Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2010

ΕΔΩ ΑΠΟΘΥΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ









10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορει κανεις να διαγραψει εντελως το προφιλ του απο το Φεησμπουκ?Αμα καποιος φιλος ξερει ας το γραψει.

Ανώνυμος είπε...

Αμα ψαξεις με μια γρηγορη αναζητηση στο google θα βρεις αρκετα αρθρα. Εγω συνιστω να τα κανεις ολα βημα-βημα. Θα σου παρει αρκετη ωρα αλλα απο οσο εχω ψαξει το θεμα ειναι η πιο καλη λυση. Διεγραψε ολους τους φιλους σου. Διεγραψε ολες τις φωτογραφιες που εχεις σηκωσει. Πατα αφαιρεση επισημανσης σε οσες φωτογραφιες σε εχουν κανει tag. Βγες απο ολα τα γκρουπ και ολες τις ομαδες που εχεις γινε μελος. Σβησε ολες τις πληροφοριες που εχεις γραψει για σενα. Βγες απο οποιες εφαρμογες εχεις κανει accept. Σβησε οτι εχει σηκωθει στον τοιχο του προφιλ σου, ακομα και τα παλια πατωντας κατω ''παλαιοτερες δημοσιευσεις'' στο τελος της σελιδας που ειναι ο τοιχος του προφιλ σου. Τελος πηγαινε εκει που λεει (πανω δεξια) ''λογαριασμος'' και πατα ρυθμισεις λογαριασμου. Κατω κατω λεει ''απενεργοποιηση λογαριασμου. Πατα πανω σε αυτο συμπληρωσε τη φορμα και εισαι οκ. Αμα καποιος ξερει κατι πιο καλο ας πει.

Ανώνυμος είπε...

dowelen@9:41 Ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες.Θα το κανω βημα -βημα οπως τα λες.Παντως κανει εντυπωση οτι για να μπεις ειναι μια τυπικη διαδικασια,ενω για να βγεις ειναι δαιδαλος και χρειαζονται πληροφοριες απο γνωστες.Στο δικτυο δεν υπαρχει σαφης απαντηση ,το δοκιμασα στο Google.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα μου έκανε εντύπωση, το ότι άνθρωποι που κατά τα άλλα εύκολα διαμαρτύρονται γιά μιά κάμερα στο δρόμο, πάνε μετά στο Facebook και ανεβάζουν από μόνοι τους απίστευτα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες.

Ανώνυμος είπε...

''Πως μπορει κανεις να διαγραψει εντελως το προφιλ του απο το Φεησμπουκ?Αμα καποιος φιλος ξερει ας το γραψει. ''

Ευκολακι...
Να πας στην Αμερικη και να ριξεις κουβαδες με νερο στα κουτια που δειχνουν οι φωτογραφιες.

O Xazoulhs γραφει για το Παραδοξο της Πετρουλας.
http://xazoulhs.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Μπείτε " Account" , "Account settings" και επιλέξτε "deactivate"

Ανώνυμος είπε...

Ναι και έσβησαν!!!! Όπως σβήνουν οι φωτογραφίες που έχουμε στείλει στα e-mails!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΨΗΝΕΣΤΕ.ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΕΞΑΛΛΟΥ DEACTIVATE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩ...

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τις πληροφοριες που δημοσιευσα στο 2ο σχολιο. Αυτα που ανεφερα ειναι ας που πουμε ''η καλυτερη δυνατη ενεργεια'' που μπορει να κανει καποιος. Οτι εχει σηκωθει στο facebook μενει στους servers του facebook. Το για ποσο καιρο εξαρταται και κανεις δεν ξερει(τουλαχιτον απο τους απλους χρηστες) Λογικα επειδη ειναι τετοιος ο ογκος των δεδομενων που υπαρχουν στο facebook, η λογικη λεει οτι οσα ειναι ''ανενεργα΄΄ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και μετα διαγραφονται και απο τους servers.

Ανώνυμος είπε...

@1:02 Ετσι απλα γινεται,το εκανα.Ευχαριστω.