Κυριακή, Ιανουαρίου 16, 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΚΑΦΟΣ 30 Μ. ΜΕ 263 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 22.ΑΙΣΧΡΗ-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε...ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 22 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΔΕΝ  ΘΑ ΑΓΝΟΟΎΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ,ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες, για τον εντοπισμό 22 Αφγανών λαθρομεταναστών που επέβαιναν σε σκάφος, το οποίο βυθίστηκε, 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας. Από τα παράλια της Πελοποννήσου παρέλαβε το σαπιοκάραβο τους 263 λαθρομετανάστες σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Οι μετανάστες-ναυαγοί τελικό προορισμό θα είχαν την Ιταλία, ανοιχτά της Λευκίμης στην Κέρκυρα όμως έπνεαν ισχυροί άνεμοι που έκοψαν στα δυο το σαπιοκάραβο.

Ανάμεσα στους μετανάστες είναι 15 παιδιά και 10 γυναίκες. Οι περισσότεροι από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες του crimesonair διέμεναν στην Πάτρα και κάποιοι στην Αθήνα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού σώματος 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό 22 Αφγανών λαθρομεταναστών που αγνοούνται, όταν το 30 μετρο ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν πήρε νερά και βυθίστηκε.

Στο σκάφος επέβαιναν άλλοι 241 λαθρομετανάστες, οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και μεταφέρθηκαν συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού σώματος στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Τριάντα από αυτούς που είχαν μικροτραυματισμούς, λόγω του ότι στην περιοχή που περισυλλέγησαν επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το σήμα κινδύνου, έδωσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας μετανάστης από το κινητό τηλέφωνό του, όταν το ξύλινο πλοίο μήκους 30 μέτρων, άρχισε να μπάζει νερά και τελικά κόπηκε στα δύο.

Στο σημείο έσπευσαν 5 παραπλέοντα σκάφη, 2 Super Puma, ενώ ένα πλοίο του Λιμενικού απέπλευσε από τον Πειραιά.Οι 241 Αφγανοί έχουν διασωθεί από τα σωστικά μέσα του Λιμενικού, όμως οι ίδιοι οι μετανάστες, υποστηρίζουν ότι λείπουν 22 άτομα που βρίσκονταν στο πλοίο και τα οποία αναζητούνται στην θαλάσσια περιοχή της Κέρκυρας.

thebest.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Για “στημένη κυβερνητική εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Κέρκυρα” μιλά το ΛΑΟΣ. “Είναι πράγματι εντυπωσιακό, πόσο γρήγορα αποδείχθηκαν κούφιες οι μεγαλοστομίες Παπουτσή στη Βουλή, για την δήθεν βούληση της κυβέρνησης να πατάξει τη λαθρομετανάστευση” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΡΕ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ" ΠΟΥ ΕΞΉΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΡΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ,ΑΓΝΟΟΎΝΤΑΙ 22 ΑΤΟΜΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΊΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

ΡΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ,ΔΙΑΝΟΕΊΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ;
ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ,ΠΩΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2011

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

krima krima krima ti allo na poume?h oloi h kanenas.den eimaste ratsistes

Ανώνυμος είπε...

Αστο Πρεζα...

Η μαλακια δεν παλευεται.

Ειναι κουφια βαρελια που μονο με τετοιες δηλωσεις μπορουν να τραβουν τη προσοχη.

Ανώνυμος είπε...

PREZA...ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ''ΡΑΣΟΦΟΡΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ'' ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

preza έχεις δίκιο κακώς αγοράζει η Ελλάδα όπλα, αεροσκάφη (Super Puma), έχει ρατσιστές κομμάντο λιμενικούς (βλέπε παρελάσεις), έπρεπε να τους αφήσει να πνιγούν (θυμάσαι τι έκανε η Ιταλία τους φίλους της Αλβανούς. Αντε φιλάκια.

ΥΓ: Δεν τους έσωσες εσύ βλάκα και ούτε οι ηλίθιοι οπαδοίς σου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΤΑΛΙΑ..ΑΡΑ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ..Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΖΩΑ..ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕΡΙΑ..ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Ανώνυμος είπε...

