Παρασκευή, Δεκεμβρίου 24, 2010

ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ

  Μύνηση κατα των συλλόγων διδασκόντων υπέβαλε ο δήμαρχος Πέτρας κ. Αλατζάς, επειδή οι παραπάνω την ημέρα της τοπικής εθνικής γιορτής (για την απελευθέρωση του νησιού απο τους Τούρκους στις 6 Δεκέμβρη το 1912), δεν παρεβρέθησαν στην εκκλησία, ούτε σαν σχολεία απέστειλαν τις σημαίες τους.
       Για τον λόγο αυτό ο προσβεβλημένος, πατριώτης δήμαρχος, θεώρησε καλο να τους μυνήσει κ να ζητήσει ετσι την ένορκη διοικητική τους εξέταση, η οποία ηδη διεξάγεται...
       Το αποκορύφωμα φυσικά της γελιότητας είναι οτι, το θέμα έφτασε στη βουλή, ως επερώτηση των βουλευτών, Αθανάσιου Πλέυρη κ Αδωνη Γεωργιάδη.   
"Γνωρίζετε αν καθηγητές ή εξωσχολικά άτομα, ανάγκασαν τους μαθητές, να συμμετάσχουν την ίδια ημέρα (6/12/2010) σε άλλου είδους εκδηλώσεις η συγκεντρώσεις, με πολιτικό περιεχόμενο;"

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2010

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι έχουν τους λόγους τους να μην θέλουν να θυμόμαστε τις επαναστάσεις που κάναμε για να διώξουμε κάθε είδους κατοχής.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα
στειλτε του τις σημαίες ρε σεις να τις χωσει βαθειά στον κώλο του μπας και χαρεί λίγο!

Ναι και εσύ από πάνω. ντως κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε τον πούστικο ρόλο που έπαιξε η εκκλησία ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της κατοχής από τους Τούρκους.
Κρυφό σχολειό και κλάιν μάιν... ΜΟΥΦΕΣ ΡΕΕΕΕ
ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

10.02 ποσοι προδοτες σαν εσενα υπαρχου που θελουν να αλλαξουν την ενδοξη ιστορια της χωρας μας;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ...