Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;



ΠΡΕΖΑ TV
16-12-2010

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα! ποια δημοκρατία??? δημιοκρατία έχουμε! Που ζεις φιλαράκι εσύ? στο εξωτερικό?

Ανώνυμος είπε...

giati re paidia dhmokratia einai ka8e anarxikos kai ka8e kolopaido na xtypa astynomikous , kala tous ekane h astynomia.au8airesia einai oti petan molot kai petres kata astynomikwn kai autoi oikogeneies exoun kai paidia den 8eloun auth thn katastash.ante giati o ka8enas leei oti tou katebei kai perissotero ta MME.

s54elas είπε...

Χαος; Απ' ακρου σε ακρον της Ελλαδας; Ναι

Ολες εκεινες οι καταπιεσμενες ιδεες που ωριμαζουν στα μυαλα των ελληνων πολιτων βγαζουν κεφαλι. Γονιμες συγκυριες που οδηγουν την εξελιξη της ελληνικης κοινωνιας στο επομενο σκαλοπατι.

Να μην χαθει το νοημα αυτων των κινητοποιησεων, απο ολες τις πλευρες ..και υπερ και κατα. Σε αυτο το χαος που ενεσκηψε στην ελλαδα, θα πρεπει να βρεθουν εκεινες οι αιχμες του που θα οδηγησουν τους ελληνες σε καινουριες μορφες δομησης της κοινωνιας.

Σε εκεινες τις λεπτομερειες που ωθουν κινηματα προς τα μπρος. Δεν θα πρεπει να παιζουν ηθελημενα η αθελητα το ρολο των προβοκατορων, μπαχαλακηδες οι αστυνομικοι .. απο το Indymedia. Δεν ειναι οι αστυνομικοι το ζητουμενο. Μολοτωφ σε αστυνομικους, καταστροφες σε αυτοκινητα και καταστηματα. Δεν ειναι εκει το ζητουμενο.

Ενα νηφαλιο μυαλο να ξεχωρισει την ανουσια λεπτομερεια απο την ουσιαστικη και καιρια συνθηκη η συνθηκες που βγαινει απο αυτο το χαος, για να δουλευτει παρα-περα, για να γινει το εναυσμα για δραστικες μεταβολες στην ελληνικη κοινωνια.

Αυτες οι .. πρωτο-κινητηριες συνθηκες, ειτε το θελει κανεις, ειτε οχι αναβγαζουν μεσα απο τις τοποθετησεις των πολιτων στα μεσα που προσφερει το διαδικτυο, οταν αμεσα και χωρις φοβο αλλα ..με κατευθυνομενο παθος, επικοινωνουν τις σκεψεις τους με τους συμπολιτες τους.

Χανεται το νοημα; Θα χαθει; Να μην χαθει απο τις ερμηνειες που δινονται απο ολες τις πλευρες. Το χαος που ενεσκηψε στην αρενα της Ελλαδας, στις ζωες των ελληνων πολιτων, δεν θα πρεπει να αφεθει να φυγει .. ανεκμεταλευτο. Μεσα του κρυβωνται ολα εκεινα τα ψυγματα που με την καταλληλη .. γαλουχηση, θα δημιουργησουν τις συνθηκες για την αναπτυξη της ελληνικης κοινωνιας, σε γερες βασεις.

Οι προβοκατορες δεν δρουν μονο μεσα στα εξοργισμενα πληθη .. δρουν σε ολες τις πτυχες .. αυτης της κινητοποιησης.

Και ποιες ειναι αυτες οι γερες βασεις; Η ευρεια αποδοχη απο ολους τους πολιτες .. για μια οικονομια βασισμενη στις αναγκες των πολιτων και οχι στις αναγκες των τραπεζων .. των τοκογλυφων .. του ΔΝΤ .. μια Ελλαδα που στηριζει το πολιτευμα της, στην μοναδα .. στον πολιτη.

Ποτε ο πολιτης να μην βρισκεται στην θεση να υποφερει για την εξυπηρετηση του συνολου. Το κρατος υπηρετης του πολιτη και οχι ο πολιτης υπηρετης του κρατους. Ποτε το υποτιθεμενο 'καλο' του συνολου να υπερισχυει των αναγκων του καθε ενος πολιτη σαν μοναδα. Εστω και ενας πολιτης εαν υποφερει .. να θεωρειται παταγωδης αποτυχια της κρατικης μηχανης. Να ειναι σημειο αναφορας .. για την επιτυχια της κρατικης μηχανης η οχι.

Να φτιαχτει ενα συνολο που να στηριζεται στην αρχη οτι η καθε μοναδα του, η καθε οικογενεια μεσα στο συνολο αυτο, εχει τις προυποθεσεις για να ευημερησει. Να γινει αυτη η απωτερη προυποθεση .. και απαραβατος κανονας του κρατους, και να επαφιεται στην συνειδηση ολων των πολιτων του κρατους ..η τηρηση του.

και οχι αυτο που οριονται οι φατριες

Αρκετα με τα κροκοδειλια δακρυα των καθε λογης πολιτικων, .. αλλα .. οχι μονο .. κροκοδειλια δακρυα .. απο τον καθενα .. απο μας .. το καθε πολιτη .. που σηκωνει ψηλα τα χερια .. οταν αφουγκραζεται .. τις διαφορου λογης ταλαιπωριες .. που υφισταται ..ο διπλανος του πολιτης .. ριχνοντας ολο το φταιξιμο .. στην ατιμη την κενωνια .. στη κοινωνια που ειναι και ο ιδιος μελος .. που την χροια και το ποιον εχει δωσει και αυτος ο ιδιος .. εχει αποδεχτει τον ανταγωνισμο και τον εχει κανει κανονα στην ζωη του, τον χειριζεται αφειδολως .. συμβαλει στο να γινεται η κοινωνια .. οσο ατιμη δεν παιρνει .. ακολουθει τα διαστρεβλωμενα παραγγελματα του Δαρβινου .. να προοδευσει σκορπωντας ..πτωματα γυρω του ..

Ανώνυμος είπε...

"mallon o kyrios" anwnimos vlepei ta episodia k tis poreies apo ton kanape tou...gt an itan ekei xthes tha iksere oti oi "kakomoiroi oi astynomikoi" pou kala ekane kai tous xtypise,den xtypage osous ekanan tis fasaries,alla xtypisan emas,atoma ta opoia apla diadilwname k eimaste aganaktismenoi....kala isws tha kanane an autoi pou xtypagan itan osoi petagan molotov i petres...gt autoi tis petaksan k efygan trexontas,afinontas emas pisw na fame to ksylo....mathe loipon prwta oles tis plevres,vges stn dromo na deis pws einai k meta krine tn opoiondipote.....paidi tou kanape...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ & ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 74.
ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΙΟΝΙΑ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΜΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνει η αστυνομία μπράβο.
Σε λίγο έρχονται οι μάνικες.
Και βρεγμένοι και κλασμένοι απο τα αέρια

Ανώνυμος είπε...

"ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ"

οι πολύτεκνοι βαρέσανε τον μαλακοπίτουρα σου..
ξέρω ποιός είσαι...ενας απο αυτούς που φοβάσαι μην γίνει επανάσταση και χάσετε το lifestyle Playstation και του αυνανισμού πίσω απο την οθόνη...

Human Wannabe είπε...

εγώ απλά βλέπω ότι υπάρχουν δυο διμοιρίες έξω και δύο μέσα που θα κάνουν την δουλειά.
στην αρχή οι δύο μέσα προκαλούν και παρασύρουν, τους μαχητικούς στη μία άκρη απέναντι σε "απλά" ΜΑΤάκια, κάνοντάς τους να θέλουν να το σταματήσουν αντί να προχωρήσουν.
Την ίδια ώρα, οι δύο έξω στριμώχνουν όλη την υπόλοιπη πορεία στην άλλη άκρη, περιμένοντας ότι αυτό θα σπάσει την πορεία και θα προχωρήσουν/αποχωρήσουν οι μπροστά.

όταν αυτό δεν γίνεται, δημιουργούν για λίγο επεισόδια στο σύνταγμα, ξανά από πάνω, ξανά στα προπύλαια όπου πλέον ήτανε και παιδάκια που απλά νομίζανε ότι άρχισε ο πόλεμος και παίζανε και αυτά, καταφέρνοντας όμως να σπάσουν ακόμα μια φορά την πορεία...

έχω βαρεθεί πλέον αυτή την ιστορία! ο στόχος μας είναι κατ'αρχήν το πολυνομοσχέδιο, κατά δεύτερον το μνημόνιο και κατά βάθος μια εναλλακτική κοινωνία όπως θα την ορίσουμε όλοι μας. τα ΜΑΤ και κάθε άλλο χαρτί, είναι απλά ένα μυγάκι που μας κρατάει απασχολημένους. δεν πρέπει να συνεχίσουμε να χτυπάμε τα ΜΑΤ γιατί έτσι χάνουμε το στόχο. ίσα-ίσα που θα πρέπει να το αποφεύγουμε ακόμα και σε πρόκληση!

μόνο αν πάμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να φτάσουμε. όσοι έχουν και κάμερες ας τις φέρουν, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την επόμενη φορά πως θα συμπεριφέρονται μπροστά στο φακό... (αρκεί φυσικά να μην είμαστε πάλι τόσο μαλάκες που να αφήσουμε τους δύο μέσα να δώσουν το πάτημα στους δύο έξω που θα πάνε από την άλλη και... να μην τα λέω πάλι...)

Ανώνυμος είπε...

Μπα! καλα τους εκανε η "αστυνομια"? Η "αστυνομια" γιατι δεν τα κανει αυτα στους κουκουλοφορους που στελνει καθε φορα για να αμαυρωσουν τις πορειες?? ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Το να κρίνει κανείς κάθε τόσο αν είναι σωστό που τα ΜΑΤ χτυπούν τον κόσμο ή που αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι ρίχνουν πέτρες, μολότοφ κτλ είναι πολύ εύκολο. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα μας έχουν φέρει κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ σε μια εξεφτελιστική κατάσταση καθημερινής προσπάθειας για επιβίωση.. Ας αναλογιστεί, λοιπόν,πρώτα ο καθένας από εμάς τι ψηφίζει στις εκλογές και κατά πόσο αγωνίζεται για να αλλάξει αυτή η "δικτατορία" του μνημονίου και πιο γενικά του κεφαλαίου, που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα γιατί είναι μια παγκόσμια κρίση του καπιταλίσμου..Και ας σταματήσουμε να περιμένουμε στον καναπέ οι άλλοι- αυτοί οι "κακοί" που κατεβαίνουν δηλαδή στους δρόμους και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας- να μας λύσουν το πρόβλημα και να μεταθέτουμε τις ευθύνες στους άλλους γκρινιάζοντας για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε..Και θα γίνει ακόμα χειρότερη αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας επιτέλους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ 50ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον η έννοια του αναρχικού έχει συνδεθεί με τη ρήψη μολοτωφ και "το βάζω στα πόδια". δεν καταλαβαινω ρε παιδια γιατι αυτές οι βλακωδεις υπεργενικεύσεις; τι θα πει "δεν την πέφταν οι μπατσοι στους αναρχικους που καναν τα μπαχαλα αλλα σε εμας τους απλους διαδηλωτες"; Γιατι οι αναρχικοι δεν ανηκουν στην κατηγορια των διαδηλωτών; Μηπως είναι επαγγελματιες επαναστατες; η UFO; Και για να καταλάβω...στις πορείες ολοι οι απλοί διαδηλωτές περιμένουν να γίνει εξέγερση μέσω σουλατσαδας στο κέντρο της Αθήνας;Η μεσα από τα συνθήματα; Δηλαδή η επίθεση σε έναν ταξικό εχθρό,όπως π.χ.`την αστυνομία θεωρείτα;ι απλά ξεκαύλωμα και αμυαλιαση; -γιατί ρε παιδιά όσο κλισε κι αν ακουγεταικαι όσο και αν ολοι γνωρίζουμε οτι κάποιοι μπατσοι είναι μια χαρα παιδια , αυτά τα γαμημένα στρατιωτάκια είναι πάντοτε απέναντι σου και στο πλαι κάθε διεφθαρμένης εξουσίας. Επομένως η επίθεση στον άμοιρο αστυνομικό που κάνει μια χαρά τη δουλειά του είναι μορφή πολιτικής πρακτικής για αρκετούς-και δε μιλάω για ανθρωπους που αυτοπροσδιοριζονται όπως γουστάρουν, δίχως στάλα πολιτικής συνείδησης.

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2010/12/blog-post_575.html

Ανώνυμος είπε...

Τα τσιράκια του Κεφαλαίου που μπαίνουν μπροστά για να τους προστατέψουν θα την πληρώσουν πρώτοι. Μπάτσοι θα σας φάμε ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

kapoia stigmi tha ksupnisei o kosmos kai tha petaei enan enan mpatso apo ta parathura mazi kai autous pou tous upostirizoun tosa xronia kai tous kanoun plates....tha erthei auth h omorfh mera kai den argei...kommatoskula,roufianoi tou kratous kai tou parakratous volemenoi ,mpaxalakides,koukouloforoi{mpatsoi}kefalaiokratores dimosiografoi metrate antistrofa meres...wres... ksupnaei o kosmos polu pio grhgora me tis m@l@kies pou kanate tosa xronia autoktoniste monoi sas oso einai nwris.....mono etsi eksileoneste apo ta lathi pou exete kanei kai mas eftasan edw....