PW RE FILE...SALOS EGINE ME THN RATSISTIKI-NAZISTIKI DILWSI TOU LAOS...OLI H ELLADA MILAEI GI AYTO...BRAVO PREZA POU TO ANEDEIKSES

Ανώνυμος είπε...

anti na anhsyxeitai gia to gegonos oti bouliazoume san xwra anhsyxeitai mhpws kai den mpoun sthn xwra mas alloi 200 lathrometanastes.den blepete pou se kapoies perioxes den mporoun na kukloforhsoun oi anthrwpoi den mporoun na bgoun apo ta spitia tous kai anysyxeite gia aytous?den blepete oti den exoun kanena fobo oti me thn paramikrh eykairia gamane thn ellada oti mas pairnoun tis douleies.eilikrina oi alles xwres pou den tous theloune einai xazoi????ti nomizete???emeis ti theloume na to paiksoume kaloi???ALLA BEBAIA EIMASTE ENA ETHNOS GEMATO APO ANTHELLINES KAI PRODOTES!!!!

Ανώνυμος είπε...

karagiozakia ton megaloupolewn pou milate gia ethnos, to 99% apoteloite to sperma mikroastikis genias pou katasparaxe me ti xristianokoumounistiki logiki (eimai kalos xristianos k exw k paidakia) olo to dimosio xrima. Ola ayta me simaia to xristo k ton patriotismo. Epanastasi tha ginei mono apo tous metanastes k tous katatregmenous kathe xwras k tote oi mandarinoi me tis goiteftikes apopseis alloi tha tin poulepsoun gia tas eyropas k osoi girisoun pisw sta xwria tha mathoun poso kairo kanei na wrimasei mia domata, alla ws twte tha exete paithanei tis pinas...

Ανώνυμος είπε...

ston teleytaio aponemw to nobel malakias...kai me xeria kai me podia

Ανώνυμος είπε...

''Η μαλακια δεν παλευεται.''
Έχεις πολύ δίκιο, Xazoulh.

Ανώνυμος είπε...

12:15 μμ και πως θα την κανετε την επανασταση? με πετρουλες και μολοτωφ? θα εχει να κανει ο στρατος μας εξασκηση σε ζωντανους στοχους..αρκει να τον αφησουν οι προδοτες που μας κυβερνουν..

Ανώνυμος είπε...

Φταίει η Ελλάδα που έχει βουνά και θάλασσα γύρω γύρω,όχι ο καημένος ο λαθροδιακινητής,ο άνθρωπος πήγε για το μεροκάματο,σκληρή δουλειά να πνίγεις τους πελάτες αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Ανώνυμος είπε...

"θα εχει να κανει ο στρατος μας εξασκηση σε ζωντανους στοχους.."

πως φαινεται πως δεν εχεις παει ακομα στρατο αγορακι μου....
:ρ :ρ :ρ

Ανώνυμος είπε...

ενταξει,φταιει η πολιτικη,γιατι δεν μπινελικωνεις και τους αδιστακτους δουλεμπορους που θησαυριζουν και στοιβαζουν τοσα ατομα σε σαπιοκαραβα;Δηλαδη αν εφταναν στον προορισμο τους θα ημασταν ευχαριστημενοι;

Ανώνυμος είπε...

3:56 μμ σοβαρα? 7 στις 10 σκορ..αλλο να βγει ο ελληνικος λαος στους δρομους οπως καλη ωρα στην τυνησια και αλλο μια μειοψηφια ακροαριστερων σε συνεργσια με λαθρομεταναστες να προσπαθουν να επιβαλουν με την βια την αποψη τους..

Ανώνυμος είπε...

12:47 ---> ΣΩΣΤΟΟΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κλέφτης πας να μπεις σε ένα σπίτι ενός φουκαρά που δεν έχει λεφτά και πέφτεις από το παράθυρο και σκοτώνεσαι.Φταίει προφανώς ο ιδιοκτήτης που δεν είχε ανοικτή την πόρτα.

Unknown είπε...

Όχι ρε αδερφέ δε είναι έτσι.
Πήρε φωτιά το σπίτι μου και δε μπορούσα να βγω επειδή δε πήρα μαζί τη ταυτότητά μου.
Ετσι πήγα να βγω από το παράθυρο και σκοτώθηκα.

@ΠΡΕΖΑΤV μη μασάτε με τα φασιστο-σχόλια των υποστηρικτών του Άδωνη.Κάνετε πολύ καλή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

σταρχιδιαμαςπουψοφησαν

Ανώνυμος είπε...

