Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2010

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ…ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…

Την ώρα που στο βήμα της ρουμανικής Βουλής βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποτς, ένας εργαζόμενος στην κρατική τηλεόραση έπεσε από το μπαλκόνι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κυβερνητικό πρόγραμμα λιτότητας. Η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η τέταρτη μέσα σ' ένα χρόνο, απορρίφθηκε.

Φορώντας ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε", ο άντρας έπεσε από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Ρουμάνος πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και να διαπιστώσει αν του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έφτασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει πριν πέσει από το μπαλκόνι: "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου".

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres, κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ο άντρας φώναζε τη λέξη "ελευθερία".

ΠΡΕΖΑ TV
23-12-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

αν ειναι να αυτοκτονησεις, καθαριζεις και καναδυο πολιτικαντηδες πριν λιγο..

οχι ετσι τζαμπα..

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τότε θα έκανε ήρωες τους πολιτικούς, ενώ έτσι έγινε ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πιο δυνατό νέο της ημέρας, ο άνθρωπος αυτός δυστηχώς έκανε μια κίνηση που εκφράζει εκατομμύρια κόσμο σε Ρουμανία, Ελλάδα και πολλές ακόμη πλέον χώρες. Το νέο αυτό συγκλονίζει και η κίνηση αυτή είναι η τελευταία εκδήλωση ανθρωπιάς σε ένα κόσμο που έχει διαλύσει κάθε λογική και κάθε συναίσθημα.

Ανώνυμος είπε...

7:20 ---> ΟΠΑ ΟΠΑ ΦΙΛΕ, Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τετοιες κινησεις ειναι για λιγοψυχους.

Πρεπει να παλευουμε ρε παιδια στη γαμημενη την ζωη, οχι να τα παραταμε επειδη μας κοβουν τα επιδοματα καποιοι πολιτικολιγαδιαριδες.

Τωρα με ολο αυτο εκανε καποιο καλο στα παιδια του ;;

Ανώνυμος είπε...

θα έκανε ήρωες τους πολιτικούς? Ε, ας είναι τουλάχιστον θα ήταν νεκρά τα αρχίδια.
Πάντως τον Χατζηδάκη που τις άρπαξε δεν τον κάνανε ήρωα...

ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ!