Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31, 2010

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ---ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ--- ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ - ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ ΑΝΤΩΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ AEGEAN ANGEL, ΤΗΣ ARCADIA HELLAS

Παιδιά είμαι από Κύπρο, παιδικός φίλος του τραυματία υποπλοίαρχου. Εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι ανησυχούμε για την υγεία του υποπλοίαρχου. Σας παρακαλώ θερμά, εάν έχετε οποιοδήποτε τρόπο που μπορείτε να βοηθήσετε στην άμεση μεταφορά του υποπλοίαρχου Αντώνη Ιωάννου σε κάποιο νοσοκομείο, είτε πιέζοντας το Υπουργείο για να πιέσει τους Αμερικανούς να δουν το θέμα ζεστά, είτε με το να σκεφτείτε κάποιο άλλο τρόπο που να συνεπάγεται σύντομη μεταφορά, παρακαλώ πράξετε το. Είναι κρίμα να μένουμε με δεμένα χέρια αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συντομεύσει η όλη ιστορία… η καθυστέρηση μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

Αυτό που διάβασα στο διαδυκτιακό χώρο σας, μόνο ερωτηματικά μπορεί να δημιουργήσει: «Το πλοίο βρίσκεται σε επαφή με την ακτοφυλακή των ΗΠΑ και γίνονται προσπάθειες να σταλεί ελικόπτερο για να πάρει τον τραυματία». Τι πάει να πει γίνονται προσπάθειες να σταλεί ελικόπτερο; Γιατί δεν έχει σταλεί ήδη κάποιος μέσω για να πάρει τον τραυματία. Αν είναι μακριά το πλοίο για να πάει ελικόπτερο ας στείλουν άλλο σκάφος, ένα ταχύπλοο ή κάτι άλλο. Αντιλαμβάνομαι ότι το ελληνικό πλοίο είναι ακόμη μακριά από τις ακτές αλλά για τους Αμερικανούς αυτό δεν νομίζω να είναι σημαντικό πρόβλημα αν πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. Αλλά για να βοηθήσουν πρέπει πρώτα να το ζητήσουμε (με θέρμη θα έλεγα) πρώτα εμείς. Αν δεν το ζητήσουμε εντόνως δεν θα γίνει τίποτα και απλώς θα «γίνονται προσπάθειες» να σταλεί το ελικόπτερο. Σας παρακαλώ, μην αφήσετε το θέμα να σβήσει, έστω για χάρη των γιορτών, προσπαθήστε να κάνετε ότι μπορείτε, ότι είναι δυνατόν για να βοηθηθεί η κατάσταση.

Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των άλλων δύο ναυτικών, δεν μπορώ καν να φανταστώ την θλίψη και τον πόνο τους. Μακάρι ο θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΜΕΣΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
31-12-2010

1 σχόλιο:

libertina είπε...

Δόξα Τω Θεω που ειναι καλά ο Αντώνης Ιωάννου! Ολοι ειχαμε αγωνια για αυτο το παληκάρι, κ το χειροτερο δεν υπήρχε ενημέρωση απο πουθενα!!!! Μονο ιντερνετ κ ραδιοφωνο. Κ αυτό χωρις ουτε καν τα ονόματα....
θΛΙψη για τους αλλους δυο ανθρωπους...
Να σαι καλα Αντώνη!!!