05:42 Εγραψε το σχόλιο σου!!!!
Πρέζα , γιατι οι "φασίστε" γίνονται όλο και ποιό πολυ>???? Αυτό πρέπει να ψάξεις..... και μην κάνεις πολύ COPY-PASTE .... Ελεός....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρεζάκι πόσους λαθρομετανάστες έχεις πάρει σπίτι σου για να τους προστατεύσεις;

Ανώνυμος είπε...

gamo tous fasistes kai tous roufianous dimosiografous

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι καθε γεγονος μπορει να σχολιαζετε απο την οπτικη η' την πολιτικη γραμμη του καθενος.
Οταν ομως χανονται ζωες ,οποιαδηποτε εθνικοτητας,σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου ειναι απανθρωπο να το εκμεταλευομαστε μονο για να δημιουργησουμε το κλιμα που θελουμε υπερ της δικιας μας ιδεολογιας/πολιτικης χωρις ουτε ενα ιχνος οικτου,συμπονοιας προς ανθρωπους που δεν τους γνωρισαμε προσωπικα αλλα τους πεταξαμε στον ιδιο καιαδα με καποιους ομοεθνης τους που μας ληστεψαν το σπιτι.
Δεν χρειαζετε να εκφρασεις αγαπη για τα γυναικοπεδα που πνιγηκαν κατω απο οποιεςδηποτε συνθηκες,αλλα το να τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,η' να μιλας με απαθεια για το γεγονος μονο κ μονο για να εξυπηρετησεις τα κινητρα σου κ να τροφοδοτεις/διατηρεις τη φωτια του μισους της κομματικης σου βασης ειναι υποτιμητικο για εσενα κ τους ψηφοφορους σου απο τη στιγμη που θελεις να αποκτηνωσεις τη κοινη γνωμη,μετατρεποντας τη σε ενα απλο οχλο οπου ιδανικα κ αξιες θα βασιζονται στη γενικευμενη κ παιδαριδης κατηγορηοποιηση των παντων.
π.χ.οι ταλιμπαν ειναι φονταμενταλιστες ισλαμιστες,το χρωμα τους ειναι μαυριδερο,καταγονται απο τη μεση ανατολη κ εχουν κατηγορηοποιηθει ως τρονομοκρατες με διασυνδεσεις με την αλγκαιντα.
Αρα οσοι εχουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι εν δυναμει τρομοκρατες κ τους συμπεριφερομαστε πρωτα με αυτον το τροπο.
Με την ιδια λογικη της εκλαικευσης της ελληνικης ιστοριας κ προιστοριας σε μια απλοικη θα ελεγα μεθοδο της αναγωγης οι "πατριωτες" κληρονομουν κ αποδιδουν στον εαυτο τους τα χαρακτηριστικα του Αχιλλεα,του Μεγα Αλεξανρου κτλπ ενω στη πραγματικοτητα ποσοι απο αυτους ειναι αυτοι που εχουν αναζητησει το γενεαλογικο τους δεντρο στα ληξιαρχικα αρχεια?
Ποιοι απο αυτους τους "πατριωτες" γνωριζουν εστω κ επιδερμικα οτι δεν ειναι τουρκοσποροι η' απογονοι γενιτσαρων?
Ειναι τοσο σιγουρος κανεις οτι μετα απο 4 αιωνες αλλαξοκωλιας επι τουρκοκρατιας κ αφανισμο ολοκληρων γεννεων,οτι μπορει να διεκδικει τη ταυτοτητα του Λεωνιδα η' ενος απο τους 300σιους του?
Επειδη λοιπον αυτη τη ταυτοτητα δεν μπορει κανενας να τη διεκδικησει με σιγουρια καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε κ να εχουμε θεωρηση του κοσμου περα απο τη γειτονια μας που μπορει να ειναι υποβαθμισμενη απο τα ναρκωτικα,τους λαθρομεταναστες ,την ανεξελεγκτη σωματεμπορεια κ τις συμμοριες για τα οποια συμπτωματα πρεπει να αντιμετωπιστουν στις ριζες του κ οχι πανω στα συμπτωματα επειδη ετσι εξυπηρετει τη κομματικη ατζεντα κ αυτο μπορει να γινει χρησιμοποιωντας την πρωταρχικη ταυτοτητα που μας εχει δοθει κ ειναι ιδια για ολους μας.
Τη γηινη.
Αυτη μας κανει ολους ανθρωπους.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα.
Οταν λοιπον φτανει η απανθρωπια καποιων,για να μη πω παλιανθρωπια να τρολαρει πολιτικα στο λογο τους χρησιμοποιωντας αγνωστα γυναικοπαιδα γιαυτον κ τους ομοιους του που πνιγηκαν στα παγωμενα νερα χιλιομετρα μακρια απο το ζεστο καναπε του,αυτος για εμενα δεν αξιζει να λεγετε ουτε Ανθρωπος ουτε Ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι καθε γεγονος μπορει να σχολιαζετε απο την οπτικη η' την πολιτικη γραμμη του καθενος.
Οταν ομως χανονται ζωες ,οποιαδηποτε εθνικοτητας,σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου ειναι απανθρωπο να το εκμεταλευομαστε μονο για να δημιουργησουμε το κλιμα που θελουμε υπερ της δικιας μας ιδεολογιας/πολιτικης χωρις ουτε ενα ιχνος οικτου,συμπονοιας προς ανθρωπους που δεν τους γνωρισαμε προσωπικα αλλα τους πεταξαμε στον ιδιο καιαδα με καποιους ομοεθνης τους που μας ληστεψαν το σπιτι.
Δεν χρειαζετε να εκφρασεις αγαπη για τα γυναικοπεδα που πνιγηκαν κατω απο οποιεςδηποτε συνθηκες,αλλα το να τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,η' να μιλας με απαθεια για το γεγονος μονο κ μονο για να εξυπηρετησεις τα κινητρα σου κ να τροφοδοτεις/διατηρεις τη φωτια του μισους της κομματικης σου βασης ειναι υποτιμητικο για εσενα κ τους ψηφοφορους σου απο τη στιγμη που θελεις να αποκτηνωσεις τη κοινη γνωμη,μετατρεποντας τη σε ενα απλο οχλο οπου ιδανικα κ αξιες θα βασιζονται στη γενικευμενη κ παιδαριδης κατηγορηοποιηση των παντων.
π.χ.οι ταλιμπαν ειναι φονταμενταλιστες ισλαμιστες,το χρωμα τους ειναι μαυριδερο,καταγονται απο τη μεση ανατολη κ εχουν κατηγορηοποιηθει ως τρονομοκρατες με διασυνδεσεις με την αλγκαιντα.
Αρα οσοι εχουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι εν δυναμει τρομοκρατες κ τους συμπεριφερομαστε πρωτα με αυτον το τροπο.
Με την ιδια λογικη της εκλαικευσης της ελληνικης ιστοριας κ προιστοριας σε μια απλοικη θα ελεγα μεθοδο της αναγωγης οι "πατριωτες" κληρονομουν κ αποδιδουν στον εαυτο τους τα χαρακτηριστικα του Αχιλλεα,του Μεγα Αλεξανρου κτλπ ενω στη πραγματικοτητα ποσοι απο αυτους ειναι αυτοι που εχουν αναζητησει το γενεαλογικο τους δεντρο στα ληξιαρχικα αρχεια?
Ποιοι απο αυτους τους "πατριωτες" γνωριζουν εστω κ επιδερμικα οτι δεν ειναι τουρκοσποροι η' απογονοι γενιτσαρων?
Ειναι τοσο σιγουρος κανεις οτι μετα απο 4 αιωνες αλλαξοκωλιας επι τουρκοκρατιας κ αφανισμο ολοκληρων γεννεων,οτι μπορει να διεκδικει τη ταυτοτητα του Λεωνιδα η' ενος απο τους 300σιους του?
Επειδη λοιπον αυτη τη ταυτοτητα δεν μπορει κανενας να τη διεκδικησει με σιγουρια καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε κ να εχουμε θεωρηση του κοσμου περα απο τη γειτονια μας που μπορει να ειναι υποβαθμισμενη απο τα ναρκωτικα,τους λαθρομεταναστες ,την ανεξελεγκτη σωματεμπορεια κ τις συμμοριες για τα οποια συμπτωματα πρεπει να αντιμετωπιστουν στις ριζες του κ οχι πανω στα συμπτωματα επειδη ετσι εξυπηρετει τη κομματικη ατζεντα κ αυτο μπορει να γινει χρησιμοποιωντας την πρωταρχικη ταυτοτητα που μας εχει δοθει κ ειναι ιδια για ολους μας.
Τη γηινη.
Αυτη μας κανει ολους ανθρωπους.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα.
Οταν λοιπον φτανει η απανθρωπια καποιων,για να μη πω παλιανθρωπια να τρολαρει πολιτικα στο λογο τους χρησιμοποιωντας αγνωστα γυναικοπαιδα γιαυτον κ τους ομοιους του που πνιγηκαν στα παγωμενα νερα χιλιομετρα μακρια απο το ζεστο καναπε του,αυτος για εμενα δεν αξιζει να λεγετε ουτε Ανθρωπος ουτε Ελληνας.

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι καθε γεγονος μπορει να σχολιαζετε απο την οπτικη η' την πολιτικη γραμμη του καθενος.
Οταν ομως χανονται ζωες ,οποιαδηποτε εθνικοτητας,σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου ειναι απανθρωπο να το εκμεταλευομαστε μονο για να δημιουργησουμε το κλιμα που θελουμε υπερ της δικιας μας ιδεολογιας/πολιτικης χωρις ουτε ενα ιχνος οικτου,συμπονοιας προς ανθρωπους που δεν τους γνωρισαμε προσωπικα αλλα τους πεταξαμε στον ιδιο καιαδα με καποιους ομοεθνης τους που μας ληστεψαν το σπιτι.
Δεν χρειαζετε να εκφρασεις αγαπη για τα γυναικοπεδα που πνιγηκαν κατω απο οποιεςδηποτε συνθηκες,αλλα το να τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,η' να μιλας με απαθεια για το γεγονος μονο κ μονο για να εξυπηρετησεις τα κινητρα σου κ να τροφοδοτεις/διατηρεις τη φωτια του μισους της κομματικης σου βασης ειναι υποτιμητικο για εσενα κ τους ψηφοφορους σου απο τη στιγμη που θελεις να αποκτηνωσεις τη κοινη γνωμη,μετατρεποντας τη σε ενα απλο οχλο οπου ιδανικα κ αξιες θα βασιζονται στη γενικευμενη κ παιδαριδης κατηγορηοποιηση των παντων.
π.χ.οι ταλιμπαν ειναι φονταμενταλιστες ισλαμιστες,το χρωμα τους ειναι μαυριδερο,καταγονται απο τη μεση ανατολη κ εχουν κατηγορηοποιηθει ως τρονομοκρατες με διασυνδεσεις με την αλγκαιντα.
Αρα οσοι εχουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι εν δυναμει τρομοκρατες κ τους συμπεριφερομαστε πρωτα με αυτον το τροπο.
Με την ιδια λογικη της εκλαικευσης της ελληνικης ιστοριας κ προιστοριας σε μια απλοικη θα ελεγα μεθοδο της αναγωγης οι "πατριωτες" κληρονομουν κ αποδιδουν στον εαυτο τους τα χαρακτηριστικα του Αχιλλεα,του Μεγα Αλεξανρου κτλπ ενω στη πραγματικοτητα ποσοι απο αυτους ειναι αυτοι που εχουν αναζητησει το γενεαλογικο τους δεντρο στα ληξιαρχικα αρχεια?
Ποιοι απο αυτους τους "πατριωτες" γνωριζουν εστω κ επιδερμικα οτι δεν ειναι τουρκοσποροι η' απογονοι γενιτσαρων?
Ειναι τοσο σιγουρος κανεις οτι μετα απο 4 αιωνες αλλαξοκωλιας επι τουρκοκρατιας κ αφανισμο ολοκληρων γεννεων,οτι μπορει να διεκδικει τη ταυτοτητα του Λεωνιδα η' ενος απο τους 300σιους του?
Επειδη λοιπον αυτη τη ταυτοτητα δεν μπορει κανενας να τη διεκδικησει με σιγουρια καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε κ να εχουμε θεωρηση του κοσμου περα απο τη γειτονια μας που μπορει να ειναι υποβαθμισμενη απο τα ναρκωτικα,τους λαθρομεταναστες ,την ανεξελεγκτη σωματεμπορεια κ τις συμμοριες για τα οποια συμπτωματα πρεπει να αντιμετωπιστουν στις ριζες του κ οχι πανω στα συμπτωματα επειδη ετσι εξυπηρετει τη κομματικη ατζεντα κ αυτο μπορει να γινει χρησιμοποιωντας την πρωταρχικη ταυτοτητα που μας εχει δοθει κ ειναι ιδια για ολους μας.
Τη γηινη.
Αυτη μας κανει ολους ανθρωπους.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι καθε γεγονος μπορει να σχολιαζετε απο την οπτικη η' την πολιτικη γραμμη του καθενος.
Οταν ομως χανονται ζωες ,οποιαδηποτε εθνικοτητας,σε οποιοδηποτε σημειο του κοσμου ειναι απανθρωπο να το εκμεταλευομαστε μονο για να δημιουργησουμε το κλιμα που θελουμε υπερ της δικιας μας ιδεολογιας/πολιτικης χωρις ουτε ενα ιχνος οικτου,συμπονοιας προς ανθρωπους που δεν τους γνωρισαμε προσωπικα αλλα τους πεταξαμε στον ιδιο καιαδα με καποιους ομοεθνης τους που μας ληστεψαν το σπιτι.
Δεν χρειαζετε να εκφρασεις αγαπη για τα γυναικοπεδα που πνιγηκαν κατω απο οποιεςδηποτε συνθηκες,αλλα το να τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,η' να μιλας με απαθεια για το γεγονος μονο κ μονο για να εξυπηρετησεις τα κινητρα σου κ να τροφοδοτεις/διατηρεις τη φωτια του μισους της κομματικης σου βασης ειναι υποτιμητικο για εσενα κ τους ψηφοφορους σου απο τη στιγμη που θελεις να αποκτηνωσεις τη κοινη γνωμη,μετατρεποντας τη σε ενα απλο οχλο οπου ιδανικα κ αξιες θα βασιζονται στη γενικευμενη κ παιδαριδης κατηγορηοποιηση των παντων.

Ανώνυμος είπε...

π.χ.οι ταλιμπαν ειναι φονταμενταλιστες ισλαμιστες,το χρωμα τους ειναι μαυριδερο,καταγονται απο τη μεση ανατολη κ εχουν κατηγορηοποιηθει ως τρονομοκρατες με διασυνδεσεις με την αλγκαιντα.
Αρα οσοι εχουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι εν δυναμει τρομοκρατες κ τους συμπεριφερομαστε πρωτα με αυτον το τροπο.
Με την ιδια λογικη της εκλαικευσης της ελληνικης ιστοριας κ προιστοριας σε μια απλοικη θα ελεγα μεθοδο της αναγωγης οι "πατριωτες" κληρονομουν κ αποδιδουν στον εαυτο τους τα χαρακτηριστικα του Αχιλλεα,του Μεγα Αλεξανρου κτλπ ενω στη πραγματικοτητα ποσοι απο αυτους ειναι αυτοι που εχουν αναζητησει το γενεαλογικο τους δεντρο στα ληξιαρχικα αρχεια?
Ποιοι απο αυτους τους "πατριωτες" γνωριζουν εστω κ επιδερμικα οτι δεν ειναι τουρκοσποροι η' απογονοι γενιτσαρων?
Ειναι τοσο σιγουρος κανεις οτι μετα απο 4 αιωνες αλλαξοκωλιας επι τουρκοκρατιας κ αφανισμο ολοκληρων γεννεων,οτι μπορει να διεκδικει τη ταυτοτητα του Λεωνιδα η' ενος απο τους 300σιους του?
Επειδη λοιπον αυτη τη ταυτοτητα δεν μπορει κανενας να τη διεκδικησει με σιγουρια καλο ειναι πρωτα να σκεφτομαστε κ να εχουμε θεωρηση του κοσμου περα απο τη γειτονια μας που μπορει να ειναι υποβαθμισμενη απο τα ναρκωτικα,τους λαθρομεταναστες ,την ανεξελεγκτη σωματεμπορεια κ τις συμμοριες για τα οποια συμπτωματα πρεπει να αντιμετωπιστουν στις ριζες του κ οχι πανω στα συμπτωματα επειδη ετσι εξυπηρετει τη κομματικη ατζεντα κ αυτο μπορει να γινει χρησιμοποιωντας την πρωταρχικη ταυτοτητα που μας εχει δοθει κ ειναι ιδια για ολους μας.
Τη γηινη.
Αυτη μας κανει ολους ανθρωπους.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα.

Jackal είπε...

Πρεζα. Εχεις ξεφυγει πολυ. Οι χαρακτηρισμοι σου(ειτε αφορουν μελοι καποιου κομματος ειτε αλλους)δειχνουν το επιπεδο σου και το επιπεδο των υποστηρικτων σου. Ετσι γινεσαι(γινεστε) και εισαι(ειστε)πολυ χειροτεροι απο αυτους που βριζεται. Ειστε υποκριτες, δηθεν φιλελευθεροι χωρις κανεναν ηθικο φραγμο. Βαζεις ταμπελες, οπως φυσικα και ολοι οι ομοιοι σου... Φασιστα βαφτιζεις αυτον που αγαπαει την πατριδα του ενω εσυ και οι ομοιοι σου που την εχετε χεσμενη νομιζεται οτι ειστε οι <> της υποθεσεις. Ξερω οτι θα μου απαντησετε υβριστικα αλλα δεν πειραζει το εχω συνηθησει απο τυπους σαν εσας.

