Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 15ΘΗΜΕΡΟΥ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ…

 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Αποφασισμένη να τηρήσει το νομικό πλαίσιο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή είναι η κυβέρνηση. Ως αποτέλεσμα, όσοι από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο Μέγαρο Υπατία είναι παράνομοι θα λάβουν προθεσμία 15 ημερών, οικειοθελούς αποχώρησης από τη χώρα μας.Μόνο παράθυρο παραμονής είναι να τους δοθεί πρόσβαση για απασχόληση σε συγκεκριμένες περιοχές (για τους αλλοδαπούς των οποίων η απομάκρυνση θα αναβληθεί για αντικειμενικούς λόγους) χωρίς όμως δικαίωμα περαιτέρω νομιμοποίησης.Η εντολή του Γ. Παπανδρέου στον Χρ. Παπουτσή είναι να εφαρμοστεί χωρίς εκπτώσεις ο νόμος που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες. Η εντολή επεκτείνεται σε όλους όσοι ζουν παράνομα στην Ελλάδα, αλλά και σε όσους επιχειρήσουν να εισέλθουν, καθώς θα περιοριστούν σε σταθμούς υποδοχής, που δημιουργούνται γι' αυτόν τον σκοπό, μέχρι να εξεταστεί η αίτησή τους για χορήγηση πολιτικού ασύλου.

Εν τω μεταξύ, ο Γ. Ραγκούσης έχει διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να αλλάξει την απόφασή της για την ανάσχεση του μεταναστευτικού ρεύματος προς τη χώρα μας. «Η φέρουσα δυνατότητα της Ελλάδας να υποδεχθεί κι άλλους μετανάστες έχει προ πολλού εξαντληθεί» είναι η φράση-κλειδί του υπουργού Εσωτερικών.Το επόμενο διάστημα το μεταναστευτικό θα συζητηθεί σε τρία επίπεδα: ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει διυπουργική συνεργασία, να μπει το ζήτημα στην ατζέντα του υπουργικού και να επιδιωχθεί στη Βουλή διακομματική συνεννόηση. Παράλληλα, η κυβέρνηση περιμένει από τις εισαγγελικές αρχές να διαπιστώσουν αν όσοι καθοδήγησαν τους μετανάστες έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις.

Εισηγήσεις
Η δίωξή τους αυτήν τη στιγμή θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανή, αν και υπάρχουν εισηγήσεις «να μη ρίξουμε λάδι στη φωτιά». Ο Γ. Παπανδρέου θα θέσει το θέμα και στην ΕΕ, στο δείπνο των ηγετών στην έκτακτη σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες.

Σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση ανοίγει δύο μέτωπα: κατά των υποκινητών της κατάληψης και εναντίον της ΝΔ. «Πληρώνουμε όλοι τα σπασμένα της προηγούμενης κυβέρνησης - 150.000 παράνομοι μετανάστες νομιμοποιήθηκαν το 2007», αναφέρουν χαρακτηριστικά στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με δημοσιογράφους και στελέχη συνεργάτες του πρωθυπουργού. Σε ό,τι αφορά όσους συνόδεψαν τους μετανάστες από τα Χανιά στη Νομική, οι ίδιοι άνθρωποι αναρωτιούνται «πόσο ανεύθυνος μπορεί να είναι κανείς για να κάνει τέτοιο έγκλημα ενάντια στις πανεπιστημιακές ελευθερίες και στην κοινωνική ειρήνη, έγκλημα εν τέλει ενάντια στους ίδιους τους μετανάστες και τα δικαιώματά τους».

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ
Δέκα επιτροπές ασύλου

Νέο πακέτο 800.000 ευρώ προκήρυξε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού μεταναστών, η δεύτερη φάση του οποίου τέθηκε σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου ισχύει η προθεσμία για την υποβολή συγκεκριμένων προγραμμάτων, μόνο από μη κυβερνητικές οργανώσεις και διεθνείς οργανισμούς.

Ο κάθε αλλοδαπός που επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του θα παίρνει 300 ευρώ οικονομική ενίσχυση και τα έξοδα θα είναι όλα πληρωμένα, με μέριμνα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Το κονδύλι καλύπτεται κατά 75% από την ΕΕ και 25% από την Ελλάδα. Ωστόσο, η απορροφητικότητα είναι μέχρι στιγμής πολύ μικρή και όπως λένε αρμόδιοι παράγοντες του υπουργείου, η λύση είναι να προχωρήσει το θέμα του ασύλου, ώστε να υλοποιηθούν ταχύτερα εθελοντικοί ή υποχρεωτικοί επαναπατρισμοί, όσων τα αιτήματα απορρίπτονται.

Για τον λόγο αυτό και μέχρι να αρχίσει η εφαρμογή του νέου νόμου, από σήμερα λειτουργούν συνολικά 10 επιτροπές για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου σε πρώτο βαθμό και άλλες πέντε για τον Β' βαθμό, που εκκρεμούν συνολικά πάνω από 47.000 αιτήματα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣΟΙ 237 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ
Δηλώνουν ανυποχώρητοι, συνεχίζουν την απεργία πείνας

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι τέλους την απεργία πείνας δηλώνουν οι 237 μετανάστες, που βρίσκονταν την περασμένη εβδομάδα στη Νομική. «Εμείς δεν ψάχνουμε άλλο χώρο. Είχαμε βρει τον καταλληλότερο, αλλά μας έφεραν εδώ. Οργανωνόμαστε εδώ και περιμένουμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», έλεγαν χθες μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης από το Μέγαρο Υπατίας της Λεωφόρου Πατησίων, όπου μεταφέρθηκαν οι μετανάστες. Οσο για το τι θα κάνουν μετά το χρονικό όριο των 15 ημερών (το Μέγαρο τους παραχωρήθηκε για 15 ημέρες), διαμηνύουν πως «σε απεργούς πείνας δεν βάζει κανείς άλλος χρονικά όρια εκτός από το κορμί τους»?.

«Μετά από 15 ημέρες αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σε 20 ημέρες απεργίας πείνας. Αν δεν ικανοποιηθούν, να φέρουν και 237 φέρετρα», δήλωνε χαρακτηριστικά χθες ο Πέτρος Γιώτης, μέλος της επιτροπής αλληλεγγύης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μετανάστες υποστηρίζουν πως «εμείς οι 300 πήραμε την πρωτοβουλία γι' αυτήν τη μορφή αγώνα, χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων, οργανώσεων και προσώπων», ενώ επαναλαμβάνουν πως «είμαστε αποφασισμένοι και συνεχίσουμε την απεργία πείνας, παρά τις πιέσεις και τις κακές συνθήκες του χώρου που αναγκαστήκαμε να δεχτούμε».

Στο πρόσφατα ανακαινισμένο Μέγαρο βρίσκονται πλέον και οι 237 απεργοί, ενώ έχουν στηθεί 10 σκηνές στον κήπο (4 του Ερυθρού Σταυρού, μία των Γιατρών του Κόσμου και οι υπόλοιπες ιδιωτών) για όσους δεν χωρούσαν στο ισόγειο και το ημιυπόγειο και φιλοξενούνταν σε άλλους χώρους. Περίπου 100 άτομα κοιμούνται στις σκηνές.

Μέσα στο κτίριο οι μετανάστες ψήνουν σε καμινέτα τσάι με ζάχαρη. Τα μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό αποθηκεύονται στην αυλή, δίπλα στις στοίβες με τα ρούχα που έχουν φέρει αλληλέγγυοι των απεργών. Το καινούργιο πανό γράφει: «Κανένας εργάτης ανασφάλιστος, κανένας εργάτης χωρίς χαρτιά».

Στα πηγαδάκια που σχηματίζονται η εμπειρία της Νομικής και η κατάσταση στο νέο κτίριο μονοπωλούν τις συζητήσεις. Οχι, βέβαια, πως δεν υπάρχουν κι άλλα θέματα: «Πρέπει οι άνθρωποι να είναι αγωνιστές, να διεκδικούν τα δικαιώματά τους», μας λέει ο Μουσταφά σχολιάζοντας τα γεγονότα στην Αίγυπτο.

    * Δήλωση συμπαράστασης έστειλε και ο Γάλλος φιλόσοφος Alain Badiou.

Γ. ΦΩΣΚΟΛΟΣΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
«Δεν είχαμε καμία σχέση με τη διοργάνωση της διαμαρτυρίας ή τη μετακίνηση ανθρώπων από την Κρήτη», τονίζει με ανακοίνωσή του το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, συμπληρώνοντας πως «ενημερώσαμε τους απεργούς ότι πρόκειται για μια προσπάθεια με κινδύνους παρεκτροπών, που δεν θα συμβάλουν στην επίλυση των αιτημάτων τους». Απαντώντας σε ανακοινώσεις, σύμφωνα με τις οποίες έχει χρηματοδοτηθεί από το ΠΑΣΟΚ, το Φόρουμ διευκρινίζει πως δεν έχει λάβει χρηματοδότηση από κανέναν. Ως δευτεροβάθμιο όργανο των συλλόγων μεταναστών στην Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος σε ευρωπαϊκά προγράμματα, όποτε έχει πάρει δωρεές από σχολεία, ιδρύματα και άλλους φορείς.ΠΡΕΖΑ TV
31-1-2011

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!! ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

ε, βεβαια ρε πρεζα θα το διαδωσουμε, τετοια χαρμοσυνα νεα δεν κρυβονται. Αληθεια ρε πρεζα εσυ σε ποσες μερες θα φυγεις να πας μαζι τους στην πατριδα σας? Το λεω αυτο γιατι αρκετα σε ανεχτηκαμε και εσενα. Εφτιαξαν και οι αλλοδαποι blog

Ανώνυμος είπε...

oi malakes tou SYRIZA tous eixan taksei xartia kai megali vretania,mesa apo tous ekviasmous..twra omws profanws tha exoun siga siga arxisei na fevgoun pros ekalh meria..o axmet kai o abdul kali antamwsh.
OSOI DIKAIOUNTAI asylo na to paroun kai na moirastoun posostiaia se olh tin evrwpi analoga ton plithismo.oi ypolipoi sto diaolo.DEN EINAI PROSFYGES.einai varos se mia xwra ypo ptwxeush.den exoume oikodomes,georgia,den yparxei merokamato zwgrafisto.TON POULO.

Ανώνυμος είπε...

Tους πήρανε στο λαιμό τους οι αλήτες του Σύριζα. Εκεί που θα μπορούσαν να κάτσουν παράνομα άλλα 10 χρόνια χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας, θα βγούν και χαμένοι.

Κατά τα αλλα, αυτό λέει ο νόμος, αυτό θα γίνει.
Όποιος θέλει, να μαζέψει τα 5-10 φιλαράκια του να ψηφίσει νέους νόμους και να τους τηρεί στο σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

Για δε λέτε στις συντρόφισσες να παντρευτούν απο έναν;

Ανώνυμος είπε...

Χαχα!! Ωραίος ο 2:11!!!!
Αν θέλουν μπορούν να πάνε στην Τήλο, να παντρευτούν και οι σύντροφοι κανέναν! Μπουχαχαχα!!
Πάντως πέρα από την πλάκα, μπας και το ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί μας;; Μήπως πρέπει να τους ενισχύσουμε στις επόμενες εκλογές;; Χμμ..

Ανώνυμος είπε...

Μήν υποψιαστώ ότι οι συντρόφισσες είναι ρατσίστριες και δεν θέλουν να συνάψουν γάμον.. Από την άλλη υπάρχει και η περίπτωση να φοβούνται μην πάθει εγκεφαλικό ο μπαμπάκας χορηγός.. όπως και να έχει συμπάσχω.
Εγώ πάντως θα το έκανα.
Μια αρχαία συντρόφισσα π.π (προ πλουσίων).

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Μάγκες, οι νόμοι δεν αλλάζουν επειδή μερικοί λαθρομετανάστες αποφάσισαν να το ρίξουν στη δίαιτα εντάξει;;
Εν τω μεταξύ πήρατε χαμπάρι εσείς του Πρέζα -και οι υπόλοιποι βέβαια- ότι όλο το διάστημα που ασχολούμαστε με αυτούς τους μαλάκες, ο Τζέφρυ είναι στο Νταβός και κανονίζει το οικονομικό -ανύπαρκτο- μέλλον της Ελλάδας;;
Ή σας φαίνεται αμελητέο σε σχέση με τους μετανάστες;;;

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακας μπορει να ειναι ο Ελληνας? Οσο ολος ο πλυθησμος της Γης.
Ασχολουνται ολοι- δεξιοί αριστεροι- με το θεμα της Νομικης. Καλα δεν εχετε καταλαβει ακομη πως το ολο θεμα ηταν στημενο απ'ολα τα Κομματα με σκοπο να ριξουν σταχτη στα ματια μας διοτι εκεινη την ημερα ηρθε η τροικα στο Ελλαδισταν για την εφαρμογη νεων μετρων?
Μου φαινετε οτι βλεπετε πολυ τηλεοπτικη καθεστωτική δημοσιογραφια και εχετε υπνωτιστεί για τα καλα. ΡΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ποιος τους χεζει τους μεταναστες αυτοι περνανε καλυτερα απο εμας. Φαγητο,νερο,στεγη και υπνο, σε λιγα χρονια θα βλεπουμε Πακιστανο και θ΄αναρωτιομαστε ''ποσο μαλακας ειμαι?''

Υ.Γ ΠΡΕΖΑ ποσα σου σκαει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για να γραφεις μαλακιες?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΕΙΞΕΙ ΤΑ Α.....Α!!ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ..ΕΣΕΙΣ ΤΟ 3% ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ??ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ!!!!!ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙ ΣΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέει και ο 1.18 "DEN EINAI PROSFYGES.einai varos se mia xwra ypo ptwxeush.den exoume oikodomes,georgia,den yparxei merokamato zwgrafisto.TON POULO."

Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα....

Ανώνυμος είπε...

2:11 πμ πολυ καλη ιδεα..αν θελουν μπορουν οι συριζεες και οι αναρχικες να τους παντρευτουν να κανουν και απο 5-10 παιδια μαζι τους και ετσι να μεινουν ελλαδα νομιμα και μετα απο καποια χρονια να παρουν και υπηκοοτητα..αφου τους νοιαζονται και τους αγαπουν τοσο πολυ..ιδου ο αμπντουλ, ιδου και το πηδημα..

Ανώνυμος είπε...

2:17 eimai kopela..kai ws kopela exw na sou pw oti merikes ''ellinhdes''to xoun vrei trendy na pidiountai me pakides..ntrepomai kai ksernaw..auth einai h ellada tis kariolias..

Ανώνυμος είπε...

να δουμε αν θα ειναι κυβερνηση ακόμα ο ΓΑΠ και οι υπολοιποι σε 15 μερες...
Μπορει και να εχουμε γινει Αιγυπτος και να τρεχουν να σωθουν ολοι αυτοι που έχουν βουλευτική ασυλία...

σκατα στους ρατσιστες και στους ηλιθιους, που δεν καταλαβαίνουν οτι για την καταντια μας φταινε οι μπομπολες και οι βαρδινογιάννηδες, και οχι διαφοροι ταλαίπωροι μεταναστες που το ελληνικο κράτος τους εχει εγκλωβίσει εδω...

αντε μαλακες, και μολις απελάσουν τους απεργούς πείνας να δουμε αν θα αλλαξει η ζωή σας, στα ιδια σκατα θα κολυμπάμε με απεργους πείνας και χωρίς.

Ανώνυμος είπε...

re malakes kai na fygoun oi metanastes pali 1.40 tha plironete to eisitirio.

Ανώνυμος είπε...

Άντε, καλά στέφανα. Ευκαιρία να δούμε πόση "δημοκρατικότητα της μπούργκας & του λιθοβολισμού" μπορούν να αντέξουν οι αριστερές.
Κι άμα τους κόψουν και την κλειτορίδα, δε βαριέσαι μωρέ, ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες είναι, έχουν όλα τα δίκια.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι κάνετε σχόλια βγάζοντας σκατά από το στόμα, δηλώνετε το επίπεδό σας και τη χαμηλή σας αντίληψη των γεγονώτων. Σας ενοχλούν οι αλλοδαποί όταν εσείς το μόνο που έχετε μάθει να κάνετε για τη ξενοφοβία σας είναι να γκαρίζετε βρίζοντας και χλευάζοντας. Δείτε λίγο τον τρόπο που φέρεστε και θα καταλάβετε γιατί αποτελείται άρρωστη συμπεριφορά. ΠΡΕΖΑ μπράβο για τη στάση σου, νομίζω κατανοείς ότι έχεις τη στήριξη πολλών που δε μπαίνουν στον κόπο να κάνουν σχόλια τόσο χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Ανώνυμος είπε...

στους ελληναραδες, ποσο σας δίνει ο καρατζαφύρερ για να βγαλετε τη μισσαλοδοξια σας;;;;
εσεις οι ασφαλητες που γράφετε γτ δεν λέτε αύτο που είσαστε αλλα βάζετε τη ταμπέλα του "εμεις";;;
Τι έγινε μάγκες ποναέι η αλήθεια;;;
Οταν εσεις γράφετε την λέξη αλήθεια δεν σας τζούζει λίγο το ποιι είσαστε;;; ε;;
Επειδη ο καθε νοημον άνθρωπος θα καταλάβενε εναν ασφαλητη η εναν πλήρωμενο του φύρερ για τις ηλιθιότητες που γράφουν, ενα έχουμε να σας πούμε και βάλτε το καλα στο μυαλλο(?) σας
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΙΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ!!
ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΣΚΑΤΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ!!!

