Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!ΑΝΤΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΆΣΙΜΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ Ή ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ Ή ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;;;

Ελεύθερος αφέθηκε την Τετάρτη με εντολή του Εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθη μετά το τραγικό δυστύχημα στην οδό Κύπρου στο Μενίδι, όταν με την μηχανή του παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονο κορίτσι.

Ο Εισαγγελέας ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε αργά το απόγευμα ο αστυνομικός, διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος και ακολούθως να απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Μέχρι το πέρας της έρευνας ο αστυνομικός με εντολή του Εισαγγελέα θα παραμείνει ελεύθερος. 


ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2011

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ??
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

Αποφασίστε τι θέλετε. "Φωτιά σε όλα τα κελιά" ή φυλακίσεις; Μάλλον θέλετε να γίνετε εσείς δικαστές και ανθρωποφύλακες στη θέση των σημερινών...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΕΙΣΑΙ...και αυτο υπο προυποθεσεις...αλλιως σε καθε τροχαιο θα κρατουνταν...αντε ξεκολληστε λιγο τα μυαλα σας τα κλουβια..ηταν ενα τραγικο ατυχημα,αλλα φτανει πια...

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!!
ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ 6 ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΨΟΦΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΡΗΜΟΤΟΠΟ!!

Ανώνυμος είπε...

MPATSOS KALOS MONO NEKROS!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/7_06.html

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε και την δική μου άποψη για το συμβάν ζώντας στην οδό Κύπρου...Παλιά τακτική των γύφτων... Πετάνε πιτσιρίκια στον δρόμο και μετά σε εκβιάζουν να τους δώσεις λεφτά και σου λένε να μην το πας στο νοσοκομείο αλλά ζητάνε λεφτά...
Έχω αηδιάσει με αυτή την κατάσταση πια!!! Έχω καταντήσει να φοβάμαι να βγαίνω από το σπίτι μου τις βραδινές ώρες και η αστυνομία να μένει ατάραχη. ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΣΩΤΗΡΑ ΚΑÎ! ™ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΚΟΡ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ τότε να πάω να γίνω μοναχός στο Άγιο Όρος!!! Ευαισθητοποιήθηκαν όλοι τώρα με το πιτσιρίκι αλλά δεν τους νοιάζει για τους δεκάδες ναρκομανείς που πεθαίνουν από την πρέζα των γύφτων!!! Είμαστε ξεχασμένοι σ αυτην την περιοχή και από τον Δήμο και από την αστυνομία και από το κράτος!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η επιλεκτικότητα ξεκινάει απο τους πολίτες αυτής της κοινωνίας ?
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/e-7.html

Μήπως αν το κοριτσάκι δεν ήταν ρομά η κατακραυγή για το γεγονός θα ήταν μεγαλύτερη? Ας αφήσουμε τις συνωμοσιολογίες και ας σκεφτούμε πόσο υποκριτές είμαστε οι ίδιοι όταν μετράμε την ευαισθησία μας για τον χαμό ενός ανθρώπου ανάλογα με την κοινωνική του θέση και το χρώμα του δέρματός του. Προσωπικά εξάλλου δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν τα γεγονότα πριν 2 χρόνια θα ήταν τα ίδια αν το τραγικό γεγονός δεν γινόταν στα Εξάρχεια αλλα στην Εκάλη π.χ. Και θλίβομαι όταν σκέφτομαι οτι δεν θα ήταν τα ίδια...Αλλά είπαμε...οι καταστάσεις δημιουργούν τα γεγονότα
Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Στις 22 Σεπτεμβρίου της περασμένης χρονιάς αθίγγανος κακοποιός κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία πέρασε με κόκκινο και παρέσυρε νεαρούς που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, σκοτώνοντας έναν 18χρονό στα Λιόσια.


Η μόνη διαφορά με το σημερινό περιστατικό, εκτός από το ότι ο δράστης τότε ήταν τσιγγάνος εγκληματίας ενώ τώρα αστυνομικός που προσπάθησε να προσπεράσει φορτηγό, είναι ότι κανένας από αυτούς τους θεατρίνους που παριστάνουν τους "αντιρατσιστές" και τους "ανθρωπιστές" δεν μίλησε τότε, ούτε η είδηση για τον θάνατο του 18χρονου έπαιξε στην κρατική τηλεόραση, και τα άλλα κανάλια, δεν ήταν από τα πρώτα θέματα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων ούτε οι ψευτο - αναρχικοί των προαστίων έκαναν μικροφωνική εκδήλωση αλληλεγγύης! ή άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Αποκλειστικά βέβαια γιατί τότε ο θύτης άνηκε στις "αποκλεισμένες μειονότητες" ενώ το θύμα ήταν ένας απλός Έλληνας πολίτης. Αυτά για όσους μιλάνε για ρατσισμό.

Κατά τα άλλα συλληπητήρια στους συγγενείς του κοριτσιού, διότι μόνο αυτοί αισθάνονται το βάρος της απώλειας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/e-7_1603.html

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΠΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να μην πανε μεσα τους γονεις του για παραμεληση ανηλικου
οταν στελνουν τα παιδια τους στα φαναρια ,οταν τα πουλανε ,οταν τα δινουν για εμποριο οργανων ειναι καλα τωρα σας επιασε ο πονος υποκριτες

Ανώνυμος είπε...

Οχι,δεν ειναι κακουργημα ,δεν μιλαμε για δολοφονια.μιλαμε για ατυχημα ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.Ποσο λαικιστες μπορειτε να ειστε ? Αν ηταν καθηγητης ,θα μιλουσατε ρε μισανθρωποι αντιρατσιστες της πενταρας ? Αν ηταν ετσι,με χιλιαδες νεκρους απο τροχαια ,θα ειχαμε γεμισει τις φυλακες.Αλλα βλεπεις εδω εχουμε μπατσο με τσιγκανακι ,ε το θεμα πουλαει σε διαφορα πρεζο-μπλογκς.Το οτι αφεθηκε ελευθερος δεν σημαινει οτι δεν θα δικαστει.Αντε,ξεκολληστε τα σκουριασμενα μυαλα σας.

Ανώνυμος είπε...

Η υποκρισία συνεχίζεται...

Εγώ απλά να σας θυμίσω ότι ο Παναγιωτάκης ήταν στην φυλακή για 3 μήνες επειδή φορούσε πράσινα σταράκια. Ουδέποτε δεν παρανόμησε αλλά οι εισαγγελείς "δεν ήταν σίγουροι".

αναρωτιέμαι τι θα πάθαινε ο Παναγιωτάκης αν καταλάθος παρέσερνε και σκότωνε ένα 7χρονο παιδάκι με το παπάκι του. Έτσι για να δούμε την ελληνική δικαιοσύνη σε φουλ φορς.

Ανώνυμος είπε...

Ανάρχες το εχετε χασει το παιχνίδι και ξερετε που το χασατε; 1) Το χασατε οταν για ενα 15χρονο πλουσιοπαιδο με την αβαντα των ΜΜΕ βέβαια κάψατε ολοι την Αθήνα οταν τοσα χρονια που πεθαιναν ανθρωποι απο ΦΟΝΟΥΣ (απευθειας οχι εξοστρακισμοι και λοιπες μαλακιες) δεν βγηκατε ποτε να κανετε καμία διαδήλωση ,2) οταν αναρχικοι κατα πάσα πιθανοτητα ως φαινεται (για αυτο αλλωστε και η υποπτη σιγή σας - ενοχη) έκαψαν ζωντανα τρεις νέους ανθρώπους και ένα εμβρυο , 3) οταν καποιοι δήλωναν οτι δεν εκαναν διαδηλώσεις γιατι ειναι ποιο αυαίσθητοι οταν προκειται για ενα 15χρονο , αποσιοπώντας βεβαια (απο την στιγμή που θεωρείται τον θανατο μετρήσιμη ποσότητα) πια που ειναι η ευαισθησία σας οταν προκειται για εμβρυο 4) οταν οι μπατσοι τους δικούς τους παρανομους τους συλαμβάνουν αλλά εσεις τους καλύπτεται 5) οταν η ιδεολογία σας και με προκυρίξεις πλέον υποθαλπτει ατομα - εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου και τέλος το χασατε γιατι πολυ απλά ζειτε για τους μπάτσους και ζειτε απο τους μπάτσους ειναι το οξυγονο σας και ολη σας η ευαισθησιά σας τελείωνει και αρχίζει οταν εχει να κανει με μπατσους . ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΚΥΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

O 3:23 έχει δίκιο. Αν το κοριτσάκι το είχε τραυματίσει θανάσιμα ένας οδηγός του μετρό, δεν θα μιλάγαμε καν τώρα.
Ίσα ίσα που το Πρέζα θα έγραφε ότι ο καημένος εργαζόμενος, εξαιτίας της ψυχικής οδύνης που νιώθει επειδή θα του βάλουν πλαφόν στο μισθό μόνο 4000 Ευρώ το μήνα, δεν είχε το μυαλό του στο δρόμο όπως έπρεπε, κι έτσι έγινε το κακό.

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχοπασόκοι που είναι να κάψουν την αθήνα πάλι;Αλλά βέβαια τώρα είναι οι μπαμπάδες τους στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Αν την Marfin την είχανε κάψει Εξαρχιώτες Μπάχαλοι τώρα θα ήταν κλειδαμπαρωμένοι μέσα δεμένοι χειροπόδαρα (και τα κανάλια θα είχαν θέμα για μερικούς μήνες).
Για να μην πιαστεί κανείς όμως, αυτό σημαίνει ότι θα ήταν σε ώρα υπηρεσίας με πολιτικά παριστάνοντας τους μπάχαλους και τελικά επικράτησε το "δεν φταίνε τα παιδιά, αλλά η κακή στιγμή" και κουκουλώθηκε το πράγμα.

Unknown είπε...

Opws lene oi apo panw...
oti an to koritsaki to skotone
odigos apo metro den tha ginotan aftos o salos exoun dikaio..
omws to skotose batsos pou i douleia tou einai afth..na prosexei ton politi kai oxi na kanei ton
easy rider panw stn bmw mixani tou
kai na prospernaei se katikimeni perioxi
ALITES EINAI TA MAT KAI OI ASFALITES

Unknown είπε...

Opws lene oi apo panw...
oti an to koritsaki to skotone
odigos apo metro den tha ginotan aftos o salos exoun dikaio..
omws to skotose batsos pou i douleia tou einai afth..na prosexei ton politi kai oxi na kanei ton
easy rider panw stn bmw mixani tou
kai na prospernaei se katikimeni perioxi
ALITES EINAI TA MAT KAI OI ASFALITES