Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2010



Ανεβαζω φωτο απο μπατσους που μας κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας στα Εξαρχεια! Σε πεσιμο απο μπατσους που εγινε σε κοσμο που αραζε δερβενιων και ζωοδοχου πηγης και χαζευε τι γινοταν στο μεσολογγιου και τζαβελλα, μας κυνηγησαν μεχρι την εισοδο της πολυκατοικιας μας, οπου μας βριζαν,απειλουσαν οτι θα μπουν μεσα και χτυπαγαν κουδουνια για να τους ανοιξουν να μπουν μεσα. Μετα αφου βγηκαμε στο μπαλκονι να δουμε τι γινεται η ιδια διμοιρια απειλουσε οτι θα ανεβουν πανω, οτι ξερουν που μενουμε και αλλα τετοια ωραια

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1233038

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε!! αφου τα γραφει το ιντιμιντια ετσι θαναι...

Ανώνυμος είπε...

όταν έγραψε και για τον αλέξανδρο τα ίδια λέγατε ρε σκατόμυαλε και τελικά οι δικοί σας θα σαπίσουν στη φυλακή όπως τους αξίζει.

σας τσούζει το ιντιμίντια.

Ανώνυμος είπε...

Να σας γαμούσανε την Παναγία έπρεπε, να δούμε αν θα ξανακάνατε μαγκιές έπειτα. Πάω στοίχημα πως ήσασταν αραχτοί και δεν κάνατε τίποτα και σας την έπεσαν προκλητικά και αναίτια ε; Μόνο να φτιάχνετε μολώτωφ και να λέτε μαλακίες ξέρετε. Άμα έρθει η ώρα της κρίσης και της Αγίας ράβδου το παίζετε κυριούλες και φταίνε οι κακοί μπάτσοι. Τσουτσέκια, επαναστάτες του κώλου..

Ανώνυμος είπε...

imouna eki pedia ..me xtipousan alipita ..eimouna eki pio kato apo to kavura sti platia pou mas kiklosan ....
costas me to tatoo sto lemo

Ανώνυμος είπε...

@1:31 μμ

Σου γαμιέται και η μάνα και η παναγία και η αδερφή σκατόψυχε ασπόνδυλε κρετίνε.
Για τη γυναίκα σου δε λέω γιατί σίγουρα δεν έχεις τέτοια ΠΟΥΣΤΑΡΑ που είσαι.

Άντε δες τους 300ους πάλι και παίξτονα μαλάκα με το μεγαλείο της ελληνικής φυλής και του ένδοξου σώματος της αστυνομίας.

ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ
Γι' αυτό γίνατε μπάτσοι και φασίστες.

ΟΥΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΑΒΔΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