Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Ακαδημία Αθηνών με την απόφαση της να βραβεύσει, μεταξύ άλλων, την δασκάλα υπερεθνικίστρια Χαρά Νικοπούλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ακαδημίας, το βραβείο απονέμεται «για την αυταπάρνηση και την εθνοπρεπή της στάση κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως δασκάλας στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου τα έτη 2004-08».

Η κα Νικοπούλου που πρωτοστάτισε στην εκστρατεία κατά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή εκφράζει συνεχώς -όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν - την αγωνία της για το μέλλον του ελληνισμού που απειλείται από τους Αλβανούς, τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους.



Στόχος της είναι η αποτροπή δημιουργίας δίγλωσσων νηπιαγωγίων στην Θράκη μια πολιτική που, όπως υποστηρίζει, οδηγεί σε αφελληνισμό και την επικράτηση των επεκτατικών σχεδίων της Άγκυρας.

Ενδεικτική της μεθόδου της είναι το βίντεο που ακολουθεί, όταν την 25η Μαρτίου ένα κορίτσι της μειονότητας, είπε το «πατριωτικό» ποίημα: «Να ανάψω μια φλόγα σε όλη την τουρκιά κ.λπ» Στο 4' του βίντεο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ:
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9200:the-athens-academy-rewarded-the-nationalist-hysteria-video&catid=68:people&Itemid=48

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2010

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε πειραζει μεγαλε....
Ξυδακι.....

Ανώνυμος είπε...

Ότι δεν μας αρέσει το λέμε εθνικιστικό ε;

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε...ολα τα πρεζακια δεν ειναι ιδια υπαρχουν και σκατοπρεζονες...Νισαφι...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ? ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Gamwtonfasismo είπε...

Αντε κρυφτειτε στις σπηλιες σας ρε ασπονδυλα φασιστακια. Αν τα τραβαγε καμια ελληνικη μειονοτητα στο εξωτερικο αυτα θα θελα να βλεπα τι θα λεγατε... Πως στο διαολο επιτρεπουν σε τετοια ανεγκεφαλα ζωα να παιδαγωγουν? Αντε γαμηθειτε πια ρε απογονοι του χιτλερ.Σκατα στον ταφο σας....

Ανώνυμος είπε...

kala auti fainetai apo makria oti einai kai agamiti ektws olwn twn allwn...

Ανώνυμος είπε...

1:01 Να βάλουμε εσένα να παιδαγωγείς, που είσαι και μεγάλος εγκέφαλος. Στην Θράκη συνδιοικεί το προξενείο και αυτό το ξέρουν όλοι εδώ και 15 χρόνια. Τουλάχιστον αυτή κάτι κάνει. Από το σχόλιο σου, δεν σε κόβω για μεγάλο δημοκράτη.

1:08 Φοβερό επιχείρημα έχεις.

Gamwtonfasismo είπε...

1.16 ασφαλως κ δε θα ειμαι δημοκρατης με ανθρωπους που εκμεταλλευονται ενα ευαισθητο λειτουργημα, οπως ειναι αυτο του δασκαλου, για να βγαλουν το κομπλεξ τους σε μικρα παιδακια. Εμεις σαν ελληνες ειναι θεμιτο να γιορταζουμε την απελευθερωση μας απο τον τουρκικο ζυγο αλλα τα παιδακια με τουρκικη καταγωγη τι δουλεια εχουνε να καθονται προσοχη με ελληνικες σημαιες ανα χειρας κ να απαγγελουν ποιηματα εναντιον των ομοεθνων τους; Πως θα σου φαινοτανε αν γινοτανε το αντιθετο απεναντι; Ελληνοπουλα να γιορταζουν τη σφαγη των μικρασιατων ελληνων; Το οτι συνδιοικει το προξενειο ειναι δικος σου αυθαιρετος συλλογισμος κ δειχνει κ το μεγεθος του προβλαματος σου.

Υγ. το οτι σε πειραξε το σχολιο οτι ειναι αγαμητη με κανει να σκεφτομαι κ αλλα πραγματα... Πες την αληθεια. Ελα. Εισαι η δασκαλα ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στην Ακαδημία Αθηνών, η οποία είναι και υπέρ του διαχωρισμού κράτους εκκλησίας.
Άξια

Ανώνυμος είπε...

1:01 πμ βλακακο η ελληνικη μειονοτητα στην βορειο ηπειρο εχει τραβηξει πολλα χειροτερα αλλα δεν ειδα κανα θολοκουλτουριαρη να αντιδρα..μπραβο στην χαρα νικοπουλου και στην ακαδημια αθηνων!! και κατι ακομα ζοντοβολα της δηθεν αριστερας..τα μουσουλμανακια στο βιντεο δεν ειναι τουρκακια ειναι πομακακια..οι πομακοι θεωρουν τους εαυτους τους απογονους των αρχαιων θρακων..επομενως καμια πλυση εγκεφαλου δεν κανει η νικοπουλου αφου τα παιδια ειναι ελληνες που οι προγονοι τους την περιοδο της τουρκοκρατιας αλλαξοπιστησαν..αυτοι που προσπαθουν να εκτουρκισουν με το ζορι την θρακη ειναι το τουρκικο προξενιο που δρα με την ανοχη του επισημου ελληνικου κρατους..

Ανώνυμος είπε...

1.16 δεν ειναι τουρκακια..πομακακια ειναι..οι πομακοι δεν εχουν εθνικη συγγενια με τους τουρκους..και επειδη η μειονοτητα ειναι πολυφυλετικη {πομακοι τσιγγανοι τουρκοι} γιαυτο η συνθηκη της λωζανης την αποκαλει μουσουλμανικη..οι τουρκογενεις μαλιστα ειναι μειοψηφια μεσα στην μειονοτητα..επειδη ομως η τουρκια εχει βλεψεις στην θρακη τους βαφτησε ολους τουρκους και οι λυβερνησεις της ελλαδας απο το 31 μεχρι σημερα στο ονομα της ελληνοτουρκικης φιλιας δεν αντιδρουν στην τουρκοποιηση της μειονοτητας για να μην μας κανουν οι τουρκοι "νταντα"..ενημερωθειτε πρωτα και μετα σχολιαστε..

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας μουσουλμανάνκια η
Θράκη ήταν είναι και θα είναι Ελληνική.
Για να μην ξεχνιόμαστε :http://prezatv.blogspot.com/2010/08/blog-post_5470.html

Ανώνυμος είπε...

1:01 eisai alvanos etsi?

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1.18 να σε ρωτησω... ξερεις κατα που πεφτει Θρακη?

την τυφλα σου ξερεις βρωμιαρη Αθηναιε :ρ

Υ.Γ. οσο γι αυτη τη ψωναρα που θελει να φτιαξει ωραιο βιογραφικο, θα ηθελα να με πει τί παραπανω πιστευει πως εκανε απο τους δεκαδες αλλους Ελληνες δασκαλους που δουλεψαν στα μειονοτικα σχολεια σ αυτα τα χωρια τις τελευταιες δεκαετιες?

το ξερει η βραβευμενη τυπισσα πως μεχρι το '90 το Δερειο ηταν 4 ωρες χωματοδρομος και δεν ειχε ουτε ηλεκτρικο, ουτε τηλεφωνο, ουτε υδρευση?

ειχε ομως δασκαλους με @@ οχι σαν αυτην τη χαρδαβελλο-γκομενα...

εκεινοι οι δασκαλοι που σε εκεινες τις συνθηκες μαθαιναν στα παιδια της μειονοτητας γραμματα, εκεινοι ηταν πραγματικοι ΗΡΩΕΣ - η Νικοπουλου το πολυ πολυ να γινει βουλευτινα του Καρα Τζαφερημ τετοιο τηλεσκουπιδι που ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Ρεεεεεε το μόνο που αξίζει είναι στο 37 δευτερόλεπτο του δεύτερου βίντεο η προισταμένη του νηπιαγωγείου... Εύγε και πάλι εύγε προισταμένη ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

4:37 μμ
η νικοπουλου ασχετε ειναι κορη του προεδρου του αριου παγου..με τις ακρες πουχει θα μπορουσε να ειναι αρχατη και λαιτ..επελεψε ομως να παει στην θρακη για να προσφερει στους ελληνες πομακους..την προταση καρατζαφερη να κατεβει υποψηφια την αρνηθηκε προς τιμην της..ασε λοιπον την προπαγανδα..οσον αφορα τους χωματοδρομους που λες οτι ειχε το δεριο πριν χρονια..χωματοδρομους ειχε και σαλαμινα μεχρι το 90..τι σημαινει οτι καταπατουνταν τα δικαιωματα των σαλαμινιωτων και αρα να ξεσηκωθουν? αλλο οι υποδομες και αλλο ο σεβασμος των ανθρωπινων δικαιωματων..

Ανώνυμος είπε...

Αυτη Δασκαλα ειναι τελειως εκτος θεματος.
Ποιοι Τουρκοι και Αλβανοι βρε ;;

Να'ταν μονο αυτοι, καλα θα'μασταν...
σημερα χρωσταμε σ'ολο τον κοσμο ,την χωρα θα την πουλησουμε μισοτιμης.