Ανώνυμος είπε...

Οσοι περνανε απο την θαλλασα να υπαρχουν υποβρυχια που θα βουλιαζουν μεσοπελαγα τα σαπιο καραβα , οσοι πηδανε απο τα συνορα στο εβρο και αρνουνται να συμμορφωθουν στην επαναπρωοθηση τους στην τουρκια στο ψαχνο κατευθειαν
Εξω απο την ελλαδα οι ταλιμπαν , η ελλαδα στους ελληνες
Να πατε να μεινετε στις χωρες σας και α κανετε επανασταση μπας και δειτε ασπρη μερα και οχι να πηγαινετε σε ευρωπιακες χωρες και να τις γεκοποιοιετε και να κανετε μπουρδελο
Καμια ανοχη πλεον στους ταλιμπαν , τσακισμα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ. ΨΕΥΤΗ!:!!!!!!!!!!Το δικο μου σχολιο το εκανεσ γαργαρα!!!! ΥΠΟΚΡΙΤΗ


p.S:ΤΟ σχολιο ηταν για τους λαθρο που αγαπας του ματσ.

p.s: You have just been deleted from my favorites.

Ανώνυμος είπε...

ωχ οι καλοί νεοχριστιανοι-αριστεροί της ελλάδος χτυπούν και χυνουν κροκοδειλια κλάματα.
Τους επιασε αμοκ χριστιανοσύνης για τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που χάθηκαν και ξεσπούν σε καθενα που εχει αντίθετη αποψη απο αυτούς.
Προσβάλουν τους νεκρούς. Θα πατε στο παραδεισο συντρόφια θα πάτε. Για την εξουσία δεν πρόκειται να πατε.
Αλλωστε μονο εσεις και οι βιομήχανοι κερδίζετε απο τους μετανάστες. ΣΕΒ και αριστερά μαζί. Η απόλυτη ξεφτίλα.
Σαν τον σοσιαλισμό του πασοκ που πλέον εκτελεί οτι θελει ο ΣΕΒ και οι αμερικάνοι.
Η ιστορία σας ξεβρακώνει, το 43 με τους ρώσσους το 2010 με τους αμερικανούς. Παντα πουλημένη η χριστιανο-αριστερα στην ελλάδα. Ποτέ δεν νιάστηκε για τους ελληνες. Γιαυτο και παντα ειναι στο 3%

Ανώνυμος είπε...

ela re idioktiti!! poso tin agorases tin ellada?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΕΖΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΩΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ALLA BEBAIA EIMASTE ENA ETHNOS GEMATO APO ANTHELLINES KAI PRODOTES!!!!

Ανθέλληνες, όπως αυτοί που γράφουν γκρήκλις, ε;

Έπρεπε να 'χαμε γίνει καμιά Σοβιετία ή να χαμε κάνα "φωστήρα εθνεγέρτη/εθνόρχη" με φασιστικό καθεστώς "na mas gamei" και να ήμασταν εμείς ο λαός οι κατατρεγμένοι, να δω τι θα λέγανε τα φασιστικά τσούλια για υποβρύχια και για τα συναφή "ευφυολογήματα".

Ε ρε *ουτσα που θέλουν μερικοί...

Ανώνυμος είπε...

kala re edw mesa mono fasistaria kanoun comments????

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.

Συμφωνω με την αγανακτηση σας-οταν θιγονται τα δικαιωματα εστω κι ενος ανθρωπου -πασχει ο Πολιτισμος κ η Ελλαδα επειδη ξερει απο πονο πρεπει να απλωνει χερι βοηθειας στους μεταναστες κλπ

Μια παρακληση.Να θυμαστε οτι και ο Χριστος "προσφυγας" ηταν,
οτι "δεν ειχε που την κεφαλην κλιναι"
οτι γεννηθηκε σε μια φατνη κι οχι σε παλατι
,οτι Εκεινος ταυτισε τον εαυτο Του με τους φτωχους κ οποιος περιθαλπτει εκεινους που ζουν στην εξαθλιωση ειναι σα να περιθαλπτει Αυτον.

ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ-ΕΞΟΥΣΙΑ

Παρακληση.Πριν καθυβρισετε ξανα οσα συσχετιζονται με το ονομα Του κ το χριστιανισμο κοντοσταθειτε κι αναλογιστειτε τα αυτα κ μην ασκειτε ισοπεδωτικη κριτικη...

Ανώνυμος είπε...

mallon ta fasistoeidh apozhtane sta internets th shmasia pou den tous dwsan oi goneis tous otan eprepe

Ανώνυμος είπε...

12:47 πμ φιλε, πιο χαζος πεθαινεις!! να το κοιταξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι εισαι πολυ επικίνδυνος..
Λαϊκίζεις με λόγια ανευ ουσίας ανευ σημασίας. Καταρχήν οι μετανάστες εφευγαν απο την Ελλάδα, δεν ερχόντουσαν.Δευτερον γιατι δεν μας λες τις δηλώσεις της Παπαφρήδας και του Τσιπράκου? Ακόμη και του Ηλίθιου του ΓΑΠ να αναρτήσεις για να τα βάλουμε στην ζυγαριά.
Ενταξει καλή η προπαγάνδα σας αλλα μην το παραγαμάτε ρε παιδια. Δεν ειναι όλοι ηλίθιοι σε αυτη τη χώρα..

Ανώνυμος είπε...

Ωπα περνάμε και απο λογοκρισία ρε αρχιδάκι??
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΛΩΠΑΙΔΑΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς για κάποιους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία , ειδικά όταν πρόκειται για ξένους.. Αν βυθιζόταν πλοίο με Έλληνες σε κάτι αντίστοιχο φαντάζεστε τι θα γινόταν κ στις ειδήσεις; Ουδέν σχόλιο.. Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής κ τα αποτελέσματα..

Unknown είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ TV ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΗΚΝΟΜΕΝΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΟΚ.
ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΤΛ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη σκουληκια κουμουνηστες και αναρχικοι και συριζεοιειναι να ειστε με τους μουσυλμανους οταν σας παρουμε τα κεφαλια ανθελληνικα σκουληκια μαζι με αυτους θα σας θαψουμε.γιατι ρε πουσταρια δεν πανε στα αλλα αραβικα κρατη που εχουν και την ιδια θρησκεια και ιδια ρατσα με αυτους?γιατι ερχονται εδω?και γιατι πρεπει εγω να τους θελω?το γραφει πουθενα?παρτε τους εσεις και πατε στο διαολο μαζι τους αλλα μακρια απο τη ελλαδα.γαμω τα σκουπιδια σας

Ανώνυμος είπε...

γιατι δε πηγατε να τους σωσετε εσεις ρε μαλακομπουκομενα αρχιδακια και να να τους παρετε και στα κολοσπιτα σας να σας γαμανε ε; γιατι;ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

σκατα στο κρατος και στην ελλαδα των βλακοεθνικιστων. γι αυτους που λεν κριμα που δεν πνιγηκαν και οι υπολοιποι ας δωσουν ενα ραντεβου στον κοντινοτερο γκρεμο και να φουνταρουν τυλιγμενοι με μια ελληνικη σημαια σαν τον πρεκα σκατομυαλοι φασιστες. ουστ. ταγματασφαλιτες

statharas είπε...

re paidia den einai ratsismos na proaspizeis ta sinora sou.nai sigoura einai tragwdia na paethanoun ta paidakia...alla i kratiki ipostasi tou kratous mas gia poio logo na katastratigeitai kathe fora ap ton kathe diakiniti prosfigwn???diladi an uparxei logos o opoios na leei stop stin lathrometanastefsi apo pou ws pou einai fasistiko???arketa me tis pseftodimokratikes anisixes twn aristeroulidwn me ta lefta tou mpampa...kai meis oi ellines exoume dikaiwmata.ta opoia kathe mera katapatountai.mazi me ta koinwnika dikaiwmata uparxoun kai ta ethnika dikaiwmata kiriarxias.nai,tha me peiraxei an apo kathe gwnia tis elladas uparxei prowthisi lathrometanastwn.kai stin evrwpi na pane kai na min kathisoun stin ellada pali asximo einai.den to katalavainete oti ftasame sto simeio miden kai nai!!!epitelous as doume kai ligo ton KWLO mas kai na min anisixoume gia tous kwlous twn pakistanokourdwn. XESTIKA.