Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΑΤΟΜΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Σχολής, σε ένδειξη συμπαράστασης στα 300 άτομα που βρίσκονται από χθες στο κτήριο της Νομικής.

Σκοπός τους είναι να παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Σχολή, ενώ σε λίγο ξεκινά έκτακτη γενική συνέλευση των φοιτητών .

Όσον αφορά στους καταληψίες της Νομικής, αυτή την ώρα η κατάσταση στην οδό Σόλωνος δεν εμπνέει ανησυχία παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα σχετικά με πρόθεση των μεταναστών να κινηθούν και να καταλάβουν το Χημείο.

http://www.newsport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1867&catid=16&Itemid=15

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΚΟΠΟΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2011

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'Eλα για πάμε τα φασιστάκια τώρα τις γνωστές γκαρίλες :
" Να τους πάρετε στο σπίτι σας ΟΥΓΚ !"
" Εξω οι ξένοι ΟΥΓΚ!"
" Δεν χωράμε OYΓΚ"
Μιά χαρά χωράτε.... στην Πηγάδα

Ανώνυμος είπε...

KAI SI STHN MAKRONHSO..EPEIDI THELW KAI EGW NA EISAKOUSTW POU MAS EXETE GAMISEI ME TOUS EISAGOMENOUS EGKLIMATIES THA KATASKINOSW STIN ASSOE MIA POU PANTA EITHELA NA GINW OIKONOMOLOGOS MPAS KAI EISAKOUSTW.DILADI 300 ATOMA AGNWSTOU TAUTOTITAS MESA STO PANEPISTIMIO KAI META FTAEI O ALLOS AMA KANEI ARSI ASYLOU.RE VLIMATA VOUTIRO STO PSWMI TOU GIORGAKI VAZETE.ZWARES

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΜΑΣ????

Ανώνυμος είπε...

apo panw mpourgka kai apo katw giourgiaa

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΓΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Και συ 9:14 μια χαρα χωρας εσυ και το συναφι σου στον Καιαδα.ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αυτη η καταντια και το σημερινο μας ΧΑΛΙ. Τα πανεπιστημια μας ειναι τσαντηρια και κεντρα μεταδοσης επιδημιων; Αυτο ειναι το ασυλο;; Ως ποτε πια θα μας κοροιδευουν και θα μας βριζουν οι "ανθρωπιστες" και οι "μοντερνοι";;

Ανώνυμος είπε...

Ρε έχεται τρελαθεί τελείως ????Παίζει να γίνει κατάργηση ασύλου τα εθνίκια έχουν ξεΦύγει(έρχονται τα ίμια το σάββατο) ανέρχεται ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.... και όλοι οι δίθεν αριστεροί αναρχικοί κλπ το μόνο που κάνουν είναι comments του τύπου ουγκ μπουρκες και κουραφέξαλα ???
Φτου σας σάποιοι που σαπίζεται στο pc και σαπίζεται και τους αριστερούς χώρους και κινήματα !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπηκαν στο Χαροκοπειο?Οχι ρε Πρεζα,σοβαρολογεις?Να γιατι ειχα εκεινη τη φαγουρα στο δεξι.

Ανώνυμος είπε...

Xααααα . Νάτοι !
Δεν το είπα ? Οι 3 μαλάκες εμφανίστηκαν και πάλι !
Για το Μνημόνιο , για την ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ και τον Πάγκαλο , για τον Καρατζαφύρερ που ψήφισε το μνημόνιο , για τα αφεντικά που βρήκαν την ευκαιρία να μας γαμήσουν ? Μιλιά έ ?
Οι μετανάστες είναι το πρόβλημα.
Ρε ούστ χέστες. Μιά ζωή με τους δυνάστες.
Απο την κατοχή το 40 και την χούντα του 73 , μέχρι την σημερινή αντίστοιχα κατοχή και χούντα ίδιοι με του παππούδες σας.
Εκεί καθήστε ! Να σας πηδάει το Κεφάλαιο , και να σας δείχνει τους μετανάστες για φταίχτες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

9:49 ?
Τα εθνίκια ? Ποιά εθνίκια ρε καημένε ? Οι 50 φλώροι που θέλουν συνοδεία απο 10 διμοιρίες για να κάνουν μια πορεία το χρόνο σε τρομαξανε ?
Μακάρι να έρθουν. Τους ψάχνουμε παντού ετσι κι αλλιώς. Ξέρουν αυτοι....

