνωστό σε εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι ξέρουν ότι είμαι ο πιτσιρίκος. Το ονοματεπώνυμό μου έχει γραφτεί ακόμα και σε εφημερίδες, ενώ ήταν και σε δεκάδες δελτία Τύπου. Ο κ. Τσαγκαρουσιάνος ξεχνάει πως δούλεψα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στην τηλεόραση του Alpha, εκδόθηκαν βιβλία μου, έγραψα κείμενα για το θέατρο, έγραψα στο Free, στην Athens Voice, σε αθλητικό σάιτ και είχα αρκετές ακόμα επαγγελματικές δραστηριότητες. Πώς τα έκανα όλα αυτά; Πώς συστηνόμουν; Πώς υπέγραφα συμβόλαια; Πώς πληρωνόμουν; Ως "πιτσιρίκος";

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ πως κανείς απ' αυτές τις εκατοντάδες ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα δεν με απείλησε ποτέ πως θα κάνει γνωστό το «ονοματάκι» μου. Αυτό μόνο ο κ. Τσαγκαρουσιάνος το έκανε και αυτό είναι που τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

Δεν ξέρω γιατί ο κ. Τσαγκαρουσιάνος θεωρεί τόσο σημαντικό το να κάνει γνωστό το ονοματεπώνυμό μου και μάλιστα με ατιμωτικό τρόπο. Γενικά, το κείμενό του μου δείχνει έναν άνθρωπο πληγωμένο και θυμωμένο, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι -του μιλούσα πάντα στον πληθυντικό, δεν ήπιαμε ποτέ μαζί έναν καφέ, οι φορές που συναντηθήκαμε στο περιοδικό ήταν ελάχιστες και πάντα μετά από δική του επιθυμία εκτός από τον περασμένο Απρίλιο που πήγα να του πω πως θέλω να σταματήσω- και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόση οργή. Αρκετοί άνθρωποι έφυγαν από τη LIFO, πολλούς περισσότερους τους έδιωξε, αλλά μόνο με εμένα τα πήρε στο κρανίο. Βέβαια, πρέπει να ομολογήσω πως αυτό με κολακεύει κάπως. Με κάνει να αισθάνομαι ξεχωριστός.

Ειλικρινά σκέφτηκα να γράψω το ονοματεπώνυμό μου στο πάνω μέρος του μπλογκ μου και να βάλω καμιά δεκαριά φωτογραφίες μου, αλλά δεν θέλω να στερήσω τη χαρά από τον κ. Τσαγκαρουσιάνο. Θέλω να του δώσω τη χαρά να νιώσει Αρτέμης Μάτσας.

Κύριε Τσαγκαρουσιάνε, δεν μπορείτε εσείς να ατιμάσετε εμένα. Ο λόγος είναι πως δεν είστε ένα άτομο που χαίρει εμπιστοσύνης και σεβασμού. Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν άνθρωπο που να σας γνωρίζει προσωπικά και να σας εκτιμά. Είναι περίεργο, αλλά οι μόνοι άνθρωποι που σας εκτιμούν είναι αυτοί που σας ξέρουν μόνο από τα κείμενά σας.

Κλείνω με ένα απόσπασμα από ένα μέιλ που μου είχατε στείλει. Μου γράφατε: "Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη Lifo χωρίς εσένα. Σχεδόν σ' αγαπώ".

Κύριε Τσαγκαρουσιάνε, εγώ δεν σας αγαπώ. Ούτε σας μισώ. Σας λυπάμαι. Καταντήσατε Γιώργος Κουρής.

http://pitsirikos.net/

Το επιμαχο κειμενο του Σταθη Τσαγκαρουσιανου ειναι το παρακατω:

ΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ

Διαβάζω μπλογκ από την εποχή που υπήρχαν καμιά 300ριά και μέχρι τώρα, που έχουν πληθυνθεί σαν τα μαλλιά της φάουσας, προσπαθώ να βρω αυτό που αξίζει (περίπου όπως ψάχνω με το ντουφέκι να διαβάσω κάτι στα κυριακάτικα μπαούλα). Πάντα υπάρχουν εξαιρετικά πράγματα. Δυνατά, ειλικρινή, με νέα γλώσσα, χιούμορ τρελό, απόλυτο συντονισμό με τον βόμβο της στιγμής. Έχω θαυμάσει πολλούς, και έχω τη χαρά μερικούς να τους έχω κάνει συνεργάτες - ο πυρήνας της LifO έχει φτιαχτεί από μπλόγκερ. Έχω κι εγώ ένα μπλογκ, αλλά το βαριέμαι λίγο - ούτως ή άλλως εκτίθεμαι πολύ πριν από τα μπλογκ: οι «Επιλογές» της «Κυριακάτικης» ήταν ένα χάρτινο μπλογκ στα '90s, όσο ήμουν νέος και η τρικυμία μου ήταν ενδιαφέρουσα (Τώρα τι να λέω; Για το καινούργιο μπίζνες πλαν;). Θέλω να πω, μου αρέσει και μου είναι οικεία η διάθεση των ανθρώπων να εξομολογηθούν, να γράψουν το μακρύ τους και το κοντό τους σε κλίμα εξομολογητικό, ωμό, ακραίο, ανατρεπτικό.

ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ίλιγγος της ελευθερίας συχνά οδηγεί στον εκτροχιασμό, αν δεν έχεις κάτι εσωτερικό να σε κρατήσει, ένα έρμα. Πράγμα που επιτείνεται από την ευκολία του νέου μέσου, αλλά και τον κακό χαρακτήρα των Ελλήνων. Που είναι λίγο πιο φθονεροί και ρουφιάνοι από άλλους (π.χ. δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική τα συντριπτικώς περισσότερα μπλογκ είναι επώνυμα, ενώ στην Ελλάδα το 90% είναι ανώνυμα και τα περισσότερα χολερικά). Πόσες φορές, απερίσκεπτα, τόσοι μπλόγκερ δεν πάτησαν ένα πλήκτρο του publish, για το οποίο μετά μετάνιωσαν πικρά και έτρεχαν να διαγράψουν το ποστ ντροπιασμένοι!

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΣΚΟΥΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Έχω ένα μότο: «Ο άντρας πληρώνει τους λογαριασμούς του και οι κότες κάνουν κο-κο-κο». Με τον ίδιο τρόπο πιστεύω ότι ο άντρας που έχει να πει κάτι πρέπει να το λέει στο φως της μέρας, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες των λόγων του. Διαφορετικά, πρόκειται για κνώδαλο, χωρίς ραχοκοκκαλιά και χωρίς τιμή.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ

Αν θες να κρίνεις τον Κακλαμάνη, να αναλαμβάνεις την ευθύνη ότι μπορεί να έρθει στο μπαράκι σου και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Αν θες να είσαι δοτικός, να φανερώνεσαι όταν η ανωνυμία σου πρόκειται να καταστρέψει το όνειρο των φίλων σου. Και όταν άλλοι πληρώνουν για όσα έγραψες, να μην εξαφανίζεσαι σαν έντρομη σκουληκαντέρα στο σουλτανάτο σου, κρύβοντας το ονοματάκι σου και την ταπεινούλα ιστορία σου. Γιατί το ονοματάκι σου είναι γνωστό. Το ξέρουν λίγοι, αλλά σε λίγο θα το μάθουνε όλοι, με τον πιο ατιμωτικό τρόπο.

http://www.lifo.gr/mag/columns/3405

ΠΡΕΖΑ TV προς ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ:Τωρα θα μαθεις ρε τσιφτη το παιζεται το παιχνιδι στη δημοσιογραφικη πιατσα;Τωρα θα μαθεις για τη βρωμια που επικρατει στο χωρο και πως δεν μπορεις να εμπιστεύεσαι ουτε καν το πουλι σου...διοτι μπορει να μεγαλωσει αποτομα και "να σε παρει απο το κωλο";;; Εχεις ολους τους αναγνωστες σου,μαζι σου,εχεις τη πολυ καλη και δυνατη πενα σου,οποτε μην φοβασαι τιποτε. Ανθρωπους σαν και αυτους...τους ξερναει το ιδιο το συστημα το οποιο κατασκευαζουν.

ΠΡΕΖΑ TV προς ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ-LIFO:Με την "αποκαλυψη" του ονοματος του Πιτσιρικου,που παπαρια αποκαλυψη θα ειναι,μιας και ειναι γνωστος ο ανθρωπος στο χωρο,πες μας ειλικρινα τι περισσοτερο θα καταφερεις περα απο τη στοχοποιηση του;;;
Να δημοσιοποιησεις το ονομα,ενος blogger ο οποιος ουτε πλατες εχει,ουτε συμφεροντα εξυπηρετει,ουτε τιποτε...και το μονο που κανει ειναι σατιρα...σε τι σκατα αποσκοπει;;; Να ξερεις πως με τετοιου ειδους πρακτικες...ο κοσμος θα σου γυρισει τη πλατη και το ιδιο σου το δημιουργημα...θα αυτοκαταστραφει της αλλαζονιας και του μισους που τρεφεις για τους συνεργατες σου. Οσο για τις ακρως ρουφιανικες απειλες σου...οι οποιες παραπεμπουν σε εποχη Χουντας και στα σκοτεινα χρονια της δημοσιογραφιας...οχι πως φωτιστηκαν ποτε...βγες με κουκουλα στο Συνταγμα και "δωστον".Θα επιβεβαιωσεις ετσι και δημοσια τοσο το χαρακτηρα σου...οσο και το τι ποιοτητας ανθρωπος εισαι.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
11-11-2010