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΣΧΤΕ ΑΥΤΗ Η ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓ!!

ΓΙΑΤΗ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΙΣΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...
ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΩΤΟΘΕΙΤΕ ΡΕΕ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ)! ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ??? ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!! ΚΑΙ Η ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ. *ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ*

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε μαγκα εσενα οτι σου σερβιρουν σου αποσπα την προσοχη απο τα πραγματικα προβληματα και την κυβερνηση; δηλαδη ξαφνικα ξεχασες το πασκοκ-νδ και το δντ;

δηλαδη οταν δε σου αποσπουσαν την προσοχη αυτα τα γεγονοτα, τι εκανες; τι εκανες απο το να καθεσαι στην τηλεοραση και να καταπινεις αυτα που σου σερβισουν;;

Ανώνυμος είπε...

re vlaka preza ti na diadosoume.... ta aytonooita ?? kai esy mlka kanenas akroaristeros siriza tha eisai ... koloalvane prezakone

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα χαρώ όταν σε ένα χρόνο η ζωή στην Ελλάδα θα είναι αβίωτη, κι όλοι εσείς που βρίζετε τους μετανάστες θα προσπαθείτε να γλυτώσετε πηγαίνοντας σε χώρα της Δ. Ευρώπης! Α! πόσο θα γελάσω να σας έχουν σε καραντίνα, να σας βρίζουν και να σας στέλνουν πίσω με το ζόρι! Αθηναίοι που δεν ακόμη κατοικείτε με τους γονείς σας φοβούμενοι μη δεν έχετε λεφτά για τον καθημερινό καπουτσίνο ΜΗΝ πιάνετε στο στόμα σας τους μετανάστες που προσπαθούν να σώσουν τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους. Σε λίγο θα βρίσκεστε στη θέση τους!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λογική συντρόφου:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΙΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ!!
ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

και αμέσως απο κάτω:
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ!!!

Ρε φιλαράκι αφού ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις το λές, αφού δεν είσαι σταθερός στις απόψεις σου, τι θές και μιλάς;
Υπάρχουν λαθραίοι; Ναι ή Ού; Λαθραίοι είναι μόνο όσοι χαλάνε τη σούπα σου; Ε και μας τη δικιά μας τη χαλάνε κάποιοι άλλοι λαθραίοι. Βούλωσέ το.

stefanos είπε...

ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ???
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 4.26

Ανώνυμος είπε...

Τα μπογαλακια σας και ουστ να ζητησετε στις πατρίδες σας δικαιώματα άντε γιατί πολύ σας ανεχτήκαμε

Ανώνυμος είπε...

e pssssss... perasan oi 10 meres. aide akoma edo tous exoume?

Ανώνυμος είπε...

Θα επρεπε να μας απασχολει ΚΑΙ...
Η εθνική μας κατάθλιψη

Ανώνυμος είπε...

eee psss...ston proigoumeno leo...den katalaves oti ektos apo ratsistes kai tsanakogleiftes tou Karatzaferi, oi filoi sou lene kai paparies ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ¨ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ !
1)ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ?
ΠΡΟΣΕΧΕ !
2)ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ?
3)ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ ?
4)ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ?
5)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Η ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΡΟΜΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
6)ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ !
7)ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΒΑΒΕΛ ΜΕΤΑΞΕΙ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ !
8)ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΑΦΙΟΝΙ ΑΠΟ Τ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ YUNANISTAN ?
9)ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ! ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ?
10)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ !
11)ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΑΥΤΗ ΤΙΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ?
12)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ?
13)ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΊ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ Η ΛΑΘΟΣ ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

ρε τι εχετε μεσα στα κεφαλια σας????ελεος!στο αφεντικο ρε καραγκιοζηδες δεν σηκωσατε ποτε κεφαλι κ τωρα σας φταιει ο μεταναστης!!ανθρωπακια μια ζωη...γι αυτο καταντησαμε εδω που καταντησαμε!ειμαι γυναικα κ εχετε δικιο θα προτιμησω πλαι μου τον πακιστανο παρα καποιον ελληναρα με το επιπεδο κ τη συνηδηση τη δικια σας!