Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 3 ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η αστυνομία σκότωσε σήμερα τουλάχιστον 3 διαδηλωτές στο Κάιρο όταν χιλιάδες άνθρωποι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση ή άλλες πληροφορίες.
Εξάλλου οι αιγυπτιακές ένοπλες δυνάμες χρησιμοποίησαν άρματα μάχης και πυροβόλησαν στο αέρα προσπαθώντας να απωθήσουν εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπαθούσαν να εισβάλλουν σε κτίριο της Κεντρικής Τράπεζας σε ένα προάστιο του Καΐρου, όπως δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Οι διαδηλωτές, που προσπαθούσαν χρησιμοποιώντας μαδέρια να εισβάλλουν στο κτίριο που τυπώνει χρήματα, τράπηκαν σε φυγή μόλις είδαν τα άρματα μάχης να πλησιάζουν και άκουσαν τους πυροβολισμούς.
Ε.Μ.

ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μουμπαρακ έκοψε το ιντερνετ απο την Αιγυπτο. ΟΥΣΤ παλιοτόμαρο

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα τα σκληρότερα μέτρα να έπαιρναν δεν υπήρχε περίπτωση να γινότανε καμμία εξέγερση.
Ο λόγος είναι απλός. Αν παρατηρήσατε τους διαδηλωτές στο Καϊρο ο μέσος όρος ηλικίας ήταν γύρω στα 20-25.
Στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει συνταξιούχους όλων των ηλικιών. Οι πιο πολλοί αν και άνεργοι έχουν δικό τους σπίτι και τους ταϊζει κάποιος παππούς ή γιαγιά.
-Γι' αυτό έχουν διαλυθεί τα ταμεία-. Ο πληθυσμός γερνάει συνέχεια και δεν ανανεώνετε.Ετσι απλά, σιγά-σιγά εξαφανίζετε, και αντικαθίστατε με παρανόμως εισερχομένους από άσχετες χώρες με την ελληνική πραγματικότητα. Μέχρι να προσαρμοστούν το σύστημα έχει κάνει τη δουλειά του.
Στο μεταξύ ελέγχει και τις διάφορες ομαδούλες του -έτσι κι' αλλιώς τις χρηματοδοτεί-, που και που συλλαμβάνει και κανένα "δικό τους", "τυχαία σύλληψη" κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιοι από σας παρακολουθείτε αυτά που συμβαίνουν στην Αίγυπτο θα βλέπετε ότι ο Στρατός είναι με τους διαδηλωτές και όχι με το καθεστώς όπως η αστυνομία. Μερικοί μάλιστα στρατιώτες υψώνουν και το σήμα της νίκης. Αυτό ας προβληματίσει κάποιους ανεγκέφαλους που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν το στρατό, τους έχουν να μαζεύουν τα σκουπίδια και τα τελευταία 35 χρόνια τους στοχοποιούν ως αχρηστους.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που παρακολουθούμε εμείς είναι τα ζώα που μπήκαν και λεηλάτησαν το μουσείο. ΖΩΑ ΧΑΟΣ Ρε 10 Μπουμπάραγκ θέλουν

Ανώνυμος είπε...

τρολλακι 7.21 το μουσειο σε μαρανε εσενα;
Ενταξει δεν λεω σιγουρα δεν επρεπε να γινει αλλα σε καθε εξεγερση θα εχεις και τυφλη βια.Η ουσια ειναι ομως οτι εσυ μπηκες για να μπαχαλεψεις.Ουστ ζωο!!