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απωθητικό είναι το κατιναριό αυτό, να απευθύνεται ο ένας στον άλλον μέσω free press και blogs, και δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν από τους δύο. Ας στέλνουν emails ο ένας στον άλλον μέχρι να εκτονωθούν, αν δεν μπορούν απλώς να πάνε παρακάτω.

NewNeuromancer είπε...

Τσαγκαρουσιάνε άσε τις απειλές κατά μέρος!

Εκτός αν είσαι ΤσαγκαΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δημοσιογράφος, οπότε θα έχεις την ανάλογη περιπήσηση από τα blogs...

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχες Στέλιο!!

Σε τέτοια του κώλου μάγαζα που δούλευες,τι περίμενες;

Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είσαι και μπάσταρδος!!!

'Αντε μουτς!!

Ανώνυμος είπε...

7:31 Τον Πιτσιρικο τον γνωριζω προσωπικα,δεν λεγεται Στελιος.Αλλον εχεις στο μυαλο σου,κανεις λαθος.Στα μπλογκς εχουμε την πολυτελεια να λεμε τη γνωμη μας ανωνυμα και να το απολαυσουμε αυτο για οσο καιρο θα κρατησει γιατι δεν φαινεται να εχει μελλον.

Ανώνυμος είπε...

α ρε λερες εχετε να φατε φαπες, αφου δεν ντρεπεστε

NewNeuromancer είπε...

Η ανωνυμία των blogs έχει παρόν και παρά πολύ μέλλον. Η άρση της ανωνυμίας στα blogs θα επιτευχθεί όταν ο ήλιος θ’ ανατείλει από τη δύση. ;-)

Το Διαδίκτυο δεν είναι και δε θα γίνει τσιφλίκι κανενός. Η Ελληνική δημοσιογραφία, όσο νωρίτερα το καταλάβει αυτό τόσο το καλύτερο γι αυτήν.

Οι χαφιεδισμοί και οι χαφιέδες δε θα μηνούν στο απυρόβλητο. Η ελληνική μπλογκόσφαιρα θρηνεί ήδη έναν νεκρό, θύμα δημοσιογραφικού χαφιεδισμού.

Αυτά δε θα σας ξαναεπιτραπούν κύριοι…

Σοβαρευτείτε, ο blogger όπως κάθε πνευματικός δημιουργός αποκαλύπτεται όταν το θελήσει ο ίδιος.

Η ανώνυμη έκφραση προστατεύεται εξίσου με την επώνυμη.-

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΩΤΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΦΑΡΔΥΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

PREZATV
"MILAO EK MEROYS OLON TON BLOGGER"

Ανώνυμος είπε...

12.50 pou einai to onoma su ?

oso gia ta paratrexamena

mpazies kai apla anaparagogi!!

ti egine den paei kala to G-lifo

kai prospa8ei na apoktisei diasimotita??

kai o a8wos ipalilos ??

ti egina oso itan ekei meli gala

kai twra katinies?

fasismos tou tzamba (kai kala :)

Unknown είπε...

Ο Τσαγκαρουσιάνος είναι ο ορισμός του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ...
Για εμένα προσωπικά ντρέπομαι που διαβάζω τέτοια κείμενα απο έναν και καλά προοδευτικό φιλελεύθερο άνθρωπο...
Όλα για τα φράγκα συμπατριώτη Τσαγκαρουφιάνε ε?

Αφιερωμένο το παρακάτω άσμα
http://www.youtube.com/watch?v=kKiLt6UjsGo

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 3.12 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ,ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΩ?

Ανώνυμος είπε...

και μια παλαιότερη επιτυχία του τσαγκαρουσιάνου...

http://manifestogr.blogspot.com/2006/08/blog-post_115702201725879325.html

Ανώνυμος είπε...

αντε με τον πουστη τον πιτσιρικο...αυτη η κουφαλα δεν ηταν που ελεγε τους Πυργιωτες γυφτους...dα πα' να γαμηθει...κι ας μην ειμαι απ` τον Πυργο.

Ανώνυμος είπε...

@3:50

giati psemmata elege? skatogyftoi den einai oi pyrgiwtes? ti einai?