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα παιδιά της φάπας συσπειρώνονται κάτω από το εθνικιστικό μέτωπο!Εθνικισμός η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που υπήρξε ποτέ !

Ανώνυμος είπε...

Όταν με το καλό αδειάσουν τους χώρους, εσείς οι φίλοι τους να καλύψετε τα έξοδα των ζημιών. Και να πληρώσετε και τους γιατρούς που θα τους αναλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΙΣΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.... ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά Σπιζαετέ μας τάπωσες τώρα...
Και σύ να πάς να πληρώσεις τις λαμογιές που κάνανε τα καθήκια που σαν μαλάκας πας και ψηφίζεις κάθε φορά και μας τους φοράς στο σβέρκο.
Ξέρεις για τους φίλους σου μιλάω κι εγώ.
Άιντε κόπανε που βρήκες να πείς για έξοδα.
Πλήρωνε εσύ σαν μαλάκας τον Πάγκαλο να χλαπακιάζει και να χοντραίνει , και μείς θα πληρώσουμε τους γιατρούς για τους μετανάστες .
Είσαι ρε μπάμια ?

Ανώνυμος είπε...

Eσύ ρε 10:24 γιατι ΦΩΝΑΖΕΙΣ ?
Νομίζεις οτι είσαι πιό πειστικός με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ?
ή νομίζεις ότι θα μας τρομάξεις ?
Και για να καταλάβεις πόσο μαλάκας είσαι οι "βουτυρομπεμπέδες τρομοκράτες" καμμία μα καμμία σχέση με τον Σταλινισμό.
Απο που ενημερώνεσαι ? Απ΄το ΤΗΛΕΦΩΣ ?
Και αφού τα΄χεις τόσο μπλεγμένα στον μικρό σου εγκέφαλο , τι παιδεύεσαι με τα πολιτικά και δεν πάς να χαζέψεις καμμιά τσόντα , να δείς λίγο μπάλα ? ...

Ανώνυμος είπε...

"RE VLIMATA VOUTIRO STO PSWMI TOU GIORGAKI VAZETE.ZWARES

9:33 εσύ το' χεις πιάσει το νόημα φίλε και μπράβο.
Κι εγώ μόλις το άκουσα κατάλαβα με τη μία ότι ηταν η καλύτερη "διαφήμιση" της άρσης ασύλου...
Και μετά μας φταίνε οι έρμοι οι μεταναστες...
Λες και έχουν πάρει πρέφα τί γίνεται...
Τι ζώα είμαστε, Θεέ μου...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Eσύ ρε Ελληνάρα μόνο ΚΕΦΑΛΑΙΑ ξέρεις να γράφεις ?
Στην 1η Δημοτικού σταμάτησες να μορφώνεσαι ?

Ανώνυμος είπε...

10:37 EGW TO EXW PIASEI TO NOIMA GIA AUTO EFIGA NYXTA APO TI SYRIZA KAI DEN GYRISA OUTE GIA NA PARW FORA..TETOIA PROVOKATSIA ME TON MANDIA TOU ANTHRWPISMOU PROTI FORA VLEPW.TOUS VALANE MPROSTARIDES KAI KANOUN METANASTEUTIKH POLITIKI MEXRI TA SYNORA TIS ELLADAS.ME TIS MALAKIES TOUS THA DEIS TON KARATZAFERI STO 20 TOIS EKATO KAI THA GELANE KAI OI PETRES..OI PETRES LEWWW..

Ανώνυμος είπε...

10:37 gia tou logou tou alithes molis eginan dilwseis...Στο Προεδρικό Μέγαρο επίσης ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως στην προ μηνός δήλωσή του για την ανάγκη κατάργησης του ασύλου δεν έλαβε "ποτέ" απάντηση απ΄την κυβέρνηση. "Σήμερα, όλα τα γεγονότα δείχνουν ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του ασύλου, ενός θεσμού που έχει ξεπεραστεί. Πρέπει να καταργηθεί", προσέθεσε.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κων.Μητσοτάκης τέλος μίλησε για ένα "δυσάρεστο" γεγονός, καθώς "δείχνει προς τα έξω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος".

Μαζεστίξ είπε...

Ρε πάτε καλά γαμώ την τρέλα μου μέσα;
Εδώ η πατρίδα μας, ο λαός μας δέχεται ένα βρώμικο πόλεμο κι εσείς κάθεστε και αυτοικανοποιείστε στο πληκτρολόγιό σας βρίζοντας ο ένας τον άλλον;
Είστε εντελώς ζώα;
Ξυπνάτε ρεεεεεεε!!!!!
Μας παίρνουν και τα σώβρακα κι εσείς κάθεστε και στοιχίζεστε πίσω από το κάθε μούτρο της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ;
Καταλαβαίνετε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα; Καταλαβαίνετε πού έχουμε μπλέξει γαμώτο;
Άντε πάρτε τα όπλα σκοτωθείτε μεταξύ σας στο Μελιγαλά, το Γράμμο και το Βίτσι, για να δούμε τι θα καταλάβετε.
Άντε! Τι περιμένετε;
Οι ομαδικοί τάφοι Ελλήνων μας περιμένουν!
Μέχρι τότε, στην Αθήνα δε θα χει μείνει κολυμπηθρόξυλο, όπως φαίνεται...
Αριστερά μην κοιμάσαι! Επιτέλους ξύπνα και δες! Oλo αυτό το παιχνίδι παίζτεαι στις πλάτες του ελληνικού λαού και των δύσμοιρων μεταναστών. Ξένες μυστικές υπηρεσίες θέλουν η Ελλάδα να γίνει Κόσοβο. Ας μην αποδειχτούμε οι Έλληνες ούτε εθνικιστικά γουρούνια ούτε αριστερά κορόιδα, που θα δώσουμε τη ζωή μας για τα παιχνίδια των πρακτόρων της Μοσάντ, της ΣΙΑ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

"Άρθρο 3 του Νόμου 1549/2007 (ΦΕΚ Α 69/20.03.2007)

1. Στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατοχυρώνεται η ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διαδασκαλία, καθώς και η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών.
2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή ορισμένων μόνον επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης έρευνας.
3. Το ακαδημαϊκό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση, τη μάθηση και την εργασία όλων ανεξαιρέτως των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των Α.Ε.Ι. και των εργαζομένων σε αυτά, έναντι οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.
4. Το ακαδημαϊκό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους του Α.Ε.Ι. στους οποίους γίνεται εκπαίδευση και έρευνα. Οι χώροι αυτοί καθορίζονται με απόφαση και ευθύνη της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι.. Δεν επιτρέπεται η επέμβαση δημόσιας δύναμης στους παραπάνω χώρους, παρά μόνο κατόπιν πρόσκλησης ή άδειας του αρμόδιου οργάνου του Ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής.
5. Αρμόδιο όργανο για την πρόσκληση ή άδεια της προηγούμενης παραγράφου, είναι το Πρυτανικό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και το Συμβούλιο για τα Τ.Ε.Ι., με δικαίωμα ψήφου όλων των μελών τους. Τα όργανα αυτά συνέρχονται αμέσως, αυτεπαγγέλτως, ή μετά από καταγγελία. Το αρμόδιο όργανο αποφασίζει κατά πλειοψηφία, τηρουμένων των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού του οικείου ιδρύματος και του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
6. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμοδίου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφ’ όσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.
7. Οι παραβάτες των διατάξεων του άρθρου αυτού για το ακαδημαϊκό άσυλο τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά από έγκληση του αρμόδιου οργάνου της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού ή της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι..
8. Το άρθρο 2 του ν. 1268/1982 και τα άρθρα 2 και 7 του ν. 1404/1983 (ΦΕΚ 173 Α’) καταργούνται.
9. Σε Α.Ε.Ι. που διοικούνται από Διοικούσα Επιτροπή, αυτή αποτελεί το αρμόδιο όργανο της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού." ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3? ΟΧΙ!!! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΟΥ..